Robocraft Infinity

Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Robocraft Infinity

Robocraft Infinity

Ανακοινώθηκε για Windows 10 και Xbox One με 4K ανάλυση και progression system.

Το Robocraft θα κάνει την εμφάνισή του και στο Xbox One μέσω της Infinity έκδοσης.

Το... μουρλό physics-based online Action game της Freejam που έχει ξεπεράσει τους 10 εκατομμύρια παίκτες στο Steam, θα κάνει την μετάβασή του και στις κονσόλες, κυκλοφορώντας αποκλειστικά για το Xbox One. Η νέα έκδοση θα παρουσιαστεί με ένα progression system, βελτιωμένο σύστημα μάχης και achievements, ενώ θα υποστηρίζει πλήρως την χρήση χειριστηρίων. Ταυτόχρονα, θα υποστηρίζει ανάλυση 4K στο Xbox One X, ενώ θα διατεθεί ως Xbox Play Anywhere τίτλος για Windows 10 και Xbox One, κάτι που σημαίνει ότι όλη η πρόοδός σας θα είναι κοινή για τις δύο πλατφόρμες.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Robocraft σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας ρομπότ και να τα ρίξετε στη μάχη σε διάφορα PvP modes. Η δημιουργία των ρομπότ γίνεται με την χρήση των σχετικών building blocks και μπορείτε να φτιάξετε από οχήματα εδάφους και ιπτάμενα περίεργα σκάφη, έως... δεινόσαυρους και οχήματα που θυμίζουν ζώα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Το Robocraft βρίσκεται ήδη στο στάδιο του Early Access στο Steam και διατίθεται ως free-to-play. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για Windows 10 και Xbox One μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Robocraft και δείξτε μας τις δημιουργίες σας στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 29/06/2017 16:55
Θα παίξουν αρκετές δημιουργίες και ιδέες στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Notification