Πιθανή η κυκλοφορία ενός νέου Onimusha

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
2
Πιθανή η κυκλοφορία ενός νέου Onimusha

Πιθανή η κυκλοφορία ενός νέου Onimusha

Σύμφωνα με νέες καταχωρήσεις εμπορικών σημάτων. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/12/15] Ύστερα από εννιά ολόκληρα χρόνια είναι πιθανό να δούμε ένα νέο Onimusha στις κονσόλες, αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι η Capcom κατοχύρωσε το trademark "Onimusha" στην Ιαπωνία, όπως αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμά του το Gematsu.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο κεφάλαιο της σειράς με τίτλο Oninusha: Warlords κυκλοφόρησε στις αρχές της περασμένης δεκαετίας για το PS2 και στην πορεία μεταφέρθηκε στο Xbox. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό Action-Adventure, του οποίου οι βασικοί gameplay μηχανισμοί θυμίζουν αρκετά το Resident Evil. Μετά το Onimusha: Warlords είδαμε δύο ακόμη sequel τα Onimusha 2 και Onimusha 3, αλλά και το Onimusha: Dawn of Dreams. To τελευταίο πάντως δίχασε τους φίλους της σειράς. H πιο πρόσφατη εμπειρία που είχαμε με την σειρά ήταν στο Onimusha Soul, ένα browser game που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην Ιαπωνία.

[UPDATE: 16/4/18 - Νέα trademarks] Σύμφωνα με καταχώρηση νέων εμπορικών σημάτων από την Capcom, είναι πιθανό να κυκλοφορήσει ένα νέο Onimusha.

Συγκεκριμένα, στις αρχές Απριλίου καταχωρήθηκαν νέα trademarks με την ονομασία “Onimusha”, τα οποία αφορούν video games και smartphone games, καθώς και άλλα αντικείμενα και μουσική. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν η Capcom πρόκειται να κυκλοφορήσει νέο Onimusha, κάποιο remake ή εάν απλά ανανεώνει τα σχετικά trademarks που κατέχει. Το τελευταίο game της σειράς, το Onimusha: Dawn of Dreams είχε κυκλοφορήσει το 2006.

2018 onimusha trademarks

 

Εσείς ανυπομονείτε για ένα νέο Onimusha; Τι αναμνήσεις σας έχουν αφήσει τα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό forum topic.

Διαβάστε το review του Onimusha: Dawn of Dreams από το GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 drakul (Level 16) 04/12/2015 01:34
Γενικα το πρωτο ηταν τελειο.το δευτερο καλο και το τριτο πολυ καλο.τα onimusha ηταν μια σχολη απο μονα τους.και γενικα η capcom εκεινο τον καιρο ειχε βγαλει τελεια games(DMC).
Notification