Φήμη: Έρχεται smartphone από την Razer

Hot
Φήμη: Έρχεται smartphone από την Razer

Φήμη: Έρχεται smartphone από την Razer

Αινιγματικό tweet του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας.

Εκτός των προϊόντων που ήδη διαθέτει, η Razer είναι πιθανό να επεκταθεί και στην δύσκολη αγορά των smartphones.

Σύμφωνα με ανάρτηση στον προσωπικό Twitter λογαριασμό του, ο διευθύνων σύμβουλος της Razer, Min-Liang Tan δήλωσε πως η εταιρεία του αναζητεί Product Developer πάνω στο αντικείμενο των κινητών τηλεφώνων, παραπέμποντας μάλιστα σε μια φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων και αποστολής βιογραφικού. Όπως είναι λογικό, η δημοσίευση αυτή έχει φουντώσει τις φήμες σχετικά με την είσοδο της Razer στην αγορά των smartphones. 

Το ενδεχόμενο η Razer να θέλει Product Developers που θα εργαστούν πάνω σε μια κινητή συσκευή γίνεται ακόμα πιο ρεαλιστικό, αν διαβάσει κανείς τις απαιτήσεις και τα προσόντα που είναι αναγκαίο να έχει κάποιος για την θέση. Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τις φορητές συσκευές (smartphones, tablets) και να κατέχει γνώσεις σχετικά με τα συστήματα της ARM, εταιρεία που φτιάχνει επεξεργαστές για τα iPhones της Apple και της οποίας την αρχιτεκτονική δανείζονται οι Qualcomm, MediaTek κλπ, δηλαδή κατασκευαστές mobile chipsets.

Αν συνυπολογίσουμε όλα τα παραπάνω, η κυκλοφορία ενός smartphone από την Razer στο μέλλον μοιάζει με κάτι παραπάνω από υπόθεση. Ίσως τελικά η εταιρεία να μην μείνει μόνο στα wearables για smartphones, αλλά να περάσει και στην παρουσίαση ένος δικού της κινητού τηλεφώνου ειδικά για gaming.

Διαβάστε για το smartwatch της εταιρείας, το Razer Nabu Watch. Συζητήστε για τα προϊόντα της Razer σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 supermario644ever (Level 20) 05/05/2016 15:36
Αντε να δούμε τι μας ετοιμάζει η razer...
#2 +1 Blood Prince (Level 30) 05/05/2016 18:42
Πιστεύω είναι πολύ πιθανό να δούμε μελλοντικά κινητό τηλέφωνο ειδικά διαμορφωμένο για gaming από την Razer το οποίο να εξελίσσεται με τα χρόνια.Κάθε χρόνο δηλαδή να βλέπουμε και ένα πιο βελτιωμένο gaming κινητό της ίδιας εταιρίας.
#3 +2 Mystique (Level 23) 05/05/2016 18:49
Χμμμ, αν δεν δω το τελικο προιον δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα. Υπαρχουν τοσες πολλες αξιολογες προτασεις στην τεραστια και συνεχως αυξανομενη αγορα των κινητων που αλλη μια δεν θα εχει τον θορυβο που θα περιμενα εστω και αν ειναι απ'την Razer που μου αρεσει συνολικα σαν εταιρια.
Notification