Metroid Prime 4

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Metroid Prime 4

Metroid Prime 4

Φήμη για την Bandai Namco ως developer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/8/16] To Metroid Prime: Federation Force, που αποτελεί spin-off της ομώνυμης σειράς, κρύβει ένα μυστικό στο φινάλε του.

Πηγαίντε στο 23:10 του παρακάτω βίντεο (spoiler warning: Μην ανοίξετε το βίντεο πιο πριν γιατί περιέχει το τελικό boss fight). Αμέσως μετά τα credits θα διαπιστώσετε ότι ένα βίντεο που ακολουθεί κρύβει πιθανή συνέχεια της σειράς.

Στο παρακάτω βίντεο ωστόσο, αναλύεται ότι το σενάριο του Federation Force δεν έχει τόση σχέση σεναριακά με το υπόλοιπο Metroid Prime. Συνεπώς μόνο η Nintendo γνωρίζει το νόημα ύπαρξης της τελικής σκηνής. Εκτός κι αν ετοιμάζεται Metroid Prime: Federation Force 2.

Ο επικεφαλής της σειράς Metroid Prime, Kensuke Tanabe, δήλωσε ότι μετά τα credits του παιχνιδιού εμφανίζεται το αεροσκάφος του Sylux, ενώ ο ίδιος θα ήθελε να δημιουργήσει μία ιστορία με τους Sylux και Samus.

To Metroid Prime: Federation Force θα κυκλοφορήσει για το 3DS στις 2 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

[UPDATE: 13/6/17 - Σε ανάπτυξη ανακοίνωσε η Nintendo] Κατά την διάρκεια της E3 2017 η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Metroid Prime 4 βρίσκεται σε ανάπτυξη. 

Ωστόσο, η Nintendo δεν δημοσίευσε κάποιο ουσιαστικό τρέιλερ, παρά μόνο βίντεο με το λογότυπο του παιχνιδιού και τίποτα παραπάνω.

metroid prime 4

[UPDATE 2: 9/2/18 - Φήμη για την Bandai Namco ως developer] Σύμφωνα με το Eurogamer, η Bandai Namco αναπτύσσει το Metroid Prime 4 αποκλειστικά για το Nintendo Switch και συγκεκριμένα η εταιρεία ανάπτυξής της στην Σιγκαπούρη, που περιέχει πρώην developers της LucasArts οι οποίοι δούλεψαν για το Star Wars 1313 το οποίο και ακυρώθηκε. Θυμίζουμε ότι στην E3 2017 η Nintendo αρνήθηκε να απαντήσει για την εταιρεία ανάπτυξης που κρύβεται πίσω από το Metroid Prime 4, ενώ πρόσθεσε ότι δεν το αναπτύσσει η Retro Studios που δημιούργησε το Metroid Prime Trilogy.

Το τελευταίο διάστημα, οι developers της Bandai Namco στη Σιγκαπούρη λένε ότι δουλεύουν για ένα "πολύ ενδιαφέρον project που δεν έχει ανακοινωθεί και είναι πολύ φιλόδοξο αλλά περισσότερα θα ανακοινωθούν σύντομα". Ένας lead designer ωστόσο δήλωσε ότι δουλεύει για ένα FPS/Adventure αποκλειστικά για το Switch". Παράλληλα δουλεύει και για το Ridge Racer 8 στο Switch. Μέσα σε όλα αυτά θυμίζουμε την συνεργασία της Bandai Namco με την Nintendo στο Super Smash Bros και το Pokken Tournament, επομένως θα ήταν απόλυτα λογικό να συνεχίσουν σε μια εξίσου μεγάλη σειρά όπως αυτή του Metroid Prime.

 

Διαβάστε τα μέχρι τώρα Metroid reviews. Συζητήστε περισσότερα για το Metroid Prime 4 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Asxetoss (Level 19) 13/06/2017 21:22
πωπω αυτά μας κάνει η nintendo και θα την αγαπάμε για πάντα. Φτάνει η ώρα για τo επόμενο απόκτημα νομίζω.
#2 ashbringer (Level 25) 10/02/2018 09:06
Μακάρι να ισχύει η φήμη και να το δούμε.
Notification