To PlayStation Network έχει 70 εκατομμύρια χρήστες το μήνα

Hot
Χρήστος Καπάνταης

Χρήστος Καπάνταης  

Don't be a coward. Play your life's game.
 
0.0 ()
1
To PlayStation Network έχει 70 εκατομμύρια χρήστες το μήνα

To PlayStation Network έχει 70 εκατομμύρια χρήστες το μήνα

Η Sony θέλει να ενισχύσει τις υπηρεσίες της.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στρατηγικού πλάνου της Sony, τα μέλη της εταιρείας μίλησαν περισσότερο για το PlayStation και το τι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Τα κεντρικά θέματα που συζητηθήκαν είναι ότι οι χρήστες PS4 περνούν 600 εκατομμύρια ώρες μπροστά από τις οθόνες τους παίζοντας και ότι η Sony θέλει να ενισχύσει το περιεχόμενο του PS Plus, ώστε να υπάρχει περισσότερη ανταπόκριση και να έχει περισσότερους συνδρομητές.

Σύμφωνα με την Sony, το PlayStation Network έχει 70 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα. Μάλιστα όλα τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Sony στο πλαίσιο του FY2017 είναι διαθέσιμα εδώ. Σε αυτά βλέπετε ότι αναφέρεται το νούμερο των 70 εκατομμυρίων χρηστών χωρίς όμως να τονίζεται πουθενά ότι είναι ενεργοί ή το πότε επιτεύχθηκε αυτός ο αριθμός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει προσδιοριστεί με βάση του χρήστες και των τριών κονσόλων της Sony.

Αξίζει να συγκρίνετε τα στοιχεία της Sony με τα αντίστοιχα της Microsoft, που έβγαλε τη σχετική ανακοίνωση της τον περασμένο Απρίλιο και είχε 52 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς συνδρομητές για Xbox One και PC το τελευταίο τετράμηνο.

Τι να περιμένετε φέτος

Ο αντιπρόεδρος της Sony Tsuyoshi Kodera ανέλυσε τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η Ιαπωνική εταιρεία όσον αφορά τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της. Πρώτα από όλα ο Kodera έκανε μία ανασκόπηση του προηγούμενου έτους, τονίζοντας ότι το οικοσύστημα του PS4 ήταν πολύ επιτυχημένο, συμπεριλαμβάνοντας την κυκλοφορία του PS4 Pro και του PlayStation VR. Για το τρέχον έτος, ο Kodera εξέφρασε την επιθυμία του να διατηρηθεί το επίπεδο των υπηρεσιών τους και να τις εξελιχθούν ακόμα περισσότερο, ώστε να αυξηθεί το κέρδος και η επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Το σχέδιο εξέλιξης των υπηρεσιών περιλαμβάνει ενίσχυση του PlayStation VR, εκμετάλλευση του κέρδους του προηγούμενου έτους, αυξάνοντας τους χρήστες PSN από 26,4 εκατομμύρια που ήταν σε αυτό και εισαγωγή στην Ασιατική αγορά των mobile games. Επιπλέον, εξετάζονται τρόποι για την κυκλοφορία games όπως το Uncharted: The Lost Legacy και το Gran Turismo Sport.

Όσον αφορά το PlayStation VR, η Sony σχεδιάζει να κυκλοφορήσει περισσότερα games για αυτό, τα οποία θα έχουν και υποστήριξη από το PS4 Pro, αλλά και να κυκλοφορήσει περισσότερο περιεχόμενο όπως ταινίες και μουσική αποκλειστικά για VR. Για την αγορά των mobile games, η Sony φαίνεται ότι θέλει να ρίξει στη μάχη διάφορους τίτλους, γι’ αυτό και θα συνεργαστεί με πολλές εταιρείες ανάπτυξης. Στόχος της είναι να φτιάξει μία μεγάλη λίστα από games για κάθε είδος, στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται και αποκλειστικοί τίτλοι. Τέλος, για το τρέχον έτος η Sony αναμένει μεγαλύτερο κέρδος και επιτυχία του PlayStation VR.


Διαβάστε για τις φήμες σχετικά με το PlayStation 5 και συζητήστε περισσότερα για το PSN στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/05/2017 11:46
Δεν συγκρίνονται στο συγκεκριμένο θέμα Sony και Microsoft με βάση τα συγκεκριμένα στοιχεία.Το ότι πρέπει να ενισχύσουν το περιεχόμενο του Ps Plus ισχύει και θα έπρεπε να το έχουν κάνει εδώ και πολύ καιρό.
Notification