PSN Gamer of the Month: Μάιος 2016

Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
PSN Gamer of the Month: Μάιος 2016

PSN Gamer of the Month: Μάιος 2016

Μαζέψτε Trophies και διεκδικήστε Destiny: The Taken King και δύο ακόμη games.

O διαγωνισμός PSN Gamer of the Month συνεχίζεται για τέταρτο σερί μήνα δίνοντας σας την δυνατότητα να διεκδικήσετε πλούσια δώρα.

Η πρώτη καταμέτρηση των Trophies σας έχει ήδη γίνει και πλέον θα γίνει μια δεύτερη καταμέτρηση την Τρίτη 31 Μαΐου στις 20:00 με 22:00. Ότι Trophies πάρετε από την στιγμή που θα ανεβάσετε το screenshot σας στο forum του GameWorld μετράνε κανονικά. Παρακαλείσθε να ανεβάσετε το δεύτερο screenshot μέχρι τις 20:00 το βράδυ στις 31 Μαΐου. Αν δεν ανεβάσετε το screenshot εγκαίρως η συμμετοχή σας θεωρείται άκυρη.

Να διευκρινίσουμε ότι οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να πάρει μέρος στον διαγωνισμό και μετά την έναρξή του, απλά όπως είναι φυσικό οι πιθανότητες να κερδίσει θα είναι μειωμένες. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση απευθύνεστε αποκλειστικά στο forum του GameWorld.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης προβεί σε οποιαδήποτε παρατυπία, θα γίνεται ban από τον διαγωνισμό, αλλά θα μπορεί να συμμετάσχει κανονικά σε επόμενους διαγωνισμούς. Το boosting φυσικά δεν θεωρείται cheat οπότε μπορείτε να κάνετε add όλα τα παιδιά στην λίστα και να μαζέψετε Trophies παρέα.

Διαδικασία συμμετοχής
1) Κάντε Like στην είδηση του διαγωνισμού
2) Δημιουργήστε ένα account στο TrueTrophies και δηλώστε το PSN ID σας κάνοντας reply σε αυτό το topic ανεβάζοντας παράλληλα μια φωτογραφία από το MyHomepage σας στο TrueTrophies.
3) Στις 31 Μαΐου θα πρέπει να ανεβάσετε μια δεύτερη φωτογραφία από το TrueTrophies κάνοντας και πάλι reply σε αυτό το topic. Η φωτογραφία αυτή θα πρέπει να έχει ανέβει το αργότερο μέχρι της 20:00 το βράδυ. Σε αντίθετη περίπτωση η συμμετοχή σας θα κρίνεται άκυρη.
4) Οι νικητές θα ανακηρυχθούν με βάση το απόλυτο σκορ που μάζεψαν στο χρονικό διάστημα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Αυτό δηλαδή που φαίνεται στην παρένθεση και όχι το TT score.

Παρατηρήσεις για τους συμμετέχοντες του προηγούμενου διαγωνισμού:
- Όσοι παίκτες είχαν συμμετάσχει τον προηγούμενο μήνα αρκεί να ανεβάσουν μόνο ένα screenshot στις 31 Μαΐου.
- Όσοι παίκτες είχαν ανεβάσει screenshot την 1η Απριλίου, αλλά δεν ανέβασαν στις 30 Απριλίου το δεύτερο και κατ' επέκταση αποκλείστηκαν από τον διαγωνισμό θα πρέπει να επαναλάβουν την όλη διαδικασία αν θέλουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό του Μαΐου.

Τα δώρα για τον μήνα Μάιο είναι τα εξής:
1) Destiny: The Taken King (PS4)
2) Tales of Zestiria (PS4)
3) Beyond: Two Souls (PS3)

Καλό Πάσχα και Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification