Η Sony άλλαξε την πολιτική της στην E3 2013 λόγω Microsoft

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Sony άλλαξε την πολιτική της στην E3 2013 λόγω Microsoft

Η Sony άλλαξε την πολιτική της στην E3 2013 λόγω Microsoft

Μόλις έμαθε για τις αντιδράσεις των μεταχειρισμένων και του always online.

Θυμάστε την E3 2013 όταν η Sony αποφάσισε να πει στον κόσμο "Δεν θα κλειδώσουμε τα μεταχειρισμένα και δεν θα χρειαστείτε always online";

Την στιγμή εκείνη η αίθουσα ξέσπασε σε χειροκροτήματα, η Sony έστειλε μήνυμα προς την Microsoft και έδειξε διάθεση σεβασμού προς τους καταναλωτές. Ένα μήνα μετά η συνέχεια είναι γνωστή, καθώς η Microsoft απέσυρε την πολιτική της εν μέσω αρνητικών αντιδράσεων, ενώ ο Don Mattrick αποχώρησε απ' την Microsoft.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Andrew House, διευθύνων σύμβουλος της Sony Computer Entertainment, ομολόγησε ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη της Sony άλλαξαν την παρουσίασή τους στην E3 2013 σε αυτό που είδαμε, αφού πρώτα διαπίστωσαν τις αρνητικές αντιδράσεις ενάντια στην Microsoft για την πολιτική της. Στην press conference της η Sony αποκάλυψε τότε για πρώτη φορά το PS4.

Ο λόγος των αλλαγών αυτών ήταν γιατί υπήρχαν ανησυχίες ότι η Sony "θα αντέγραφε την πολιτική της Microsoft" οπότε ο House ήθελε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με το DRM και τα μεταχειρισμένα games. Στο παραπάνω βίντεο, ο Jack Tretton ανέλαβε την σχετική ανακοίνωση που από μια μερίδα χρηστών έχει χαρακτηριστεί ως "trolling προς την Microsoft".

Τέλος, ο Andrew House ξεκαθάρισε ότι "Η Sony έχει εξ αρχής ως κοινό της τους gamers, σε αντίθεση με την Microsoft που παρουσίασε μια κονσόλα με γνώμονα το home entertainment κι όχι κυρίως τα games, αλλά τελικά αποφάσισε πρόσφατα να αλλάξει το target group της".

Για περισσότερα σχετικά με το PlayStation 4 και Xbox One, επισκεφθείτε τα PlayStation και Xbox forums του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 BillyB (Level 12) 09/07/2014 21:25
Κατι που δεν μας ειπε ο Andrew House είναι ότι η Sony σκεφτόταν να τα εφαρμόσει όλα αυτά αφού είχε κατοχυρώσει τις πατέντες ευρεσιτεχνίας.Κ ανείς δεν θα μάθει ποια από τις δύο το σκέφτηκε πρώτη η ουσία είναι ότι η MS έβγαλε τα μάτια της τότε αφού οι gamers δεν θέλουν καμία παρέμβαση στην ιδιοκτησία τους.Τουλάχιστο ν διόρθωσε την κατάσταση σύντομα και πριν το release.
#2 +1 euris13 (Level 22) 09/07/2014 22:16
Ελεος... Τουλαχιστον και οι 2 εταιριες τελικα αφαιρεσαν το DRM!
#3 +2 deratop (Level 25) 10/07/2014 10:11
Ας ελπίσουμε αυτές οι πολιτικές να έχουν ακυρωθεί και όχι αναβληθεί όπως και αν έχει η κοινότητα των gamers πρέπει να είναι σε επιφυλακή ας μην ξεχνάμε ότι οι ίδιοι ήταν η αιτία για την ματαίωση των σχεδίων και των 2 ¨μεγάλων¨.
#4 +1 geololj (Level 28) 10/07/2014 18:08
Δε θα είχε τρομερό ενδιαφέρον αν η Sony είχε press conference πριν την Microsoft; 8)
Notification