Resident Evil 7: 10 εκατομμύρια πωλήσεις

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Resident Evil 7: 10 εκατομμύρια πωλήσεις

Resident Evil 7: 10 εκατομμύρια πωλήσεις

Το Resident Evil 3 remake έχει...τις μισές. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/4/17] Η Capcom δημοσιοποίησε τους ισολογισμούς της για το αντίστοιχο οικονομικό έτος 1/4/2016 - 31/3/2017. Το Resident Evil 7 σημείωσε 3,5 εκατομμυ΄ρια πωλήσεις.

Το Monster Hunter XX πούλησε 1,7 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ το Dead Rising 4 και το Monster Hunter Stories (3DS) δεν τα πήγαν καλά σε θέμα πωλήσεων. Κατάφεραν να εντυπωσιάσουν λιγότερο από ένα εκατομμύριο gamers. 

Το Street Fighter V που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2016 και πούλησε τα αντίτυπα στο πρώτο δίμηνο που ανήκει στο προηγούμενο οικονομικό έτος, έδωσε στην Capcom 1,5 εκατομμύριο πωλήσεις μέχρι 31 Δεκεμβρίου, αριθμός απογοητευτικός για την σειρά. Το Street Fighter IV είχε πουλήσει 8,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Για το τρέχον οικονομικό έτος η Capcom θα δώσει λίγο μεγαλύτερο βάρος στην αγορά των mobile games, στην ψηφιακή αγορά γενικότερα αντί της retail αγοράς και σε Virtual Reality και Augmented Reality. Για το τελευταίο τα σχόλιά δικά σας.

[UPDATE: 8/10/21 - 10 εκατομμύρια αντίτυπα] Το Resident Evil 7: Biohazard ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα. Έχει τις διπλάσιες πωλήσεις παρότι χρονολογικά κυκλοφόρησε πιο πριν. Αυτό είναι λογικό, μιας και επρόκειτο για νέο παιχνίδι όταν βγήκε στην αγορά και όχι για remake. 

Διαβάστε το review του Resident Evil 7. Συζητήστε για την Capcom σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 28/04/2017 08:49
Παρόλο που σημείωσε αυτές τις πωλήσεις το Resident Evil 7 πιστεύω προσωπικά ότι είναι ένα απο τα καλύτερα που έχουν βγεί εδώ και χρόνια.Πιστεύω ότι το επόμενο μέρος θα έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.
#2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 01/05/2017 01:29
Το ακατάσχετο σκότωμα zombies χωρίς κάτι πιο βαθύ σε επίπεδο σεναρίου είναι λογικό να κουράσει από ένα σημείο κι έπειτα, επιφέροντας την κάμψη. Προσωπικά θέλω να ασχοληθώ με το Dead Rising 3, ακριβώς επειδή υπάρχει ένα πιο αξιόλογο σεναριακό υπόβαθρο. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το Dead Rising 4 προωθήθηκε ουκ ολίγο, με πολλά trailers, χιουμοριστικά, με skins, όπλα κ.λπ., συνεπώς η εμπορική αποτυχία του είναι μάλλον παταγώδης. Διαβάζω ότι η Capcom περίμενε να πουλήσει 2 εκ. αντίτυπα, συνεπώς δεν έφτασε ούτε τα μισά. Χώρια που λίγο καιρό νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει και η remastered συλλογή με τα πρώτα games.
#3 drakul (Level 16) 03/05/2017 22:36
το resident evil 7 ειναι μακραν οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει απο το code veronica.απλα το κακο ηταν οτι ετσι οπως φτιαχτηκε δεν εμοιαζε me r.e.μπορει και γι αυτο να μην πουλησε τοσο καλα.παντως σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο horror game.
Notification