Η Nintendo στο The Tonight Show

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Η Nintendo στο The Tonight Show

Η Nintendo στο The Tonight Show

Το t-shirt του Miyamoto κρύβει έκπληξη. [U{DATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/12/16] Ο Reggie Fils-Aimé, πρόεδρος της Nintendo of America, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon, το The Tonight Show. Εκεί, έδωσε την ευκαιρία στον παρουσιαστή να παίξει το The Legend of Zelda: Breath of the Wild...στο Nintendo Switch! Σίγουρα δεν περιμέναμε να εμφανιστεί η νέα κονσόλα της Nintendo σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά από ότι φαίνεται ο Fils-Aimé ετοίμαζε έκπληξη σε όλους μας. Ο Fallon είχε μεγάλο άγχος στην αρχή, ειδικότερα όταν ενημερώθηκε πως καθώς θα παίζει το Super Mario Run, θα τον παρακολουθεί ο Shigeru Miyamoto.

Όταν ήρθε η ώρα να παίξουν το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ο Fallon φάνηκε πιο ενθουσιασμένος. Αν και δεν είδαμε πολύ από το gameplay, παρά μόνο την μεταφορά μιας πέτρας και λίγες εκρήξεις, αυτό στο οποίο στάθηκε ο Fils-Aimé είναι η δυνατότητα να πάρει κανείς την κονσόλα εκτός σπιτιού και να συνεχίσει να παίζει.

Με την κίνησή της αυτή η Nintendo δείχνει για άλλη μια φορά ότι το Switch θα απευθύνεται σε αρκετά casual κοινό όπως αυτό της τηλεόρασης κατά πλειοψηφία. Μένει να δούμε αν το Marketing της θα συνεχίζει επίσης να εστιάζει στην τηλεόραση.

[UPDATE: 10/12/16 - Το αινιγματικό t-shirt του Miyamoto] Ο Shigeru Miyamoto εμφανίστηκε στην εκπομπή με ένα t-shirt, το οποίο απεικονίζει τον Super Mario με στολή Samurai.

Κανείς δεν το πρόσεξε και για αυτό το λόγο ο Bill Trinen της Nintendo δήλωσε μέσω Twitter "Εγώ ξέρω περί τίνος πρόκειται". Το t-shirt στα Ιαπωνικά γράφει "Ran" (που σημαίνει Χάος) και στα Ιαπωνικά προφέρεται ως "Run". 

shigeru miyamoto the tonight show

Άραγε η ενδυμασία του Mario αφορά κάποιο νέο Super Mario game για το Switch ή απλά κάποια ενδυμασία για το Super Mario Run; Το μέλλον θα δείξει.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Nintendo Switch και συζητήστε μαζί μας στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kalliniki (Level 18) 10/12/2016 14:10
Ωραία ήταν η παρουσίαση της κονσόλας, αναμένω να κυκλοφορήσουν τα χαρακτηριστικά αλλά και πόσο θα κοστίζει με τόσα που έχουν ειπωθεί.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 13/12/2016 12:14
Να επισημάνω ότι το κράνος που έχει ο Mario στο t-shirt είναι παρόμοιο με του Tadakatsu Honda, θρυλικού σαμουράι της Ιαπωνίας. Τώρα αν θα προσθέσουν κάτι στο Super Mario Run ή θα είναι για νέο παιχνίδι θα το μάθουμε στο μέλλον.
Notification