For Honor open beta

Hot
Γιώργος
For Honor open beta

For Honor open beta

Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία διεξαγωγής. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/12/16] Η Ubisoft σήμερα ανακοίνωσε την διάθεση της closed beta έκδοσης του For Honor η οποία θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2017. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Στο website μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα στις τρεις φατρίες του παιχνιδιού: Vikings, Knights και Samurai. Μέσα από το War of the Factions, η Ubisoft κατά την διεξαγωγή της beta θα συλλέγει στοιχεία για την πρόοδο του multiplayer σε όλα τα format. Με την λήξη αυτής, όσοι πήραν μέρος θα λάβουν ένα εικονικό έμβλημα της φατρίας τους ενώ όσοι ανήκουν στο νικητήριο faction ένα έξτρα δώρο του οποίου η φύση προς το παρόν παραμένει άγνωστη.

Παρόμοια λογική ακολουθεί και το Faction War mode με την διαφορά ότι σε κάθε match θα αποκτούνται War Assets τα οποία μπορούν να διατεθούν για την υπεράσπιση περιοχών και την υποστήριξη συμμάχων. Το διάστημα της κάθε multiplayer σεζόν θα διαρκεί 10 εβδομάδες και με το πέρασμα αυτών, το Faction War θα επαναφέρεται μέχρι την επόμενη σεζόν.

Η Ubisoft μοιράστηκε επίσης λεπτομέρειες για τρεις νέους ήρωες: δύο Heavy-class και έναν Assassin.

Δείτε τα βίντεο των νέων ηρώων:

Peacekeeper (Assassin - Knights)

Shugoki (Heavy – Samurai)

Warlord (Heavy – Viking)

[UPDATE: 10/1/17 - Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι η beta του For Honor θα διεξαχθεί στο διάστημα 26-29 Ιανουαρίου, για PC, PS4 και Xbox One.

Καθότι πρόκειται για κλειστή beta μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Όσοι λάβετε συμμετοχή στη beta θα κερδίσετε διάφορες ανταμοιβές που θα είναι διαθέσιμες στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού.

[UPDATE 2: 31/1/17 - Διαρροή της open beta] Ένας χρήστης του Neogaf δημοσιοποίησε μια εικόνα που φέρεται να προέρχεται από ενημερωτικό email της συνδρομητικής υπηρεσίας Twitch Prime. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο email, η open beta του For Honor θα διεξαχθεί το διάστημα 9-12 Φεβρουαρίου, θα ολοκληρωθεί δηλαδή δύο ημέρες πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού που έχει οριστεί για τις 14 του ίδιου μήνα. Έως αυτή την στιγμή, η Ubisoft δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την open beta, οπότε μένει να δούμε αν ισχύει η παραπάνω διαρροή.

[UPDATE 3: 31/1/17 - Επίσημη ανακοίνωση της open beta] Η Ubisoft με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε την ημερομηνία διεξαγωγής της open beta, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα σήμερα. Θα διεξαχθεί το διάστημα 9-12 Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει εννέα ήρωες στα modes Elimination, Dominion, Brawl και Duel.

Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι στις 7 Φεβρουαρίου (στις 4:00 το πρωί ώρα Ελλάδος) θα πραγματοποιηθεί ένα ειδικό livestream μέσα από το επίσημο κανάλι του παιχνιδιού στο Twitch. Σε αυτό θα λάβουν μέρος διάφοροι διάσημοι στο War of the Factions competition όπως οι Jason Momoa (Game of Thrones), Alfie Allen (Game of Thrones, Lauren Cohan (The Walking Dead και o σταρ του MMA Dometrious Johnson. Οι παραπάνω θα αντιμετωπίσουν γνωστούς streamers.

Το For Honor θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2017 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το preview του For Honor από την Χριστιάνα Θάνου, δείτε την Apollyon Collector’s Edition και τις ελάχιστες απαιτήσεις για τα PC. Συζητήστε εκτενώς για το Action game της Ubisoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 14/12/2016 23:15
Αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ σε αυτό το παιχνίδι είναι οι εντυπωσιακοί χαρακτήρες.
#2 Divine Raiden (Level 26) 10/01/2017 23:57
Έχω δηλώσει συμμετοχή!Ελπίζ ω να με πάρουν!
#3 Dovahkiin (Level 22) 11/01/2017 04:35
Μπράβο ρε Ubisoft, έβαλες τη beta την περίοδο που έχω μεγάλο κενό μαθημάτων στην εξεταστική για να δώσω, πάλι καλά! Μακάρι να με δεχτούν. Ευελπιστώ πως δε θα φάω την απογοήτευση που πήρα όταν έπαιξα τη beta του TES online.
#4 Dovahkiin (Level 22) 31/01/2017 16:09
Μακάρι να ισχύει η open beta. Να δοθεί και σε 'μας τους άτυχους η ευκαιρία να δοκιμάσουμε την παιχνιδάρα. :lol:
#5 ashbringer (Level 25) 01/02/2017 16:07
Ώρα για επικές μάχες.Ανυπομονώ να δώ Jason Momoa εναντίον streamers.
Notification