Rebel Galaxy

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
10
Rebel Galaxy

Rebel Galaxy

Από τους δημιουργούς των Torchlight και Diablo.

Κατακτήστε το διάστημα στο νέο εγχείρημα της Double Damage Games, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC στις 20 Οκτωβρίου 2015 και στο άμεσο μέλλον για Xbox One και PS4.

Πρόκειται για ένα υποσχόμενο Sandbox Space Simulation game με RPG, Action και Adventure στοιχεία, κοινώς... τα έχει όλα και συμφέρει. Το Rebel Galaxy σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε το μονοπάτι που θα ακολουθήσετε και θα μπορείτε μεταξύ άλλων να γίνετε trader αγοράζοντας και πουλώντας αγαθά, να κυνηγήσετε πειρατές του διαστήματος (ή να γίνετε εσείς ένας από αυτούς) ή να εξερευνήσετε το αχανές σύμπαν για να βρείτε artifacts.

Θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε μεγαλύτερα διαστημόπλοια και να τα κάνετε customize εξοπλίζοντάς τα με τα όπλα της αρεσκείας σας και δυνατότερα αμυντικά συστήματα. Στις εξερευνήσεις σας θα μπορείτε επίσης να κάνετε scavenge διάφορα αντικείμενα, καθώς και να συλλέξετε materials από αστεροειδής. Στα του combat system, θα μπορείτε να αναθέσετε στο πλήρωμά σας τον χειρισμό μέρους των όπλων που διαθέτει το διαστημόπλοιό σας.


Η εταιρεία ανάπτυξης ανέφερε επίσης ότι θα υπάρχουν εκτενή faction και conversation systems και οι επιλογές σας τόσο στις συνομιλίες, όσο και στην αλληλεπίδρασή σας γενικότερα με την A.I., θα έχούν άμεσες συνέπειες στον τρόπο που θα εξελιχθούν τα πράγματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε από έναν merchant να σας παραδόσει το εμπόρευμά του απειλόντας τον. Το merchant faction όμως θα θυμάται αυτή σας την ενέργεια, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η Double Damage Games δημιουργήθηκε το 2014 και τα δύο βασικά της μέλη, ο Travis Baldree και ο Erich Schaefer, διαθέτουν αρκετή εμπειρία στο game developement. Οι δύο τους είχαν δημιουργήσει την γνωστή Runic Games (Torchlight, Torchlight II), ενώ ο Schaefer ήταν co-creator και lead designer των Diablo και Diablo II. Προσωπικά, βρίσκω το Rebel Galaxy αρκετά ενδιαφέρον (μου θυμίζει σε σημεία το αγαπημένο Freelancer). Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το genre, πλάι στο Elite: Dangerous.

Εσάς πως σας φαίνεται το Rebel Galaxy; Πείτε μας τις απόψεις στο topic του παιχνιδιού στο forum του GameWorld. Δείτε το προφίλ του Rebel Galaxy στο Steam.

Το Rebel Galaxy θα γίνει διαθέσιμο για PC στις 20 Οκτωβρίου, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One και PS4 σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 supermario644ever (Level 20) 19/09/2015 13:17
Ας ελπίσουμε για το καλύτερο...
#2 +1 ashbringer (Level 25) 19/09/2015 15:20
Πάρα πολλές οι λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά για αυτόν τον τίτλο.Αναμένετα ι να είναι πολύ ενδιαφέρον.
Notification