Eagle Flight

Hot
Στέφανος Λέγος
Στέφανος Λέγος

Στέφανος Λέγος  

Το ρεκόρ μου στα 100 μ. είναι 50 μ.
 
0.0 ()
1
Eagle Flight

Eagle Flight

VR εμπειρία απ' την Ubisoft με φόντο το Παρίσι.

Η Ubisoft ανακοίνωσε στο PlayStation Experience 2015 το πρώτο της virtual reality game.

Πρόκειται για το Eagle Flight, στο οποίο ως αετός θα ταξιδέψετε σε μια μελλοντική έκδοση του Παρισιού, 50 χρόνια αφού οι άνθρωποι το έχουν εγκαταλείψει. Όπως θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο, η φύση έχει αρχίσει να καταλαμβάνει την πόλη, την οποία θα αναγνωρίσετε από γνωστά μνημεία όπως τον Πύργο του Eiffel και το Notre Dame.

Το Eagle Flight θα έχει single-player αλλά θα υποστηρίζει και multiplayer έως και έξι παίκτες, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2016 για όλες τις VR συσκευές: PlayStation VR, Oculus Rift, και το HTC Vive.

Διαβάστε για το τι παρουσιάστηκε στο φετινό PlayStation Experience και συζητήστε για το Eagle Flight σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 tonyler (Level 23) 07/12/2015 20:33
Δεν θα αγλοραζα παιχνίδι VR της ubi με τίποτα.... αυτά τα bugs θα μπορούσαν να με αφήσουν τυφλό...
#2 +2 Mystique (Level 23) 07/12/2015 20:56
Πολυ εντυπωσιακο να πετας με τον αετο, δεν ξερω αν δημιουργει ζαλη χρησιμοποιωντας το για αρκετη ωρα αλλα τουλαχιστον ειναι ενδιαφερον να κοιτας την πολη απο ψηλα και να αισθανεσαι οτι θα χτυπησεις αν κανεις μια λαθος κινηση.
#3 supermario644ever (Level 20) 18/12/2015 20:59
Πολύ δυναμικό το παιχνίδι με πολύ καλά τοπία
Notification