Gamescom 2015: Blizzard conference

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
22
Gamescom 2015: Blizzard conference

Gamescom 2015: Blizzard conference

WoW Legion και updates για τα νέα games.

[Αρχική δημοσίευση: 5/8/15] Η Blizzard αναμένεται να έχει ενεργή παρουσία στην Gamescom, αφού την προσεχή Τετάρτη θα μας παρουσιάσει όλες τις νέες κυκλοφορίες της στο κανάλι της στο Twitch.

Μεταξύ άλλων περιμένουμε να δούμε το Starcraft II: Legacy of the Void, το Overwatch, αλλά και το νέο expansion του Hearthstone: Heroes of Warcraft. To τελευταίο ονομάζεται The Grand Tournament και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος Αυγούστου. Φυσικά η Blizzard είναι δεδομένο ότι θα αναφερθεί και στο πρόσφατο MOBA της, το Heroes of the Storm, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες και ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση των φίλων του συγκεκριμένου genre.

Συντονιστείτε λοιπόν την Τετάρτη για την παρουσίαση της Blizzard στις 13:00 ώρα Ελλάδος. Ελάτε να την δούμε μαζί πάντοτε με live update από το GameWorld.gr.

[UPDATE 5/8/15] H Blizzard παραχωρεί αυτή την στιγμή ένα media briefing σε όσους δημοσιογράφους παρευρίσκονται στην Gamescom, το οποίο όμως δυστυχώς δεν θα μεταδοθεί στο internet, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Παρόλα αυτά, αύριο το απόγευμα στις 19:00 θα παρουσιάσει το νέο expansion του World of Warcraft.

[UPDATE 2: 6/8/15 - Το πρόγραμμα της Blizzard] Η Blizzard ανακοίνωσε το αναλυτικό της πρόγραμμα, το οποίο ξεκινάει από σήμερα στις 19:00 με την παρουσίαση του World of Warcraft expansion. Δείτε ζωντανά όλες τις παρουσιάσεις στην κεντρική σελίδα του GameWorld.gr.
- Πέμπτη 6/8 στις 19:00: Το νέο expansion του World of Wacraft.
- Παρασκευή 7/8 στις 19:00: Updates για Heroes of the Storm και Hearthstone.
- Σάββατο 8/8 στις 19:00: Overwatch και Legacy of the Void.
- Κυριακή 9/9 στις 18:00: Μία ώρα νωρίτερα την τελευταία ημέρα, οι developers της Blizzard κουβεντιάζουν για το νέο expansion.

[LIVE UPDATE] Η παρουσίαση ξεκίνησε. World of Warcraft: Legion το νέο expansion του WoW.

Δείτε το τρέιλερ της ανακοίνωσης.

19:05: Νέο class. Το expansion θα έχει Demon Hunter. Προφανώς η απόφαση για την προσθήκη προήλθε από το Diablo 3.

19:15: Δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τις προσθήκες/αλλαγές που θα γίνουν στις περιοχές του παιχνιδιού.

19:30: Θα υπάρξουν 36 artifacts στο παιχνίδι, ένα για κάθε specialization. Επομένως θα πρέπει να αναζητήσετε αυτό που σας ταιριάζει. Θα αποκτάτε Artifact Power για το όπλο σας και θα την ξοδεύετε για να αποκτήσετε traits. Θα μπορείτε επίσης να κάνετε πλήρως customize το όπλο σας.

19:40: Συνεχίζουμε με τα όπλα. Παρουσίαση των σπαθιών Icebringer και Soulreaper, εμπνευσμένα απ' το Frostmourne. Είδαμε επίσης τα Doomhammer. Παράλληλα, η Blizzard δήλωσε ότι θα εστιάσει στο class identity, δηλαδή κάθε class θα έχει έναν ξεχωριστό ρόλο σε σχέση με πριν.

19:43: Τα Order Halls θα είναι η βάση για την class σας. Θα μπορείτε να κάνετε customize το Artifact σας. Θα υπάρξει επίσης εξέλιξη των Champions σε σχέση με το σύστημα του Warlords of Draenor και καλύτερη αλληλεπίδραση με τον κόσμο του παιχνιδιού.

19:52: Στο World of Warcraft: Legion θα έχουμε έξι νέα Dungeons. Τα Eye of Azshara, Darkheart Thicket, Neltharion's Lair, Helheim, Suramar City και Violet Hold.

19:55: Συνεχίζουμε με τα raids. Καταρχήν το πρώτο Raid που θα προστεθεί ονομάζεται The Emerald Nightmare και θα έχει 7 νέα bosses. Το δεύτερο Suramar Palace και θα έχει 10 bosses, ανάμεσα στα οποία και ο Gul'Dan.

Η συνέντευξη τύπου της Blizzard ολοκληρώθηκε. Δείτε το αναλυτικό άρθρο για το World of Warcraft: Legion και μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες παρουσιάσεις που αφορούν updates για Heroes of the Storm και Hearthstone, Overwatch και Legacy of the Void.

Συζητήστε περισσότερα για την Blizzard στο forum topic της.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Mario07 (Level 22) 04/08/2015 21:10
Επιτέλους με το Overwatch βγάζει η Blizzard ένα καινούριο τίτλο, γιατί εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί να ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια.
#2 Aman (Level 16) 04/08/2015 21:11
Πιο πολύ από όλα αναμένω το Overwatch, δε ξέρω γιατί αλλά μου βγάζει κάτι από τα παλιά φρενήρη FPS.
#3 akiszax (Level 21) 04/08/2015 21:42
Περιμένω μεγάλες αποκαλύψεις απο την συγκεκριμένη εταιρία.
#4 DoUzOs (Level 27) 04/08/2015 22:36
Overwatch και, φυσικά, Heroes of the Storm για μένα! Μία από τις πιο αγαπημένες μου εταιρείες αυτή η Blizzard!
#5 ashbringer (Level 25) 05/08/2015 09:28
Η Blizzard με ελάχιστους τίτλους έχει κατακτήσει τον κόσμο.Εύγε Blizzard!
Notification