Cracked το Nintendo Classic Mini

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Cracked το Nintendo Classic Mini

Cracked το Nintendo Classic Mini

Το συγκινητικό κρυφό μήνυμα της Nintendo. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/1/17] Η Nintendo άκουσε πολλά για την απόφασή της να συνοδεύσει το NES Classic Mini με μόλις 30 games, χωρίς να επιτρέπει στους κατόχους του να κατεβάζουν νέα μέσω του eShop.

Θέμα χρόνου ήταν modders να καταφέρουν να "σπάσουν" την ασφάλεια της κονσόλας, προσθέτοντας επιπλέον ROMs. Διότι όπως ήταν λογικό το σύστημα λειτουργεί με ROMS και υπό αυτή την έννοια είναι ακριβώς το ίδιο με το να κατεβάσετε έναν emulator στο PC σας από το Planetemu.net, μαζί με ROMS και να συνδέσετε ένα NES controller ειδικά για PC στον υπολογιστή σας.

Προφανώ το NES Classic Mini αποκτάται κυρίως για συλλεκτικούς λόγους. Η λύση δόθηκε από το Ρωσικό Forum GBX.ru. Ο χρήστης του συγκεκριμένου site με το όνομα madmonkey, δημοσίευσε έναν οδηγό για το πως θα κατεβάσετε κι εσείς games στο NES Classic Mini. Απλά συνδέετε την κονσόλα με το PC σας μέσω USB, κάνετε boot το mode "FEL", αντιγράφετε αρχεία από την κονσόλα στο PC σας και τα τροποποιήσετε με ένα πρόγραμμα που δημιούργησε ο madmonkey και ονομάζεται "hakchi". Στη συνέχεια με το πρόγραμμα αυτό προσθέτετε ROMs στην κονσόλα σας.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο πως λειτουργεί το όλο σύστημα και πως οι modders εγκατέστησαν ROMs για το NES Classic Mini που δεν ανήκουν στα 30 games της κονσόλας.

Υπάρχει επίσης αναλυτική συζήτηση στο Reddit για το όλο θέμα. Όταν η είδηση πήρε έκταση, ένας άλλος χρήστης έκανε την διαδικασία πιο εύκολη δημιουργώντας το πρόγραμμα hakchi2. Με την χρήση του η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο εύκολη.

[UPDATE: 10/1/17 - Το μήνυμα που έκρυψε η Nintendo για τους modders] Η Nintendo έκρυψε ένα μήνυμα στο Famicon mini, την Ιαπωνική έκδοση του NES Classic Mini που κυκλοφόρησε πέρυσι στην Ιαπωνια

Το μήνυμα έλεγε τα εξής:

mini famicom hacked cracked hidden message hanafuda


"Σας μιλάει ο καπετάν hanafuda. Το emulation φορτώνει σε 3...2...1. Έχουμε καταβάλει πολλές προσπάθειες, δάκρυα και αμέτρητες ώρες για αυτό το διαμάντι. Παρακαλούμε κρατήστε αυτό το μέρος τακτοποιημένο και μην σπάσετε τα πάντα!
Σας χαιρετούμε, ο καπετάν hanafuda."

Όπως βλέπετε, η Nintendo είχε προβλέψει εξ αρχής ότι θα ήταν θέμα χρόνου οι modders να "σπάσουν" την ασφάλεια της κονσόλας κι έτσι ετοίμασε ένα μήνυμα. Η Nintendo ιδρύθηκε το 1889 και πριν αρχίσει να ασχολείται με το gaming την δεκαετία του '70, εμπορευόταν στην αγορά κάρτες.

Ο Hanafuda ήταν το πρώτο παιχνίδι που έφτιαξε ποτέ σε κάρτες.

Διαβάστε περισσότερα για το NES Classic Mini και συζητήστε για την κονσόλα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 09/01/2017 17:09
Μπράβο του και τώρα με την προθήκη περισσότερων games οι φανς της κονσόλας θα ευχαριστηθούν όσο δεν πάει.
#2 Asxetoss (Level 19) 10/01/2017 20:22
Προσωπικά την απέκτησα για να υπάρχει σαν ανάμνηση μιας κονσολας που δεν είχα μικρός αλλά είχα παίξει πολλές ώρες. Δεν υπάρχει λόγος για έμενα να προσθέσω επιπλέον παιχνιδια ,και νομίζω και των περισσότερων που την απέκτησαν.
Notification