3D Printing

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 (0)
0 1 0 0 0
3D Printing

3D Printing

Πληροφορίες

Κυκλοφορία
0000-00-00

Η Χριστιάνα σε...φιγούρα!

Από αυτή την εβδομάδα ξεκινάμε μία νέα σειρά βίντεο στην οποία θα σας παρουσιάζουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με το 3D printing.

Αφορμή στάθηκε η πρόσκληση της εταιρείας 3DPG.gr η οποία θέλει να δημιουργήσει την Χριστιάνα σε 3D μοντέλο. Δείτε το σχετικό βίντεο όπου παρουσιάζεται το prototype της φιγούρας, ύψους 35 εκατοστών.

Σε επόμενο βίντεο θα μιλήσουμε με τα παιδιά της εταιρείας 3DPG.gr και θα δούμε την φιγούρα με το τελικό της φινίρισμα. 

Συζητήστε περισσότερα για το 3D Printing σε αυτό το forum topic. Σύντομα η είδηση θα γίνει update με αναλυτικές πληροφορίες για το πως μπορείτε κι εσείς να ασχοληθείτε με το 3D Printing.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Comments  

#1 supermario644ever (Level20) 13/03/2016 18:07
Ωραία σειρά με ενδιαφέρον θέμα
#2 drakul (Level16) 13/03/2016 19:44
καπως ετσι γινονται και οι φιγουρες της disney για τα disney infinity.
#3 landogar (Level13) 13/03/2016 19:44
Epic figure is epic. Βλεπω στη φιγούρα παίζει Ranger λόγω bow.
Ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα!
#4 the_prophet1987 (Level22) 14/03/2016 00:23
Χαχαχα ενοείται οτι η φιγούρα της Χριστιάνας θα ήταν ranger,τι άλλο θα μπορούσε να ήταν? :P
Αναμένουμε με αγωνία το project που δε θέλω να spoilαρω γιατί κάποια παιδιά που μπήκαν στο site πρόσφατα ίσως να μην είδαν την ανακοίνωση και είναι καλύτερα να το κρατήσουμε για έκπληξη.