Xbox One Game of Thrones Special Edition

Hot
Xbox One Game of Thrones Special Edition

Xbox One Game of Thrones Special Edition

Λάβετε μέρος στην κλήρωση για να το κερδίσετε.

Η Microsoft ανακοίνωσε μια συλλεκτική έκδοση του Xbox One εμπνευσμένη από το Game of Thrones.

Κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί διάφορες συλλεκτικές εκδόσεις κονσολών, λίγες όμως είναι τόσο όμορφες και διαφορετικές όσο το Xbox One Game of Thrones Special Edition. Η κονσόλα είναι κυριολεκτικά μεταμορφωμένη, ενώ ακόμα και το χειριστήριο είναι διαφορετικό. Η συλλεκτική έκδοση του Xbox One εμπνευσμένη από το Game of Thrones είναι ίσως η πιο παράξενη που έχει κυκλοφορήσει.

Αναφορικά με την διαθεσιμότητα, τρεις κονσόλες θα φτάσουν στα χέρια τριών τυχερών μετά από κλήρωση. Για να λάβετε μέρος σε αυτήν θα πρέπει να κάνετε like, να αφήσετε σχόλιο και να κοινοποιήσετε με την σειρά σας την σχετική ανάρτηση στους επίσημους Facebook, Twitter και Instagram λογαριασμούς του Xbox Γαλλίας. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν ο διαγωνισμός επιτρέπει συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, αλλά δεν αναφέρονται περιορισμοί. Οπότε δεν έχετε να χάσετε κάτι αν ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, ίσως μάλιστα να είστε οι τυχεροί που θα κάνετε δικό σας το συλλεκτικό Xbox One.

Διαβάστε το review του Game of Thrones από τον Παντελή Δασκαλέλο. Συζητήστε σχετικά με το Xbox One στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 28/06/2016 07:17
Πανέμορφη κονσόλα και διαφέρει αρκετά απο άλλες συλλεκτικές εκδόσεις.
#2 drakul (Level 16) 30/06/2016 00:34
θα το κερδισω σιγουρα.
#3 ashbringer (Level 25) 07/07/2016 17:39
Απίστευτο σχέδιο.Ότι πρέπει για τους φαν της σειράς.
Notification