RazerGo: Pokemon Go Chat από την Razer

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
RazerGo: Pokemon Go Chat από την Razer

RazerGo: Pokemon Go Chat από την Razer

Λανσάρισμα σε λίγες ημέρες.

Το chat app του Pokémon Go είναι γεγονός, μόνο που την υλοποίησή του ανέλαβαν...οι developers της Razer!

Με την ονομασία RazerGo, το σχετικό app θα ανέβει στις 25 Ιουλίου και θα σας επιτρέπει να συνομιλήσετε με άλλους gamers που παίζουν Pokemon Go. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο Go.razerzone.com από σήμερα τα μεσάνυκτα, μέσω του browser σας.

Μέσω του RazerGo θα μπορείτε να βρείτε άλλους παίκτες, τόσο στην περιοχή σας (Local: εντός 5 χλμ.) όσο και στο νομό σας (Regional: εντός 100χλμ) και τέλος σε με την ρύθμιση Global σε όλο τον κόσμο. Στο app θα βλέπετε τα χρώματα που επέλεξε ο παίκτης (ανάλογα με την ομάδα που εντάσσεται) και τις επιλογές Public, Team και Whisper.

Στα πλαίσια προώθησης του app, η Razer διοργανώνει απόψε στο San Francisco το Pokecrawl, ένα event που θα δώσει στους τυχερούς Αμερικανούς παίκτες πολλά in-game δώρα.

Διαβάστε ακόμη τις αντιδράσεις για το Pokemon Go σε διάφορες χώρες του κόσμου, τον πρώτο θάνατο παίκτη και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 philippos19 (Level 12) 20/07/2016 23:06
εμείς δεν θέλουμε δηλ? :'(
ευχαριστούμε razer μας υποχρέωσες -_-
#2 ashbringer (Level 25) 21/07/2016 15:21
Καλό είναι να συνομιλούν οι παίκτες μεταξύ τους για να πέφτει και καμιά προειδοποίηση που και που για επικίνδυνα μέρη-καταστάσει ς.Βέβαια το chat μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για παραπλάνηση αλλά ας ελπίσουμε ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση σχετικά με τα ευτράπελα που διαβάζουμε καθημερινά.
Notification