AOC VR Headset

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
AOC VR Headset

AOC VR Headset

Η AOC μπαίνει στην αγορά των VR.

Στα πλαίσια της Gamescom 2016, η AOC, μία από τις πιο γνωστές εταιρείες κατασκευής οθονών, ανακοίνωσε ότι μπαίνει κι αυτή με την σειρά της στην αγορά των VR headsets.

Το AOC VR headset θα αποτελέσει μέρος του τμήματος OSVR (Open Source Virtual Reality) που δημιούργησε η εταιρεία και θα είναι συμβατό με όλα τα SteamVR games. Ο σχεδιασμός του θα μοιάζει με αυτόν του Oculus Rift, με την διαφορά ότι θα φέρει αναδιπλούμενα headphones. Θα διαθέτει δύο οθόνες OLED ανάλυσης 1080x1200 ανά οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, ακριβώς όπως και το Oculus Rift. Οι τεχνικές προδιαγραφές θα είναι πανομοιότυπες.

Το AOC VR headset διαθέτει μαύρο χρώμα και φέρει πάνω του το λογότυπο της AOC με κόκκινα γράμματα. Η κυκλοφορία του αναμένεται στην αγορά στα τέλη του 2016. "Για την AOC, η είσοδος στην αγορά HMD είναι το επόμενο φυσικό βήμα" δήλωσε ο Stefan Sommer, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Διοίκησης Επιχειρήσεων της AOC για τις χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Όσο για την πιθανή απήχησή του, αν θα έχει προσιτή τιμή και μεγάλο δίκτυο διανομής τότε ίσως μπει δυνατά στον ανταγωνισμό. Προς το παρόν όμως, η AOC ανέφερε ανεπίσημα ότι η τιμή του θα πλησιάζει τα 399 ευρώ, κοινώς θα είναι κοντά σε αυτή του Oculus Rift.

Δείτε την παρουσίαση της AOC U3477PQU. Συζητήστε περισσότερα για την AOC σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 28/08/2016 07:22
Όλο και περισσότερες εταιρείες θα αρχίσουν να μπαίνουν στην αγορά των VR προκειμένου να κερδίσουν ότι μπορούν.Το θέμα είναι με τις τιμές πόσο ακριβά θα είναι και αν αξίζει πραγματικά να αγοράσει κανείς VR.
Notification