Fable Legends

Hot
Fable Legends

Fable Legends

Ενδέχεται να συνεχιστεί η ανάπτυξή του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: Στην E3 2014 - 9/6/14] Το Fable Legends θα ξεκινήσει την beta του αυτό το φθινόπωρο όπως ανακοινώθηκε από την προγραμματιστική εταιρία Lionhead στην συνέντευξη Τύπου της Microsoft στην Ε3 πριν από λίγα λεπτά. Το gameplay διαδραματίζεται με τέσσερις παίκτες σε co-op, ο καθένας με τις δικές του δυνατότητες αλλά και τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα ενάντια σε έναν κακό, ο οποίος μπορεί σε πραγματικό χρόνο να στρέφεται εναντίων σας, δημιουργώντας τέρατα και έχοντας στην διάθεσή του μια πλειάδα από spells.

Πιο συγκεκριμένα όμως, ο κάθε ήρωας έχει το δικό του class όπως αναφέραμε και προηγουμένως και σύμφωνα με αυτό μπορείτε να αναλάβετε τον ρόλο του μάγου, του ranger καθώς και του melee bruiser (ειδικεύεται στην μάχη σώμα με σώμα) χαρακτήρα.

Το Fable Legends θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο για το Xbox One.

[UPDATE: 26/2/15] Το Fable Legends θα είναι free-to-play σε PC και Xbox One, όπως ανακοίνωσε η Lionhead. Θυμίζουμε ότι αμφότεροι οι παίκτες των υπολογιστών και της κονσόλας της Microsoft θα μπορούν να το παίξουν παρέα ως cross-platform.

Στο ρόστερ των ηρώων του παιχνιδιού θα υπάρχουν δωρεάν ήρωες κάθε δύο εβδομάδες, όπως αντίστοιχα γίνεται στα MOBA games. Όταν ένας χαρακτήρας σταματήσει να παρέχεται δωρεάν τότε θα πρέπει να τον αγοράσετε με in-game coins ή πραγματικά χρήματα.

Θα υπάρχουν τριών ειδών chests ανάλογα με την σπουδαιότητά τους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημο site της εταιρείας.

[UPDATE 2: 7/4/16  Ίσως συνεχιστεί η ανάπτυξή του] Η Microsoft και η Lionhead συζητούν το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η ανάπτυξη του Fable Legends.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε σχετικό άρθρο, η Microsoft κλείνει τις εταιρείες ανάπτυξης Lionhead Studios και Press Play. Αυτό όπως είναι φυσικό, σήμαινε αυτόματα και την ακύρωση του Fable Legends. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από υπαλλήλους της Lionhead, το Free-to-Play online co-op RPG τελικά ίσως κυκλοφορήσει κανονικά, αφού η Microsoft συζητάει με την Lionhead ώστε η τελευταία να συνεχίσει να εργάζεται επάνω στο Fable Legends ως ανεξάρτητη εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα για το Fable Legends στα PC και το Xbox One αντίστοιχα. Συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.


User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 GrAssassins (Level 2) 06/03/2015 23:01
Ωραιο παιχνιδι ακουγεται...Μολ ις βγει θα το παιξω.
Notification