Οι εντυπώσεις μου για την Open Beta του Crysis 3

Άλλα περίμενα και άλλα είδα!

 

Τόσο καιρό που περιμένω το Crysis 3(από την επίσημη ανακοινωσή του) βλέπω σχεδόν καθημερινά ό,τι καινούργιο ανεβαίνει για το συγκεκριμένο game, είτε νέο τρέιλερ είναι, είτε κάποια σχετική είδηση ή ακόμα και δηλώσεις από τους developers του game.

Από τα μέχρι τώρα τρέιλερ είχα σχηματίσει μια πολύ καλή εικόνα για το παιχνίδι, το περιβάλλον, τα γραφικά, το gameplay που έβλεπα και το σενάριο που φανταζόμουν με έκαναν να πιστεύω πως παρακολουθώ το Game of the Year 2013 και αν όχι αυτό τότε σίγουρα ενα πολυβραβευμένο game για το 2013 που μελλοντικά σίγουρα θα μείνει στην ιστορία για τα όποια χαρακτηριστικά του. Τα τρέιλερ μου έκαναν περισσότερη εντύπωση γιατί ενώ ξέρω πως από την οθόνη του PC δεν πρόκειται ποτέ να δω καλά γραφικά, ( για διάφορους λόγους την έχω ρυθμίσει να παίζει με ανάλυση 1024x768 και όχι το μέγιστο της δυνατό που είναι 1980x1020) είδα γραφικά καλύτερα από την τηλεορασή μου που είναι Full HD! Θυμάμαι έψαχνα στο google πληροφορίες για την CryEngine, τόση εντύπωση μου είχε κάνει αυτή η μηχανή γραφικών. Όταν έμαθα για την Open Beta του Crysis 3 από το GameWorld άνοιξα σχεδόν αμέσως το PS3 και ξεκίνησα το Download αδιαφορόντας για τα 1.4 GB που θα μου έπιανε χώρο. Τέλείωσε το download και το install...

Όλα αυτά τα(όπως τα όνομασα) "όνειρα θερινής νυκτός" που είχα για καλύτερο game 2013 είχαν γίνει κομμάτια, βλέποντας τα πολύ μέτρια γραφικά του, που δεν είχαν καμία σχέση με τα τρέιλερ που ήξερα, τόσο απογοητεύτηκα που ένιωθα λες και έβλεπα άλλο game! Το MP έμοιαζε-ήταν κλεμμένο- από το COD. Όσο περνούσε το match τόσο και πιο κακοφτιαγμένο έβλεπα το περιβάλλον του παιχνιδιού, τόσο όσο και τη δυνατότητα να μπορείς να πηδάς όπου θες όσο θες. Απλά άθλιο. Το έκλεισα κατευθείαν μόλις τελείωσε το match και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με το συγκεκριμένο game.

Δεν ήθελα να πω την αποψή μου "απλά" στο φόρουμ γιατί νιώθω ότι η κοροϊδία της Crytek ήταν κάτι παραπάνω από μια "απλή κοροϊδία για κερδοσκοπικούς λόγους" αλλά ολόκληρη υπόθεση που είχε παιχτεί με pre-rendered(αν το γράφω σωστά) γραφικά. Και αφού το GameWorld μας δίνει δυνατότητα να κάνουμε blogs είπα να το εκμεταλλευτώ!

Continue reading
  1149 Hits
  0 Comments
Notification