Metal Gear Online: Cloaked in Silence DLC

Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
Metal Gear Online: Cloaked in Silence DLC

Metal Gear Online: Cloaked in Silence DLC

Με playable χαρακτήρα την Quiet, καθώς και νέους χάρτες και modes.

H Konami ανακοίνωσε ότι το νέο add-on του Metal Gear Online με τίτλο Cloaked in Silence θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου.

Το Cloaked in Silence θα κοστίζει 3.99 ευρώ και περιλαμβάνει την Quiet ως playable χαρακτήρα για το Metal Gear Online, το multiplayer mode του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες η Quiet μπορεί να τρέξει πιο γρήγορα από οποιοδήποτε χαρακτήρα, να πηδήξει σε μεγάλο ύψος (κοινώς δεν χρειάζεται να σκαρφαλώσετε πια σκάλες), αλλά και να γίνει αόρατη (cloak). Το μειονέκτημά της είναι ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω DLC σας δίνει επίσης πρόσβαση σε τρία νέα maps, τα οποία ονομάζονται Azure Mountain, Rust Palace και Coral Complex. Εν τω μεταξύ, ως δωρεάν update θα διατεθούν περισσότερα από 15 νέα μουσικά themes από το Zone of the Enders. Δωρεάν επίσης θα διατεθεί στο νέο update του παιχνιδιού που θα λάβει χώρα αυτό τον μήνα και το Sabotage mode. Σε αυτό η επιτιθέμενη ομάδα θα πρέπει να καταστρέψει ή να κάνει fulton έναν συγκεκριμένο πύραυλο. Για να μπορέσει όμως να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτόν θα πρέπει να κάνει hack το τερματικό των αμυνόμενων και να απενεργοποιήσει ένα ηλεκτρομαγνητικό barrier που προστατεύει τον πύραυλο.

Τον προσεχή μήνα και συγκεκριμένα στις 7 Απριλίου η Konami αναμένεται να προσθέσει και το Survival mode στο Metal Gear Online. To τελευταίο διατίθεται δωρεάν για όσους έχουν το Cloaked in Silence DLC στην κατοχή τους. Οι υπόλοιποι παίκτες μπορούν να παίξουν το mode αυτό 10 φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε το review του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, το οποίο περιλαμβάνει μια εκτενή παρουσίαση του Metal Gear Online κάνοντας κλικ εδώ. Για εκτενή συζήτηση επισκεφτείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification