Romero's Aftermath

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
Romero's Aftermath

Romero's Aftermath

Νέο free-to-play MMO Survival. Διαθέσιμη η open beta.

H Free Reign Entertainment, η εταιρεία ανάπτυξης του The War Z (στην πορεία μετονομάστηκε σε Infestation: Survival Stories) επιστρέφει στο προσκήνιο με το Romero's Aftermath.

Πρόκειται για ένα νέο free-to-play MMO Survival με zombies, στου οποίου την ανάπτυξη συμμετέχει ο Cameron Romero, ο γιος του George Romero, του σκηνοθέτη της αριστουργηματικής ταινίας Night of the Living Dead. H Free Reign Entertainement αποκαλεί το δημιούργημά της ως “free to win”, καθώς το Romero's Aftermath διατίθεται δωρεάν και τα μόνα microtransactions περιορίζονται σε cosmetic skins και σε κάποια boosts που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε κάποια αντικείμενα πιο γρήγορα. Στο Romero's Aftermath περιλαμβάνονται PvE και PvP challenges, crafting, ενώ είναι δυνατό να δημιουργήσετε και την δική σας βάση για να προστατευτείτε από τις ορδές των απέθαντων.

Ο γιος του George Romero δήλωσε ενθουσιασμένος από την συνεργασία του με την Free Reign Entertainment τονίζοντας πως το Romero's Aftermath θα ικανοποιήσει όλους του φίλους των Survival Horror.  Ο Adam Skidmore της Free Reign Entertainment ανέφερε από την πλευρά του ότι η συνεργασία με τον George Cameron Romero είναι ένα όνειρο που έγινε επιτέλους πραγματικότητα.  

Για να κατεβάσετε την open beta του Romero's Aftermath κάντε κλικ εδώ.

Εσάς πώς σας φαίνεται το Romero's Aftermath; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό forum topic.

To Romero's Aftermath βρίσκεται στο στάδιο της open beta για PC, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 An arrow in the knee (Level 22) 26/09/2015 23:06
Ειναι μια περιοδος που τα MMO Survival βγαινουν σαν τις μυγες.Για να δουμε μπορει να κανει αυτο εδω την διαφορα?Αν και σε πρωτη φαση ετσι οπως το βλεπω κινειται στα ιδια πλαισια με τα υπολοιπα.Ο καιρος ομως θα δειξει :-)
#2 +1 DestroyerGR (Level 18) 27/09/2015 01:38
Quoting An arrow in the knee:
Ειναι μια περιοδος που τα MMO Survival βγαινουν σαν τις μυγες.Για να δουμε μπορει να κανει αυτο εδω την διαφορα?Αν και σε πρωτη φαση ετσι οπως το βλεπω κινειται στα ιδια πλαισια με τα υπολοιπα.Ο καιρος ομως θα δειξει :-)

να κάνει τη διαφορά...χμμμ. ..κομματάκι δύσκολο δεδομένου ότι η εταιρία ανάπτυξης είναι η αυτή που είναι.Να σημειωθεί ότι το καλύτερο/μόνο δήγμα που μας έδειξε ήταν μια φθηνή buggαρισμένη(στ ο realease buggαρισμένη κιόλας) απομήμιση με microtransactio ns(έτσι για να κάνει τη διαφορά).Εμπιστ οσύνη στη συγκεκριμένη εταιρία ίσως να μην έχω αλλά δε βαριέσαι...η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...άντ ε να δουμε.Προς το παρόν τι να πω...ίδιο με το Infestation φένεται... :/
#3 Domine Non Es Dignus (Level 17) 27/09/2015 08:57
Ενδιαφέρον για f2p MMO, οψόμεθα.
#4 supermario644ever (Level 20) 27/09/2015 13:43
Τέλειο αυτό το free to play
#5 Mystique (Level 23) 27/09/2015 21:00
Εχουν βγει τοσα πολλα survival αυτη την χρονια που εχω χασει το μετρημα. Σαν το Ark παντως κανενα μεχρι τωρα. Θα ριξω μια ματια και σε αυτο να δω μηπως εχει κατι το διαφορετικο.
Notification