Προσφορές Humble Bundle: Nordic Games 3

Στέφανος Λέγος
Στέφανος Λέγος

Στέφανος Λέγος  

Το ρεκόρ μου στα 100 μ. είναι 50 μ.
 
0.0 ()
1
Προσφορές Humble Bundle: Nordic Games 3

Προσφορές Humble Bundle: Nordic Games 3

Τέσσερα games με 0.88 ευρώ.

Η Nordic Games επιστρέφει στο Humble Weekly Bundle με ένα τρίτο πακέτο προσφορών.

Με 1 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε τα Silent Storm Gold Edition, Chaser, Jagged Alliance 1 Gold Edition και το SuperPower 2 Steam Edition, καθώς και ένα εκπτωτικό κουπόνι 75% για τίτλους της Nordic Games στο Humble Store. Εάν μπορείτε να διαθέσετε περισσότερα από τον μέσο όρο (4.95 ευρώ την στιγμή που γράφεται το άρθρο), μπορείτε να αποκτήσετε επιπλέον τα Desperados: Wanted Dead or Alive, Desperados 2: Cooper’s Revenge, MX vs. ATV Unleashed, Black Mirror, Black Mirror 2, Black Mirror 3 και Red Faction Guerrilla Steam Edition. Τέλος με 8.8 ευρώ μπορείτε να κάνετε δικό σας και το The Book Of Unwritten Tales 2.

Πρέπει να σημειωθεί ότι από τα προαναφερθέντα games μόνο τo Jagged Alliance 1 Gold Edition και το The Book of Unwritten Tales 2 είναι διαθέσιμα για Linux και Mac, ενώ όλα τα games τα αποκτάτε μέσω Steam. Τέλος, όπως πάντα μπορείτε να επιλέξετε πως θα κατανεμηθούν τα χρήματά σας ανάμεσα στην εκδότρια εταιρεία, τους οργανωτές και τις υποστηριζόμενες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε, έχετε 6 μέρες ακόμα για να επωφεληθείτε από την προσφορά.

Διαβάστε το review του The Book Of Unwritten Tales 2 από τον Παντελή Δασκαλέλο. Για να μαθαίνετε όλες τις νέες προσφορές δείτε το forum topic Προσφορές.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification