Παίζοντας το The Legend of Zelda: Ocarina of Time με Ocarina!

Hot
Παίζοντας το The Legend of Zelda: Ocarina of Time με Ocarina!

Παίζοντας το The Legend of Zelda: Ocarina of Time με Ocarina!

Gameplay με... κανονική οκαρίνα.

Ένας streamer παίζει το θρυλικό The Legend of Zelda: Ocarina of Time με μία… κανονική οκαρίνα.

Υπάρχουν πάντα περιπτώσεις gamers που μας κάνουν να παραμιλάμε. Πριν λίγο καιρό, παραδείγματος χάρη, είδαμε τον Kyle Hinckley να τερματίζει το Fallout 4 χωρίς να σκοτώσει ούτε ένα ον. Επίσης, ο YouTuber Rydou κατάφερε να τερματίσει το βασικό story του Fallout 3 μέσα σε λιγότερο απο 15 λεπτά. Αυτή την φορά όμως, έχουμε μια αρκετά διαφορετική περίπτωση. Ο streamer MonotoneTim κατάφερε να προχωρήσει αρκετά την ιστορία του The Legend of Zelda: Ocarina of Time έχοντας ως χειριστήριο μια πραγματική οκαρίνα. Όποτε φυσάει το πνευστό όργανο, διαφορετικά κάθε φορά, ο Link εκτελεί και τις ανάλογες κινήσεις. 

Θέλει μια δόση επιδεξιότητας για να καταφέρετε να παίξετε το παιχνίδι έτσι, αν συλλογιστούμε πως υπάρχουν δεκάδες κινήσεις και επιλογές, άρα θα πρέπει να φυσήξετε την οκαρίνα με αντίστοιχα διαφορετικό τρόπο. Μάλιστα, ο MonotoneTim έχει αναρτήσει στον προσωπικό YouTube λογαριασμό του το πώς κέρδισε τους King Dodongo και Ghoma με την οκαρίνα. Αν αντέχετε 7 ώρες, μπορείτε να δείτε όλο το stream του Tim. Στο 17ο λεπτό ο ίδιος εξηγεί πως λειτουργεί το χειριστήριο - οκαρίνα.

Πως σας φαίνεται το… κατόρθωμα του MonotoneTim; Διαβάστε το review του The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic για εκτενή συζήτηση.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 MusicGamer26 (Level 17) 19/01/2016 14:51
Ωραίο είναι 2 σε 1 και game και μουσική παίζεις :-)
#2 +1 TheReaper (Level 23) 19/01/2016 16:46
Πλάκα είχε, αλλά καταντάει πονοκέφαλος μετά από ένα σημείο. Ευρηματικός τρόπος για να παίξει κανείς πάντως.
#3 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 19/01/2016 17:33
Δεν παίζονται οι τύποι! Πέρα από τη δυσκολία που έχει το να παίξεις παιχνίδι έτσι, είναι σίγουρα κάτι εντελώς ξεχωριστό.
Notification