Anthem από την BioWare

Hot
Μάνος Μαρίνος
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
5
Anthem από την BioWare

Anthem από την BioWare

Παρουσιάστηκε το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/9/16] Η BioWare εργάζεται σε ένα ακόμη project πέρα από το επερχόμενο Mass Effect: Andromeda.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της EA, Patrick Soderlund δήλωσε ότι η BioWare εργάζεται πάνω σε ένα νέο IP, το οποίο θα αποκαλυφθεί σύντομα.

[UPDATE: 12/9/16] Ο Alexis Kennedy, συγγραφέας του Sunless Sea και του Dragon Age spin-off "The Last Court", υπέγραψε συμφωνία με την BioWare για να αναλάβει το σενάριο του νέου video game που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

[UPDATE 2: 12/4/17 - Dylan] Το νέο video game της BioWare θα έχει την κωδική ονομασία "Dylan" και στοιχεία από games όπως τα Destiny και The Division, σύμφωνα με φήμες. Για το παιχνίδι εργάζονται εδώ και τέσσερα χρόνια οι developers της BioWare Edmonton, η οποία ανέπτυξε την τριλογία Mass Effect.  Οι φήμες αναφέρουν επίσης ότι το παιχνίδι θα αποκαλυφθεί στην E3 2017. Αξίζει να αναφερθεί ότι τις φήμες διαδίδει ο Liam Robertson (Unseen64), ο οποίος αποκάλυψε το νέο Knights of the Old Republic της BioWare Austin.

Το gameplay του Dylan θα συγκεντρώνει στοιχεία από MMO. Τέλος, ο Robertson δήλωσε ότι το Dylan ενδέχεται να είναι "Το μεγαλύτερο μέχρι τώρα project της BioWare". Θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια από το Mass Effect: Andromeda, ενώ θα περιλαμβάνει μέχρι και Co-op.

[UPDATE 3: 10/6/17 - E3 2017 trailer] Το Anthem που γνωρίζαμε ως τώρα ως Project Dylan, παρουσιάστηκε και επίσημα στην EA press conference στην Ε3 2017. Πρόκειται για ένα sci-fi open-world game στο οποίο η ανθρωπότητα καλύπτεται από έναν τοίχο, πίσω από τον οποίο κρύβονται τεράστια τέρατα. Θα κληθείτε να δώσετε μια μεγάλη μάχη για να επιβιώσετε, στην οποία θα χρησιμοποιήσετε εξωσκελετό. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται να δοθούν κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Microsoft.

[UPDATE 4: 27/6/17 - Ο γενικός διευθυντής της Bioware μιλάει για το παιχνίδι] Το επερχόμενο open-world semi-MMO της Bioware, το Anthem, θα κυκλοφορήσει μετά από ένα χρόνο. Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ΕΑ, Patrick Söderlund, βλέπει την κυκλοφορία της επόμενης χρονιάς σαν την αρχή ενός δεκαετούς ταξιδιού.

Από τις λίγες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, φαίνεται πως στο Anthem θα έχετε τον ρόλο των freelancers, ατόμων που επιθυμούν να εξερευνήσουν ένα ξένο περιβάλλον με λίγη βοήθεια από exosuits, με σκοπό να προστατεύσουν τους αμάχους στους οικισμούς τους. Επιπλέον, ο συγγραφέας των Mass Effect 1 και 2, Drew Karpyshyn, επιβεβαίωσε ότι εργάζεται πάνω στον τίτλο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του με το Καναδικό πρακτορείο ειδήσων CBC, ο γενικός διευθυντής της Bioware, Aaryn Flynn, δήλωσε: "Το Anthem ανήκει στο είδος της επιστημονικής φαντασίας, όπως τα Star Wars και το σύμπαν της Marvel, όπου βλέπετε πολλά εκπληκτικά πράγματα να συμβαίνουν, αλλά δεν ανησυχούμε πολύ για το λόγο που συμβαίνουν, ή για το πώς συμβαίνουν, για την επιστήμη πίσω από αυτά. Το Mass Effect είναι περισσότερο ο πραγματικά σκληροπυρηνικός τίτλος επιστημονικής φαντασίας. Το Anthem είναι περισσότερο για την διασκέδαση σε έναν κόσμο που είναι καταπράσινος και εξωτικός και θα σας απορροφήσει". Ο Flynn ρωτήθηκε από πού προήλθε η έμπνευση για το παιχνίδι και ανέφερε την επιθυμία να παίξει με τους γιους του ως έναν από τους λόγους που τον οδήγησαν σε μια co-op εμπειρία. "Από τότε που είχα δύο γιους, πάντα ήθελα ένα παιχνίδι που μπορώ να παίξω μαζί τους και αυτή είναι η ευκαιρία μου να το δημιουργήσω. Ξέρω πως πολλοί ακόμα άνθρωποι στην εταιρεία βρίσκονται σε αυτή τη φάση ζωής, οπότε είναι ένα είδος εξέλιξης της εταιρείας καθώς όλοι μας μεγαλώνουμε λίγο και ωριμάζουμε. Αυτό αντιπροσωπεύει την ευκαιρία για πολλούς από εμάς να αναπτύξουμε ένα παιχνίδι που θα μπορούμε να παίξουμε με τις οικογένειές μας".

Μιλώντας για το co-op, ο Flynn δήλωσε ότι ήταν το αγαπημένο του θέμα. "Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να βιώσετε τα παιχνίδια σήμερα και όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να παίζουν co-op. Είναι πολύ ωραίο να μπορούμε να πούμε μια ιστορία που θα έχει co-op στοιχεία και να μπορέσετε να τη ζήσετε μαζί. Αυτό είναι τέλειο".

[UPDATE 10: 1/6/18 - Teaser για την παρουσία του στην E3] Η EA κυκλοφόρησε ένα teaser video του Anthem. Φρόντισε να τονώσει το hype γύρω από το όνομα του Anthem δημοσιεύοντας ένα πολύ σύντομο βίντεο για την παρουσία του παιχνιδιού στην E3. Έχει επιβεβαιωθεί πως θα έχουμε άφθονο περιεχόμενο και λεπτομέρειες του παιχνιδιού στην E3, ενώ θα έχουμε και ένα ολοκαίνουριο τρέιλερ κατά την διάρκεια της press conference της εταιρείας.

[UPDATE 11: 26/6/18 - Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες] O διευθυντής παραγωγής του Anthem, Mark Darrah  απάντησε μέσω Twitter σε απορίες παικτών για το επερχόμενο RPG της BioWare.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις πιο σημαντικές πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν μέσα από τα tweets:

- Θα μπορείτε να κάνετε Save διάφορα loadouts σε κάθε Javelin, αλλά δεν θα μπορείτε να τα αλλάζετε εν μέσω αποστολής.
- Το level του εξοπλισμού που θα βρίσκετε θα βασίζεται στο level του Freelancer σας και ενώ θα βρίσκετε loot για όλα τα Javelins, εκείνο κυρίως θα τείνει προς εκείνο που χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή.
- Εκτός από την εκπλήρωση αποστολών, θα λαμβάνετε ανταμοιβές και για εξερεύνηση. Ο Darrah υποννόησε πως θα υπάρχουν και αντικείμενα κάτω απ’το νερό. Ωστόσο, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα trading μεταξύ των παικτών, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας.
- Θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε με άλλους παίκτες (συμπεριλαμβανομένου του revive), ακόμα και αν δεν είστε στο ίδιο group.
- Δεν θα υπάρχουν αερομαχίες μεταξύ Javelins.
- Δεν θα υπάρχει friendly fire.
- Τα Scars δεν είναι ακριβώς εξωγήινα, αλλά ούτε και άνθρωποι.
- Θα μπορείτε να αναβαθμίσετε τον χρόνο πτήσης του Javelin σας.
- Δεν θα μπορείτε να αλλάξετε Javelins ενώ βρίσκεστε σε αποστολή.
- Τα Javelins δεν θα μπορούν να καταστραφούν μόνιμα.
- Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της μελλοντικής προσθήκης όπλων ή/και javelins σχεδιασμένων για μάχη σώμα με σώμα, αν και δεν υπάρχουν τέτοια πλάνα προς το παρόν.
- Το Anthem θα περιλαμβάνει mode για αχρωματοψία.
- Δεν υπάρχουν προς το παρόν σχέδια για υποστήριξη cross-platform μεταξύ PC και κονσολών.
- Θα υπάρχει fall damage, οπότε να είστε προσεκτικοί με τις προσγειώσεις σας.
- Οι αποστολές είναι σχεδιασμένες για 4 Javelins.
- Θα μπορείτε να κάνετε respect τα skills του Freelancer σας.
- Όλα τα Javelins θα έχουν την ίδια ταχύτητα εκτός μάχης.
- Κάθε Javelin θα ξεκλειδώνεται ολοκληρώνοντας μια αντίστοιχη αποστολή. Την σειρά θα την επιλέγετε εσείς.

[UPDATE 12: 30/6/18 - Πως φτιάχτηκαν οι στολές] Η BioWare μας δείχνει μέσω ενός νέου developer diary πως φτιάχτηκαν οι στολές στο Anthem.

[UPDATE 13: 10/7/18 - Θα μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ενδείξεις του damage] Η BioWare δήλωσε ότι στο Anthem θα μπορούμε να επεξεργαστούμε τις ενδείξεις του damage που κάνουμε στους εχθρούς, όπως το χρώμα και το μέγεθος των fonts.

Θα μπορούμε επίσης ακόμα και να αφαιρέσουμε τελείως την ένδειξη του damage.

[UPDATE 14: 15/7/18 - Δεν θα υπάρχει trade, τουλάχιστον στο λανσάρισμα] Η Bioware ανακοίνωσε ορισμένες ακόμη πληροφορίες για το Anthem.

- Θα μπορείτε να αναιρέσετε τα perks σας και να τα κατανείμετε ξανά, με κάποιο αντίτιμο.
- Οι ελάχιστες απαιτήσεις στα PC θα ανακοινωθούν σύντομα.
- Η στρατηγός Helena Tarsis είναι ιδρυτής του οχηρού Tarsis και ο οικισμός έλαβε το όνομα μετά από δική της απόφαση.
- Δεν θα μπορείτε να κάνετε trade, τουλάχιστον στο λανσάρισμα.
- Αν πέσετε μέσα στη μάχη θα γίνεστε revive από τους συμπολεμιστές σας. Θα μπορείτε επίσης να κάνετε respawn, εσείς ή κάποιος άλλος συμπολεμιστής, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
- Το αρχικό Javelin (στολή) "Ranger" παραμένει στην κατοχή σας και θα αποδειχθεί χρήσιμο στο endgame, παρότι στην πορεία θα ξεκλειδώνετε νέα Javelins.
- Δεν θα χρειάζεται να επαναφορτίσετε τα Javelins ανάμεσα στις αποστολές. Δεν θα τους τελειώνουν οι μπαταρίες.
- Στην παρούσα φάση ανάπτυξης υπάρχει εξοπλισμός μέχρι και το Tier 6.
- Κάποιες elemental επιθέσεις θα ρίχνουν damage και στους συμμάχους σας, οπότε εκεί χρειάζεται προσοχή.

[UPDATE 15: 17/8/18 - Νέες πληροφορίες για όπλα, εξοπλισμό, φρούρια και άλλα] Ο Executive Producer του Anthem Mark Darrah έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για το Anthem μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Ο Darrah μίλησε για την διάκριση όπλων και εξοπλισμού, με τα πρώτα να τα κρατάτε, ενώ ο εξοπλισμός τοποθετείται στην πανοπλία σας, με την ονομασία Javelin, ως μέρος του. Τον πρώτο καιρό της κυκλοφορίας του θα υπάρχουν τέσσερα Javelins. Θα ξεκινάτε με τον Ranger και θα ξεκλειδώσετε τα υπόλοιπα παίζοντας. Θα πυροβολάτε ενώ αιωρείστε, ενώ μερικά όπλα θα σας δίνουν τη δυνατότητα να πυροβολάτε ενώ πετάτε. Τα όπλα θα διαθέτουν και βαθμίδες σπανιότητας. H παρουσία εχθρών θα γνωστοποιείται στην πυξίδα που θα βρίσκεται στο HUD.

Ο υπάλληλος της Bioware αναφέρθηκε και στην ιστορία του κόσμου του Anthem μιλώντας για τα Strongholds, τα οποία θα αποτελούνε κάτι με το οποίο θα ασχολείστε στο late game, ως δημιουργήματα ανθρώπινα αλλά και από ''κάτι άλλο''. Τα Strongholds θα είναι τόσο υπόγεια όσο και επίγεια. Θα διαθέτει ακόμη Codex παρόμοιο με αυτό του Mass Effect, το οποίο δεν θα έχει voice acting. Προς μεγάλη μας απογοήτευση δήλωσε πως το Anthem δεν θα υποστηρίζει mods, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό την παρούσα στιγμή, παρόλο που ο ίδιος θα το επιθυμούσε.

[UPDATE 16: 19/8/18 - Νέες πληροφορίες για gameplay, options και περιβάλλοντα] O Mark Darrah συνεχίζοντας να απαντάει στις ερωτήσεις των fans στο Twitter, σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Anthem μας έδωσε μία πληθώρα νέων πληροφοριών.

Θα διαθέτει achievements για το οποία δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες και ενώ δεν θα πολεμάτε μέσα στο νερό θα υπάρχουν θαλάσσια πλάσματα για να το διακοσμούνε. Μάθαμε ακόμα και για το hip shooting που θα σας επιτρέπει να πυροβολάτε σε ανύποπτο χρόνο σε περίπτωση που βρεθείτε σε μία δυσκολη κατάσταση.

Μιλώντας για το customization ανέφερε πως θα υπάρχουν πολλές επιλογές για να κάνετε μοναδικό το Javelin σας, ενώ αναφέρθηκε και στην ύπαρξη ενός μηχανισμού που θα ανγνωρίζει πότε το αν θα είστε AFK. Μάθαμε ακόμη πως δεν θα μπορείτε να κάνετε respawn όταν πολεμάτε ένα boss αλλά θα πρέπει να σας σηκώσει κάποιος συμπαίκτης σας. Όταν δεν πολεμάτε κάποιο boss θα μπορείτε να κάνετε respawn κανονικά. Τέλος, οι αποστολές δεν θα διαθέτουν κάποιο χρονικό όριο οπότε μπορείτε να παίρνετε τον χρόνο σας.

[UPDATE 17: 8/11/18 - Θα έχει και armor από το Mass Effect] Με αφορμή την N7 Day, η BioWare ανακοίνωσε ότι το Anthem θα περιέχει μεταξύ άλλων και την N7 Armor της σειράς Mass Effect.

n7 armor anthem mass effect

[UPDATE 18: 29/11/18 - Νέο teaser] Στις 6 Δεκεμβρίου θα δημοσιευτεί ένα νέο τρέιλερ για το Anthem και η BioWare κυκλοφόρησε ένα σύντομο teaser μέσω του Twitter του "οικοδεσπότη" των The Game Awards, Geoff Geoff Keighley, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

 

 

[UPDATE 19: 7/12/18 - Νέο τρέιλερ στα The Game Awards] Ο Casey Hudson της BioWare έδειξε το νέο cinematic trailer του πολυαναμενόμενου Anthem. Σε αυτό βλέπουμε για πρώτη φορά το στρατόπεδο των εξωγήινων. 

[UPDATE 20: 9/12/18 - Επεξήγηση του τρέιλερ] Ο Mike Gamble, επικεφαλής παραγωγής του Anthem στην BioWare, εξήγησε αναλυτικά τι είδαμε στο τρέιλερ του Anthem που παρουσιάστηκε στα The Game Awards 2018.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 21: 14/12/18 - Νέο τρέιλερ για την Legion of Dawn] H BioWare κυκλοφόρησε τρέιλερ με πληροφορίες σχετικά με την Legion of Dawn του Anthem. Δείτε το trailer παρακάτω. 

[UPDATE 22: 7/1/19 - Nέο τρέιλερ στη CES] Ένα νέο τρέιλερ για το Anthem αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Nvidia στην CES 2019.

Στο βίντεο βλέπουμε νέους εχθρούς, καθώς και Javelin exosuits να μάχονται σε πανέμορφες τοποθεσίες. Η Nvidia επιβεβαίωσε ότι η AI-βασισμένη antialiasing DLSS τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη στο Anthem. Θα χρειαστείτε φυσικά ένα πολύ δυνατό PC για να έχετε την εμπερία που επιδεικνύεται στο τρέιλερ.

[UPDATE 23: 15/1/19 - Matchmaking] O lead producer Ben Irving δήλωσε ότι το Anthem θα έχει δυνατότητα matchmaking για κάθε δραστηριότητα.

Όταν ένας χρήστης στο Twitter ρώτησε αν το παιχνίδι θα έχει δημόσιο matchmaking ή θα παίζουμε με όσους έχουμε κάνει invite στο party μας, ο lead producer Ben Irving απάντησε πως το matchmaking θα είναι διαθέσιμο για όλες τις δραστηριότητες του Anthem. Αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό για όσους δεν έχουν παρέα για να παίζουν μαζί, καθώς θα μπορούν πάντα να απολαμβάνουν το περιεχόμενο μαζί με άλλους παίκτες.

[UPDATE 24: 23/1/19 - Πιθανή υποστήριξη cross-platform] Αν και δεν αναμενόταν από το Anthem να υποστηρίζει cross-platform play, ο lead producer Ben Ivring απάντησε σε σχετικό ερώτημα στο Twitter λέγοντας "όχι από την αρχή", υποννοώντας πως ίσως υπάρξει αυτή η δυνατότητα στο μέλλον. 

 

 

 

Η BioWare αναφέρει σε πρόσφατη ανάρτηση στο blog της πως μέσα στον επόμενο μήνα θα κάνει πολλές ανακοινώσεις που θα αφορούν το περιεχόμενο του Anthem για την περίοδο μετά την κυκλοφορία του, οπότε είναι πολύ πιθανό να ειπωθούν επιπλέον λεπτομέρειες και για αυτό το θέμα.

[UPDATE 25: 30/1/19 - Anthem: Skins με 20 δολάρια εμφανίστηκαν στο StoreAnthem: Skins με 20 δολάρια εμφανίστηκαν στο Store. Με άμεσα σχόλια από την Bioware. Το παρακάτω screenshot δείχνει cosmetic items του Anthem, όπως το Guardian Armor και Dreadnought Armor, τα οποία κοστίζουν  20 δολάρια.

anthem armor 20 dollares per skin

 

Η Bioware κατευθείαν απάντησε σε σχετικό Reddit thread. Μάλιστα υποστήριξε ότι η κοστολόγηση τους δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Συγκεκριμένα σε σχετική δήλωση ειπώθηκε: “ Κάνουμε σχέδια για τα οικονομικά της εταιρείας και η κοστολόγηση των cosmetic items θα αλλάξει με βάση αυτά”. Θετικό παρόλα αυτά είναι το γεγονός ότι όλα τα cosmetic items μπορούν να αγοραστούν με in-game currency.

[UPDATE 26: 9/2/19 - Παρουσιάστηκε το launch trailer] Παρουσιάστηκε το τρέιλερ κυκλοφορίας του Anthem.

Η κυκλοφορία του Anthem πλησιάζει και έφτασε η ώρα που η EA θα έφερνε στην δημοσιότητα στο launch trailer του παιχνιδιού. Στο σύντομο αυτό βίντεο ακούμε ενθαρρυντικά λόγια από τον αφηγητή και προλαβαίνουμε δούμε τους Javelins σε εν δράσει. Το σύστημα μάχης δείχνει το ίδιο εντυπωσιακό με τα άλλα τρέιλερ, ενώ η εστίαση στα πρόσωπα κάθε χαρακτήρα δείχνει την εξαιρετική δουλειά της εταιρείας στο κομμάτι των γραφικών. Απέμειναν λίγες μέρες για να κυκλοφορήσει, ειδικά αν έχετε πρόσβαση σε EA/Origin Access. Για την ώρα, απολαύστε το παρακάτω τρέιλερ.

Το Anthem θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One. 

Διαβάστε το preview μας για το Anthem και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 An arrow in the knee (Level 22) 01/09/2016 15:08
Η Bioware ειναι εγγυηση.Ανυπομο νω να μαθω περισσοτερα :P
#2 nikos-pc (Level 11) 01/09/2016 21:58
Στοιχημα θα είναι RPG, ό,τι και να βγει, καλό θα είναι.
#3 ashbringer (Level 25) 02/09/2016 07:58
Πιστεύω ότι θα έιναι κάτι πολύ καλό αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για περισσότερες λεπτομέρειες.
#4 Shikabane_Hime7 (Level 29) 02/09/2016 09:42
Απορώ τι θα είναι. Και εγώ για RPG το κόβω.
#5 ashbringer (Level 25) 01/02/2017 16:05
Action-adventur e λοιπόν.Δεν το περίμενα αλλά και πάλι θα είναι πολύ ενδιαφέρον.
#6 ashbringer (Level 25) 11/06/2017 16:23
Πολύ ωραίο το τρέιλερ του νέου τίτλου της Bioware.Μακάρι να το προσέξουν και να είναι αρκετά ποιοτικό.
#7 +1 Divine Raiden (Level 26) 19/06/2017 16:12
Έχουμε λοιπόν ελπίδες ότι από άποψη σεναρίου θα είναι καλό.Για να δούμε! Πάντως ότι το πλασαρουν σαν τελείως νέα και πρωτοποριακή ιδέα με ξεπερνάει, ειδικά αφού παγωσαν το Mass Effect....
#8 An arrow in the knee (Level 22) 19/06/2017 16:13
Πλέον από όποια γωνία και αν δω το Anthem βλέπω έναν κλώνο του Destiny και του Andromeda. Με έχει ξινίσει τόσο που "πάγωσαν" την σειρά Mass Effect για κάτι τόσο παρόμοιο. Θέλω να βγει τουλάχιστον τίμιο αλλά νομίζω οι χρυσές εποχές των Rpg της Bioware έχουν περάσει για τα καλά.
#9 Efane (Level 24) 19/06/2017 17:09
Έκλεψε την παράσταση. Η εικόνα του μας εντυπωσίασε, μένει να δούμε τι καλό story θα έχει.
#10 ashbringer (Level 25) 21/06/2017 16:08
Και μόλις αποκάλυψαν τον λόγο για τον οποίο δεν ασχολήθηκαν με το Mass Effect όπως έπρεπε.Είχαν στρέψει την προσοχή τους στο Anthem.Κρίμα για το Mass Effect .Για να δούμε τι θα δούμε στη συνέχεια για το Anthem.
#11 akiszax (Level 21) 08/11/2018 21:25
Προβλεπεται να είναι παιχνιδαρα!!
Notification