Hero Mission: Αστείος Κινέζικος κλώνος του Overwatch

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 (0)
0 1 0 0 0
Hero Mission: Αστείος Κινέζικος κλώνος του Overwatch

Hero Mission: Αστείος Κινέζικος κλώνος του Overwatch

Πληροφορίες

Κυκλοφορία
0000-00-00

Με παρόμοια ονόματα και παρουσιαστικά ηρώων.

Οι Κινέζοι έχουν αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου ότι ξέρουν να φτιάχνουν κλώνους. Το Hero Mission ή αλλιώς Heroic Mission είναι η ζωντανή απόδειξη αυτού του ισχυρισμού.

Πρόκειται για έναν κακό Κινέζικο κλώνο του Overwatch, που παρέχει χαρακτήρες με παρόμοια παρουσιαστικά με αυτά του ομώνυμου Online Shooter της Blizzard. Όλοι οι χαρακτήρες έχουν παρόμοια ονόματα, εξωτερικά χαρακτηριστικά, ακόμα και abilities! Οι μόνες διαφορές έχουν να κάνουν απλά με τα ονόματα.

Αφού προσπεράσουμε τα μενού, τα οποία είναι πανομοιότυπα με αυτά της Blizzard, μέχρι και στα χρώματα και τα avatars, στη συνέχεια φτάνουμε στο...gameplay; Όχι. Όταν πατήσετε την έναρξη παιχνιδιού δεν ξεκινάει κανένα παιχνίδι. Πολύ απλά παραπέμπεστε στο να κατεβάσετε το παιχνίδι από το smartphone σας για να αποκτήσετε πρόσβαση και να παίξετε στις 23 Ιουνίου. Τρέχα γύρευε.

Κατά βάση οι developers μέχρι στιγμής απλά troll-άρουν κόσμο και είναι απορίας άξιο πως η Blizzard δεν έχει ρίξει την μήνυσή της. Μάλλον επειδή δεν υπάρχει ακόμη. ουσιαστικό gameplay. Ένα μεγάλο like πάντως που οι developers δημιούργησαν τον θηλυκό McCree. Κυκλοφορούσε σε διάφορα memes στο 9gag. Κρίνοντας πάντως από τα γραφικά, η ποιότητά τους δεν έχει καμία σχέση με αυτή της Blizzard. Παρεμπιπτόντως παρατηρήστε τις ομοιότητες.

Διαβάστε το review του Overwatch και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Παίζετε ακόμη Overwatch; Ελάτε να ανταλλάξουμε IDs.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Comments  

#1 +2 Professor_Severus_Snape (Level28) 07/06/2017 05:57
Όταν η έννοια "κινέζικο" αναδεικνύεται σε όλο της το παλαιό μεγαλείο!
#2 +2 ashbringer (Level25) 07/06/2017 09:51
Δεν νομίζω ότι η Blizzard θα ασχοληθεί μαζί τους.Ίσα ίσα που την διαφημίζουν παραπάνω.
#3 +2 Shikabane_Hime7 (Level29) 07/06/2017 11:06
Οι Κινέζοι είναι γνωστοί αντιγραφείς και απατεώνες, το έχω δει και ζήσει ο ίδιος. Λόγω της δουλειάς του πατέρα μου με είχαν πάρει σε κάποια ταξίδια του σε βιομηχανικές εκθέσεις που γινόντουσαν στη Γερμανία, συγκεκριμένα στη Κολωνία. Τα Κινέζικα stands είχαν ελάχιστα ή καθόλου πράγματα από αυτά που υποτίθεται ότι παρουσίαζαν και ουσιαστικά από τις συζητήσεις που άκουγα από άλλους ανθρώπους και εκθέτες, οι Κινέζοι πάνε σε τέτοιες εκθέσεις για να παίρνουν πληροφορίες για τα προϊόντα άλλων εταιριών και να τα αντιγράφουν με φτηνότερα υλικά κλπ.

Εδώ βέβαια το πήγαν σε άλλο επίπεδο, καμία ντροπή. Για γέλια και για κλάματα.
#4 geololj (Level28) 07/06/2017 14:23
Νομίζω λόγω νόμων, δεν μπορεί να κάνει κάτι η Blizzard, εκτός και αν το κυκλοφορήσουν και εκτός Κίνας. Παίζει να κάνω και λάθος, αλλά κάτι τέτοιο θυμάμαι. Εξάλλου, κάποιες κινέζικες εταιρείες αντιγράφουν κατά κόρον τις Samsung και Apple στα κινητά τους και δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Θέλω να δω πάντως την συνέχεια του θέματος.
#5 An arrow in the knee (Level22) 07/06/2017 15:14
Μετά το Paladins τώρα και Hero Mission. Αρκετοί έχουν βάλει το Overwatch στο μάτι :D
#6 filippos2015 (Level5) 07/06/2017 23:43
Έδω δεν έκανε μήνυση ή MS για το NOVA θα κάνει η blizzard για μια τής πλάκας κινέζοεταιρια που έβγαλε ένα copy για smartphone