Edge of Nowhere

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
7
Edge of Nowhere

Edge of Nowhere

Νέο Action-Adventure από την Insomniac Games για το Oculus Rift.

H Insomniac Games ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Edge of Nowhere, ενός νέου Action-Adventure που λαμβάνει χώρα στην Ανταρκτική.

Είναι γεγονός ότι η αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης είναι εξαιρετικά δραστήρια φέτος, καθώς ήδη μας παρουσίασε το Ratchet & Clank, ενώ σύντομα αναμένουμε και το Song of the Deep. Συν τις άλλοις, η Insomniac Games εργάζεται πάνω σε τρία games για το Oculus Rift. To Edge of Nowhere είναι το πρώτο εξ' αυτών, ενώ έχουν επίσης ανακοινωθεί τα The Unspoken και Feral Rites.

Κεντρικός πρωταγωνιστής του Edge of Nowhere είναι ο Victor Howard, ο οποίος αναζητά την Ava Thorne, την αρραβωνιαστικιά που χάθηκε σε μια ερευνητική αποστολή στην Ανταρκτική. Αναζητώντας τα ίχνη της θα βρεθεί σε έναν σκοτεινό και τερατώδη κόσμο, όπου η ίδια η πραγματικότητα διαστρεβλώνεται. Για να σώσει την αγαπημένη του ο Victor θα πρέπει να αντιμετωπίσει διάφορα πλάσματα, αλλά και να επιβιώσει στο πιο αφιλόξενο μέρος του πλανήτη διασχίζοντας τα παγωμένα βουνά της Ανταρκτικής.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το σενάριο είναι φανερά εμπνευσμένο από τη νουβέλα At the Mountains of Madness του H.P Lovecraft, η οποία επίσης διαδραματίζονταν στο Νότιο Πόλο. Το Edge of Nowhere έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά με στόχο να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του Oculus Rift και να προσφέρει μια μοναδική VR εμπειρία.

Το Edge of Nowhere κυκλοφορεί για PC στις 6 Ιουνίου και διατίθεται αποκλειστικά μέσω του Oculus Store. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Golion (Level 8) 04/06/2016 14:47
Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον,θα το παίξω σίγουρα!!!
#2 TerminaTorr (Level 6) 04/06/2016 16:57
Τα γραφικά δεν εντυπωσιαζουν, αλλά ας ελπίσουμε να έχει ένα ωραίο και ενδιαφερον story!
#3 ashbringer (Level 25) 05/06/2016 07:12
Φαίνεται εκπληκτικό απο το βίντεο και το σενάριο του πολύ ενδιαφέρον.Αυτή η ατμόσφαιρα απο Lovecraft και τα στοιχεία τρόμου και αγωνίας μοναδικά.
Notification