Star Wars: Battlefront 2 beta

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Star Wars: Battlefront 2 beta

Star Wars: Battlefront 2 beta

Παράταση μέχρι τις 11 Οκτωβρίου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/17] Η EA θα διοργανώσει μια multiplayer beta για το Star Wars: Battlefront 2, όπως έγινε άλλωστε και με την πρώτη έκδοση της σειράς.

Η beta θα διοργανωθεί μέσα στο φθινόπωρο για PC, PS4 και Xbox One. Δεν ανακοινώθηκε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι όσοι προπαραγγείλετε το παιχνίδι θα μπείτε σίγουρα στη beta, ενώ θα λάβετε και τα εξής:
Epic Lightsaber Mastery Star Card για τον Yoda.
- Εμφανίσεις 
Star Wars: The Last Jedi για τους Kylo Ren και Rey
- Άμεση πρόσβαση σε έξι hero και starfighter epic Star Cards
- Kylo Ren: Power Reach και Solid Freeze
- Rey: Far Sight και Deep Mind
- Starfighters: Enhanced Auxiliary Power και First Order ship upgrade
- Άμεση πρόσβαση στο Star Wars: The Last Jedi Millennium Falcon με αναβάθμιση στους ήχους και την εμφάνισή του

[UPDATE: 10/7/17 - Τον Οκτώβριο η beta] Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι τον Οκτώβριο θα διεξαχθεί η open beta του Star Wars: Battlefront 2. Θα περιλαμβάνει μάχες σε στεριά και αέρα.

Η beta θα διεξαχθεί το διάστημα 6-9 Οκτωβρίου. Σε αυτήν θα δείτε το multiplayer mode και συγκεκριμένα μάχες έως και 40 παικτών στο Theed, την πρωτεύουσα της χώρας Naboo. Θα δοκιμάσετε τέσσερα classes, τα assault, heavy, officer και specialist, ενώ θα υπάρξει και παρουσία αγαπημένων ηρώων της σειράς Star Wars.

Πέρα από το 20v20, θα υπάρξει και το Starfighter Assault mode, στο οποίο θα λάβετε μέρος σε διαστημικές μάχες στον αέρα με το αεροσκάφος σας. Το mode αυτό θα αποκαλυφθεί στην Gamescom 2017, το διάστημα 22-26 Αυγούστου, συνεπώς θα το δούμε από κοντά και θα σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

[UPDATE 2: 12/9/17 - Διέρρευσαν πληροφορίες για το περιεχόμενο της beta] Νέες πληροφορίες διέρρευσαν σχετικά με το περιοχόμενο της επερχόμενης beta του Star Wars: Battlefront II.

Οι αποκαλύψεις έγιναν από τον redditor Some-Info και δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος redditor μας δίνει πληροφορίες σχετικά με μελλοντικές αποκαλύψεις του Star Wars: Battlefront II. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του λοιπόν επιβεβαιώθηκαν τα Galactic Assault 40 παικτών στον χάρτη Theed και το Starfighter Assault 24 παικτών στον χάρτη Fondor, αναφέρονται όμως και δύο νέα modes. Αυτά είναι τα Strike (στον χάρτη Takodana) και Skirmish modes. Μάλιστα το Skirmish mode του Star Wars: Battlefront II πιθανώς θα ονομάζεται Αrcade και θα μπορείτε να παίξετε σε αυτό solo, με splitscreen και co-op έως δύο παίκτες. Το ρόστερ των ηρώων θα είναι ίδιο με τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής ενώ η beta αναμένεται να έχει ελαφρώς βελτιωμένα γραφικά. 

Η beta θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα format.

[UPDATE 3: 4/10/17 - Ξεκινάει η beta] Η beta του Star Wars: Battlefront 2 ξεκινάει και επίσημα από σήμερα για PC, PS4 και Xbox One, αλλά μόνο για όσους έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι.

Όλοι οι υπόλοιποι θα μπορείτε να παίξετε από αυτή την Παρασκευή.

[UPDATE 4: 10/10/17 - Παράταση μέχρι 11 Οκτωβρίου] Ξυπνήσατε σήμερα σκεπτόμενοι ''Τι ωραία που θα ήταν να έπαιζα λίγο παραπάνω την beta του Star Wars: Battlefront 2''; Αν ναι τότε η EA φρόντισε για εσάς και αποφάσισε να δώσει παράταση στην beta. Η παράταση δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, παρόλα αυτά θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε λίγο ακόμα το παιχνίδι της αγαπημένης σειράς. Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις από την beta μπορούν να χαρακτηριστούνε πολύ θετικές με μοναδική εξαίρεση την ύπαρξη των loot crates για όπλα και ικανότητες, τα οποία δε γνωρίζουμε αν θα αλλάξουν έπειτα και από παράπονα των παικτών. 

Το Star Wars: Battlefront II θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Όσοι αγοράσετε την Trooper Deluxe Edition αξίας 80 ευρώ ή όσοι έχετε τότε ενεργή εγγραφή στην υπηρεσία EA Access/Origin Access, θα το παίξετε νωρίτερα.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Star Wars: Battlefront II και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/07/2017 10:18
Έχουν να πέσουν τρελές μάχες στο multiplayer.Όλα τα στοιχεία αυτό δείχνουν.
#2 Divine Raiden (Level 26) 12/09/2017 18:43
Περιμένω την beta για να το δω!Αν είναι καλό, πάει για αγορά!
#3 ashbringer (Level 25) 13/09/2017 08:34
Απο τις σίγουρες αγορές για τον Νοέμβρη.Θα μας κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι να βγεί και η νέα ταινία τον Δεκέμβρη.
#4 Divine Raiden (Level 26) 06/10/2017 14:36
Κατεβάζω ήδη την Beta.Αν παίζει κάποιος σε PC και σκοπεύει να ασχοληθεί, ας μου στείλει ένα μήνυμα με το Origin name του.
#5 ashbringer (Level 25) 11/10/2017 09:37
Για ποιό λόγο έχουν αρχίσει όλες οι εταιρείες και ακολουθούν την τακτική των loot crates?
Notification