Featured
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης (Manos)
Experience: 88509 (13871 points to next level)

 
600
1 hour 51 minutes ago
Fortnite patch 3.0 με πιο εύκολο και γρήγορο χτίσιμο 1 hour 52 minutes ago

Προστέθηκε το Turbo Building

Η Epic Games ανακοίνωσε το patch 3.0 του Fortnite με πολλές ενδιαφέρουσες προσθήκες.

Στο νέο update θα υπάρξουν βελτιώσεις στο χτίσιμο για τα modes Battle Royale και Save the World. Θα υπάρχουν νέες επιλογές με κυριότερη το Turbo Building. Αντί να χτίσετε βάζοντας τα θεμέλια κομμάτι-κομμάτι, θα μπορείτε πλέον να το κάνετε ταχύτερα με το primary fire ή κάποιο άλλο κουμπί που χτίζει διαρκώς με το κομμάτι που επιλέξατε. Το σύστημα θα μοιάζει λες και απλώνετε τα κομμάτια στη σειρά, σαν να είναι μπογιά.

Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργείτε άμυνα γύρω σας πολύ πιο γρήγορα, ενώ ίδια τακτική θα ακολουθείται και στη δημιουργία υλικών. Αντί να αλλάζετε χειροκίνητα ανάμεσα στα τρία υλικά (ξύλο, πέτρα και μέταλλο) προκειμένου να τα χρησιμοποιήσετε, με την επιλογή "Auto Change Materials", θα μεταφέρεστε σε ένα άλλο υλικό όταν προσπαθείτε να χτίσετε αλλά δεν έχετε τα απαραίτητα υλικά. Ο συνδυασμός αυτών των επιλογών θα κάνει το χτίσιμο πιο προσιτό στους αρχάριους παίκτες.

Με το patch 3.0 θα μπορείτε ακόμη να χτίσετε ανάμεσα σε αντικείμενα. Κάποια μικρά αντικείμενα -όπως οι θάμνοι- θα καταστρέφονται, ώστε να χτίζετε πιο εύκολα. Θα μπορείτε λοιπόν να τοποθετήσετε το κτίριό σας πολύ πιο εύκολα. Το Update 3.0 θα μπει αρχικά στο Battle Royale Και μετέπειτα στο Save the World.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Την Δευτέρα 26/2 σκεφτόμαστε να παίξουμε Fortnite παρέα. Κάντε κλικ εδώ και γράψτε το ID σας ανεξάρτητα από το format στο οποίο παίζετε.

 

2 hours 25 minutes ago
Camelot Unchained beta 2 hours 25 minutes ago

Ανακοινώθηκε μαζί με πιθανή περίοδο κυκλοφορίας.

 

Η beta του Camelot Unchained ανακοινώθηκε και επίσημα από την εταιρεία ανάπτυξης City State Entertainment για τις 4 Ιουλίου.

Το MMORPG που έλαβε 2,2 εκατομμύρια δολάρια στο Kickstarter και υποστηρίζεται από τον Mark Jacobs του Dark Age of Camelot (σ.σ. ήταν ιδρυτής της Mythic Entertainment), αναμένεται να μπει στην αγορά των MMO ως ο πνευματικός διάδοχος του τελευταίου.

Η δοκιμαστική αυτή έκδοση είναι closed beta και φέρει την ονομασία Beta 1. Μπορείτε να συμμετάσχετε είτε αν ήσασταν backers συγκεκριμένου ποσού, είτε αν αγοράσετε το παιχνίδι. Ωστόσο, οι developers δεν θεωρούν ακριβώς "early access" το δημιούργημά τους, αλλά κάτι πιο πρώιμο.

http://www.youtube.com/watch?v=y_Gt2IXrRYI

 

Στην Camelot Unchained Beta 1 θα δείτε πολλούς από τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, που περιλαμβάνουν το χτίσιμο κτιρίων, το crafting, την ανάπτυξη χαρακτήρα και την δομή του κόσμου, αλλά και τις classes και τα racial bonus της καθεμίας. Τα Σάββατα θα υπάρχουν Sieges τα βράδια και events υπό την μορφή διαγωνισμών σε διάφορα νησιά. Οι μάχες θα περιλαμβάνουν εκατοντάδες έως και χιλιάδες παίκτες και μένει να δούμε τα frames που θα έχουμε.

Αν όλα πάνε καλά το Camelot Unchained θα κυκλοφορήσει το 2019 για PC. Μέχρι τότε δείτε τις μέχρι τώρα πληροφορίες και συζητήστε περισσότερα στο παρακάτω forum topic.

 

yesterday
Grand Theft Auto Online: Δωρεάν χρήματα yesterday

Μόνο για τις επόμενες έξι ημέρες.

Η Rockstar ανακοίνωσε ότι όσοι συνδεθείτε στο GTA Online από σήμερα μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου, θα λάβετε 250.000 δολάρια in-game για να τα ξοδέψετε online σε αντικείμενα της επιλογής σας.

Τα χρήματα θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου (σ.σ. κάποια στιγμή μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα). Επομένως θα χρειαστείτε δύο login. Επίσης, για όσα χρήματα ξοδέψετε από τώρα μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου θα έχετε 10% επιστροφή, με μέγιστο ποσό που μπορείτε να ξοδέψετε τα 10 εκατομμύρια δολάρια, για να λάβετε πίσω το ένα από αυτά. Η πίστωση θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου, ενώ αυτή την εβδομάδα τρέχουν εκπτώσεις για αγορές αντικειμένων.

Διαβάστε τα reviews του Grand Theft Auto V και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Παίζετε GTA Online; Ανταλλάξτε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

yesterday
PlayerUnknown's Battlegrounds: Ο τρίτος χάρτης yesterday

Έρχεται τον Μάρτιο.

Η PUBG Corp. ανακοίνωσε τον τρίτο χάρτη για το Battle Royale PlayerUnknown's Battlegrounds, ο οποίος έρχεται τον Μάρτιο.

Παράλληλα, γίνονται αλλαγές στο σύστημα διαμοιρασμού των παικτών στον εκάστοτε server, ανάλογα με το ping. Όσοι χρήστες έχετε χαμηλότερο ping θα έχετε και προτεραιότητα στο matchmaking. Οι χρήστες θα διαμοιραστείτε ανάλογα με την σύνδεσή σας και δεν θα περιοριστείτε αν έχετε χαμηλό ping.

Το νέο update εστιάζει στο optimization και σε διορθώσεις σε bugs. Δεν έχει περαστεί πλήρως στον server, κάτι που θα γίνει τμηματικά. Δείτε τι διορθώνει:

Κόσμος
Αντικατάσταση φραχτών στο Miramar σε ορισμένα άτρωτα τείχη ή φράχτες ώστε να υπάρχει καλύτερο optimization.

Gameplay
- Δεν θα μπορείτε να δείτε πλέον το εσωτερικ΄οτου αεροπλάνου, με στόχο την εξοικονόμιση των resources.
- Οι άλλοι παίκτες γίνονται πλέον ορατοί απ' τη στιγμή που θα πηδήξουν απ' το αεροπλάνο τους.
- Όταν βρίσκεστε σε αεροπλάνο θα μπορείτε να δείτε πόσοι επιβαίνουν ακόμη σε αυτό απ' την νέα ένδειξη στο κάτω αριστερά μέρος της οθόνης.

Replays
- Όταν κάνετε report άλλο χρήστη μέσω του replay θα λάβετε και ένα αρχείο ενός λεπτού με το replay σας.
- Μπορείτε να κάνετε report σε παλιότερο replay που έχει δημιουργηθεί έως και μία εβδομάδα πριν.

Διορθώσεις σε bugs
Διορθώσεις σε θανάτους από απλές πτώσεις, vaulting και σφαρφάλμωμα.
- Διόρθωση του glitch της οπτικής γωνίας όποτε χρησιμοποιούσατε ADS στο όπλο σας.
- Διόρθωση σφάλματος με το οποίο δεν λαμβάνατε damage όταν μπαίνατε στο όχημα από θέση prone ή κάνατε έξοδο ενώ κινούνταν.
- Διόρθωση bug βάση του οποίου αν μπαίνατε στο όχημα μετά από prone, τότε εμφανιζόσασταν να χρησιμοποιείτε τα αντικείμενα σε prone αντί να κάθεστε.

Διάφορα
Μέτρα ασφαλείας ενάντια στο heal/boost cheat που γινόταν άμεσα από χρήστες.


Διαβάστε το review του PUBG και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

yesterday
Ο Phantomlord έκανε μήνυση στο Twitch για το ban που δέχθηκε yesterday

Στις 600 ημέρες η απαγόρευση.

 

Το Twitch έκανε ban για σχεδόν 600 ημέρες τον Phantoml0rd, έναν δημοφιλή streamer που παίζει Counter-Strike: Global Offensive και League of Legends. Ως απάντηση στην ποινή, ο streamer έκανε μήνυση στο δημοφιλές δίκτυο.

Ο James Varga, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ήταν ένας από τους δημοφιλέστερους streamers το διάστημα 2012-2016. Έπαιζε κυρίως LoL και CS Go. Έχει ένα εκατομμύριο followers και 16.000 subscribers. Τον Ιούλιο του 2016 έγινε ban από το Twitch και στις 14 Φεβρουαρίου (σ.σ. ημέρα κι αυτή) έστειλε μήνυση στο Twitch για "διαφυγόντα κέρδη" λόγω του προ ενάμιση έτους ποινής του.

Η ποινή προήλθε επειδή ο James Varga διαφήμισε στο Twitch το site CSGOShuffle στο οποίο οι παίκτες του Counter-Strike: Global Offensive μπορούσαν να στοιχηματίσουν τα skins του παιχνιδιού, τα οποία έχουν πραγματική αξία χρημάτων. Ο Varga φέρεται να έστηνε τα στοιχήματα για να σιγουρευτεί ότι θα έρχονταν όπως τα ήθελε. Η Valve πήρε νομικά μέτρα ενάντια στο site, στέλνοντας εξώδικο ώστε να το κλείσει.

Το Twitch έβγαλε ανακοίνωση καλώντας τους χρήστες να μην μπαίνουν σε livestreams που έχουν παράνομο περιεχόμενο και αυτό συμπεριλαμβάνει ότι απαγορεύεται από την Valve. Ωστόσο, το Twitch είχε συμβόλαιο με τον Varga το οποίο και έσπασε και μάλιστα το συμβόλαιο έλεγε ότι σε περίπτωση διακοπής, το Twitch θα πρέπει να παρέχει εξήγηση κάτι που δεν έγινε. Οι αλλαγές κανονισμών που αφορούν "απαγόρευση περιεχομένου που έρχεται σε σύγκρουση με την Valve" έγινε μετά την υπογραφή του συμβολαίου, συνεπώς παρά την παρανομία του James Varga στο CS GO, το Twitch βρίσκεται νομικά εκτεθειμένο απέναντί του.

Συν τις άλλοις, ο Phantoml0rd έχει μέχρι και emails τα οποία προέρχονται απ' το Twitch και του αναφέρουν ότι "Μπορεί να κάνει livestream για το CS GO gambling για μόλις 30 λεπτά". Ο ίδιος βέβαια δεν το τήρησε και κρατούσε το streaming του για παραπάνω χρόνο. Επίσης, ο Varga χρησιμοποιούσε ψεύτικους subscribers και like bots, που επίσης παραβίαζαν την πολιτική του Twitch.

To θέμα θα λύσουν τα αρμόδια δικαστήρια και απ' ότι φαίνεται η υπόθεση έχει δρόμο μπροστά της. Μέχρι τότε δείτε τους νέους κανονισμούς του Twitch, το οποίο ζήτησε από τους streamers να ντύνονται ευπρεπώς και να μην είναι έκφυλοι. Συζητήστε περισσότερα για το Twitch στο παρακάτω forum topic.

 

yesterday
Grand Theft Auto V: Premium Edition yesterday

Αναρτήθηκε στο Amazon.

Το Amazon Γερμανίας ανήρτησε πριν από μερικές ώρες μία Grand Theft Auto V: Premium Edition και στη συνέχεια την αφαίρεσε.

Το παιχνίδι είχε ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 23η Μαρτίου. Δεν δόθηκαν ακριβείς πληροφορίες για την συγκεκριμένη έκδοση, αλλά φήμες κάνουν λόγο για μία retail έκδοση του Criminal Enterprise Starter Pack, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 στο Grand Theft Auto Online και περιλαμβάνει πλήθος περιεχομένου για το multiplayer mode του παιχνιδιού, όπως όπλα, οχήματα, τίτλους ιδιοκτησίας κτλ. Μένει να δούμε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε τα reviews του Grand Theft Auto V και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

2 days ago
2 days ago
Διαγωνισμός Razer Naga Trinity: Ο νικητής 2 days ago

Θα ελέγξει το απόλυτο gaming mouse.

Το νέο Razer Naga Trinity παρουσιάστηκε από το GameWorld και σήμερα ολοκληρώθηκε η σχετική κλήρωση για ένα πολύ δυνατό gaming mouse, το οποίο και σας χαρίζουμε σε συνεργασία με την Zegetron.

Ο τυχερός νικητής:
Rania Sp

*Η νικήτρια θα πρέπει να εισάγει το πλήρες ονοματεπώνυμό της στο προφίλ της για την παραλαβή. Η επικοινωνία θα γίνει με αποστολή email στη διεύθυνση που έχει δηλώσει στο site.

Δείτε την παρουσίαση του Razer Naga Trinity και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.