Batman: Arkham Knight: Game of the Year Edition

Hot
Batman: Arkham Knight: Game of the Year Edition

Batman: Arkham Knight: Game of the Year Edition

Έρχεται στα τέλη του Ιουλίου σύμφωνα με φήμη.

Το Batman: Arkham Knight υπάρχει στην αγορά εδώ και περίπου ένα χρόνο και τώρα που όλα τα επιπρόσθετα DLC έχουν παρέλθει ήταν αναμενόμενο να δούμε και την Game of the Year Edition.

Σύμφωνα με μία διαρροή που έγινε από το Amazon Germany, το Batman: Arkham Knight: Game of the Year Edition θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου για PS4 και Xbox One χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε αν θα υπάρξει και έκδοση για PC. Σας υπενθυμίζουμε πως η έκδοση του Batman: Arkham Knight για PC είχε πολλά προβλήματα και μάλιστα η Warner Bros. είχε αναγκαστεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να διακόψει την κυκλοφορία του.

Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας, διάρρευσε καθώς φαίνεται και το box art του παιχνιδιού, το οποίο μπορείτε να το δείτε στην gallery που ακολουθεί.

Διαβάστε το review του Batman: Arkham Knight. Πείτε μας τις εντυπώσεις σας απ' το παιχνίδι στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BoBKiD (Level 15) 31/05/2016 11:46
Αναμενόμενη η κυκλοφορία μιας GotY Edition για το Arkham Knight.... την οποία την θέλω .... χτες!
#2 The Joker (Level 4) 31/05/2016 15:24
ολα τα dlc, ολα τα skins ?!!!!!!τι αλλο να ζητησω.το καλυτερο παιχνιδι εγινε ακομα καλυτερο. Βγαινει και η συλλογη με τα παιχνιδια απο το ps3 τι αλλο να ζητησω!!!!! :lol:
#3 +1 ashbringer (Level 25) 01/06/2016 15:45
Παιχνιδάρα που την αγοράζεις χωρίς δεύτερη σκέψη.Κρίμα που η έκδοση για pc δεν προσέχτηκε όσο έπρεπε.Εκπληκτι κός τίτλος για τους φανς του σκοτεινού ιππότη.
#4 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 01/06/2016 20:17
Αν είναι να υπάρξει Game of the Year Edition στα PC, ας φροντίσουν τουλάχιστον να είναι σοβαρή όσον αφορά το optimization.
Notification