Monopoly Gamer Edition

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Monopoly Gamer Edition

Monopoly Gamer Edition

Με power-ups στους ήρωες!

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει αρκετά επιτραπέζια Monopoly, όμως το συγκεκριμένο σίγουρα απευθύνεται για πρώτη φορά στους fans της Nintendo.

Η Monopoly Gamer Edition αποτελεί έκδοση του δημοφιλούς επιτραπέζου με τους ήρωες από το Super Mario Bros. Επιλέξτε ανάμεσα σε Mario, Donkey Kong, Πριγκίπισσα Peach και Yoshi και συλλέξτε νομίσματα, νικήστε bosses και αγοράστε ιδιοκτησίες.

Στη συγκεκριμένη Monopoly υπάρχουν ορισμένοι gameplay μηχανισμοί που είναι ξεχωριστοί για την συγκεκριμένη έκδοση. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Monopoly, κάθε χαρακτήρας έχει το δικό του power-up. Για παράδειγμα, όταν μπαίνετε στο Super Star board θα ενεργοποιείται το ability Super Star της Peach για να συλλέξει το ενοίκιο από την τράπεζα. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα ειδικά power-ups με το αντίστοιχο ζάρι.

Η Hasbro πουλάει πρόσθετα Power Packs τα οποία περιέχουν token άλλου χαρακτήρα για 3 δολάρια το καθένα.

Η Monopoly Gamer Edition θα ξεκινήσει να πωλείται τον Αύγουστο για 25 δολάρια και θα περιέχει το token του Bowser. Επίσης, υπάρχει και η Monopoly Gamer Collector's Edition για 40 δολάρια.

Δείτε ακόμη τις Skyrim Monopoly, Monopoly Street Fighter και μία ακόμη από το Final Fantasy VII.

Συζητήστε για όλες τις εκδόσεις της Monopoly σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification