SCUM

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
4
SCUM

SCUM

Online sandbox Survival με κατάδικους από τους δημιουργούς των Serious Sam.

Η Devolver Digital ανακοίνωσε το SCUM, ένα sandbox Survival όπου θα έχετε τον ρόλο ενός κατάδικου.

Οι εταιρείες ανάπτυξης Croteam (Serious Sam, The Talos Principle) και Gamepires (Gas Guzzlers Extreme) συνεργάζονται για να αναπτύξουν (με την χρήση της Unreal Engine 4) ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον online open world sandbox Survival game που θυμίζει τις ταινίες και τις νουβέλες The Hunger Games, καθώς και την ταινία Gamer στην οποία πρωταγωνιστεί ο Gerald Butler. Σύμφωνα με το σενάριο, αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός κατάδικου και σκοπός σας θα είναι να επιβιώσετε όντας σε ένα απομονωμένο νησί και να κερδίσετε την ελευθερία σας, στα πλαίσια ενός reality show με την ονομασία SCUM, την παραγωγή του οποίου έχει αναλάβει το τηλεοπτικό κανάλι TEC1.

scum-4

Κερδίζοντας… τις καρδίες των θεατών, θα λάβετε διάφορα σημαντικά δώρα από τους σπόνσορες που θα σας βοηθήσουν στο δύσκολο έργο σας, ενώ εάν είστε αρκετά αγαπητός, θα μπορούν να σας επαναφέρουν στη ζωή δίχως να χάσετε τα skills σας. Το SCUM θα περιλαμβάνει story-driven single player, multiplayer και co-op survival modes και θα μπορείτε είτε να συνάψετε φιλικές σχέσεις, είτε να έρθετε αντιμέτωποι με τους υπόλοιπους παίκτες, ανάλογα με την στρατηγική που θέλετε να ακολουθήσετε. Θα διαθέτει πολύπλοκο character customization, skill-based crafting, εχθρούς-ηθοποιούς που θα ελέγχει το A.I. και λεπτομερές σύστημα υγείας και μεταβολισμού, ενώ θα μπορείτε να hackάρετε συστήματα ασφαλείας.

Το SCUM θα κυκλοφορήσει για PC και αναμένεται να εισαχθεί στο πρόγραμμα Early Access του Steam μέσα στο 2017.

Διαβάστε το review του The Talos Principle από τον Γιάννη Μοσχονά και συζητήστε για το SCUM στο σχετικό topic στο forum του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 19/08/2016 15:20
Έχουν βγεί και μερικές ταινίες με το θέμα αυτό.Θα έχει ενδιαφέρον στόρι πιστεύω και το κοινό συν τους σπόνσορες θα παίζουν ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας αλλά και του χαρακτήρα.Το χακάρισμα συστημάτων ασφαλείας θα παίξει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο.
Notification