LG K8

Hot
LG K8

LG K8

Όμορφο και προσιτό smartphone με υφασμάτινο κάλυμμα.

Το νέο mid-range smartphone της LG ονόματι K8 είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Η LG φέρνει στην χώρα μας το LG K8 της σειράς “K”, με ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά, όμορφο design και λεπτομέρειες που το καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό, ειδικά στο εύρος τιμών κάτω των 200 ευρώ.

Αναλυτικά, το μέγεθος της οθόνης του K8 είναι 5 ίντσες, με σχεδιασμό 2.5D Arc Glass που την καθιστά καμπυλωτή στα πλάγια και ανάλυση 720x280 pixels (294 pixels ανά ίντσα). Στο πίσω μέρος υπάρχει υφασμάτινο κάλυμμα προσφέροντας μια εξαιρετική αίσθηση στο χέρι σας και ακόμα καλύτερο κράτημα. Ο επεξεργαστής που συντονίζει τις λειτουργίες της συσκευής είναι ο Mediatek MT6735, τετραπύρηνος και χρονισμένος στο 1.3 GHz. Συνοδεύεται από την Mali-T720 GPU και 1.5 GB μνήμης RAM. Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ 8 και 16 GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος επεκτείνεται μέσω MicroSD, έως 32 GB. 

Η χωρητικότητα της (αποσπώμενης) μπαταρίας είναι 2125 mAh, αρκετά καλή δεδομένης της οθόνης και της ανάλυσης αυτής. Όσον αφορά τις κάμερες, ο κύριος φακός έχει ανάλυση 8 Megapixel με LED-flash και δυνατότητα λήψης 1080p. H εμπρόσθια κάμερα των 5 MP έχει ειδικό flash για να τραβάτε όσες selfies θέλετε ακόμα και την νύχτα, ενώ υποστηρίζει τις λειτουργίες Gesture Interval Shot και Gesture Shot, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε σε λήψη της φωτογραφίας ανοιγοκλείνοντας την παλάμη σας στην κάμερα.

Το LG K8 έρχεται με προ-εγκατεστημένη την νεότερη έκδοση του Android, 6.0 Marshmallow στην τιμή των 189 ευρώ. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, αν ψάχνετε για ένα κομψό smartphone και δεν θέλετε να δώσετε πολλά χρήματα.

Διαβάστε για το LG G5. Συζητήστε σχετικά με το K8, αλλά και γενικά για τα προϊόντα της LG σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 20/05/2016 07:46
Όντως για τα χρήματα του φαίνεται αρκετά καλό.
Notification