Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
22 Jul 2015 22:01 #165973 by Χάρης Πετρόχειλος
1) Χρόνια πολλά και γεμάτα επιτυχίες για το site και εσάς παιδιά. Πλέον είστε το site που καθημερινά θα επισκεφτούμε για να μάθουμε τι καινούριο βγαίνει και τι αξίζει να παίξουμε. Συγχαρητήρια!!
2) Όπως ανέφερα και πάνω, αυτό που θεωρώ το καλύτερο σας στοιχείο είναι τα πολύ καλά reviews.
3) Σαν δώρο ελπίζω να κερδίσω το PS4!!!!
The topic has been locked.
More
22 Jul 2015 22:42 #165976 by Γιάννης Γκατζόφλιας
1) 10 χρόνια ακόμη σας εύχομαι και από εκεί άλλα τόσα και τόσα και τόσα....
2)τα unboxing παιδιάαααα μου έχετε λύσει πολλές απορίες και με βγάλατε από δύσκολες αποφάσεις
3) ως παλιός fan των logitech mouse (g5που δουλεύει ακόμη) έχω βάλει στο μάτι το g502...
More
23 Jul 2015 00:17 #165982 by Elizabeth Komninou
1)Χρόνια πολλά!!! Με τους διπλάσιους χρήστες του χρόνου!!!
2) Με games και για γυναίκες!
3) PS4
More
23 Jul 2015 00:42 #165984 by Ανδρέας Πανουσιάκης
1)Χρόνια πολλά παιδιά! Συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά σας.
2)Στο Gameworld μου αρέσει περισσότερο το forum και τα reviews.
3)Το δώρο που επιλέγω είναι το Xbox One.
More
23 Jul 2015 01:10 #165985 by Thanasis Papadopoulos
1)Χρόνια πολλά..και σας εύχομαι σε πολλά πολλά χρονια να γιορτάζεται τα γενέθλια του site με giveaway του Playstation 25 ;)
2)Τα battles ηταν απίστευτα....Αυτό που θέλουμε είναι να αρχισουν να γίνονται και με fans σιγά σιγα
3)Το δωρo που θέλω είναι το logitech G402....Να δουμε και καμιά άσπρη μέρα στα FPS
More
23 Jul 2015 09:52 #165991 by Παύλος Μανώλης
1)Χρόνια Πολλά μάγκες, συνεχίστε έτσι.
2) Ο λαός ζητάει πιο πολλά livestream από Παντελή!!
3)Θα είμαι ταπεινός: Speedlink PC/PS4 Strike NX gamepad
More
23 Jul 2015 11:40 #165994 by Giannis Schizas
1) Εύχομαι Στο Game world να συνεχίσει έτσι δυνατά για πολλά χρόνια ακόμα, με πολλές ειδήσεις για το gaming και πολλά δώρα σε διαγωνισμούς
2) Πολύ καλή δουλειά, αντάξιο site με αυτά του εξωτερικού, θα ήθελα αφιερώματα σε θρυλικά games, τις καινοτομίες που εισήγαγαν και πως έχουν επηρεάσει το gaming σήμερα
3) Εγώ για δώρο θα ήθελα το PS4. Καλή επιτυχία σε όλους και καλό καλοκαίρι.!!! B)
More
23 Jul 2015 11:57 #165998 by Γιώργος Σαϊνης
1) Εύχομαι Στο Game world να συνεχίσει έτσι δυνατά για πολλά χρόνια ακόμα :) :) :) :) :) :)
2)Στο Gameworld μου αρέσει περισσότερο το forum και τα reviews. :( :( B) B) :( :( B)
3)Το δώρο που επιλέγω είναι το Xbox One.
More
23 Jul 2015 12:46 #166003 by Konstantinos Kiousis
1)χρονια πολλα σας ευχομαι , στα 10 χρονια να προστεθει και ενα μηδενικο να τα εκατοστησετε και να μυησετε και τα παιδια σας στην gaming Κοινοτητα να συνεχισουν την συνεχης και εκπληκτικη δουλεια σας
2)αυτο που απολαμβανω απο την δουλεια σας ειναι το καναλι σας στο youtube απλα χαιρομαι να σας βλεπω
3)για το διαγωνισμο το παιχνιδι που διαλεγω ειναι το MotoGp gia ps4
More
23 Jul 2015 14:13 #166008 by giorgos spec giorgos
1)Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Πιο πολύ στο Gameworld μου αρέσουν τα προσεγμένα και λεπτομερή reviews σας. Κάτι που θα ήθελα να δω στο μέλλον ειναι μια εφαρμογή για κινήτα για εύκολη πρόσβαση στο site και απο κει.
2)Για τους συντάκτες έχω να πω πώς Μάνο είσαι τυπάρα! #sta4
3)Το δώρο που θα ήθελα είναι ένα PS4.