Final Fantasy VII σε PC, PS4 και smartphones

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
2
Final Fantasy VII σε PC, PS4 και smartphones

Final Fantasy VII σε PC, PS4 και smartphones

Διαθέσιμη από σήμερα η Android έκδοση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/8/2012] Ένα από τα πιο αγαπημένα JRPG όλων των εποχών επιστρέφει με αρκετές βελτιώσεις και αναμένεται να χαροποιήσει τους εκατομμύρια φίλους του. Για πρώτη φορά το Final Fantasy VII θα περιέχει achievements, τα οποία φτάνουν τα 36 στον αριθμό, ενώ η Square προσφέρει και cloud saving για να μεταφέρετε τα saves σε όποιο PC θέλετε. Παράλληλα, περιλαμβάνεται και ένα προαιρετικό cheat που ονομάζεται Character Booster και σας επιτρέπει να φτάσετε στο μέγιστο τα hit points, τα magic points, αλλά και το gold σας.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι από το επίσημο store της εταιρίας, κάνοντας κλικ εδώ. Το Final Fantasy VII κοστίζει 9.99 ευρώ μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ ύστερα από αυτή την ημερομηνία θα διατίθεται προς 12.99 ευρώ. Να υπενθυμίσουμε πως η αριστουργηματική δημιουργία της Square Enix κατέλαβε την πρώτη θέση στο Top 10 με τα καλύτερα JRPG στη στήλη Best Of του GameWorld.

[UPDATE 5/7/2013] Πέρυσι το καλοκαίρι η Square Enix αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει το Final Fantasy VII στα PC (η πρώτη κυκλοφορία του ήταν τον Ιούνιο του 1998) και να το διαθέσει μέσω του επίσημου site της. Χθες η Ευρωπαϊκή Square Enix ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δημοφιλέστατου JRPG και για το Steam στην τιμή των 10.99 ευρώ.

Η έκδοση για την ψηφιακή πλατφόρμα της Valve θα περιλαμβάνει 36 Achievements και θα υποστηρίζει την χρήση χειριστηρίου, καθώς και cloud saves. Επιπλέον, θα περιλαμβάνεται και το Character Booster που σας επιτρέπει να αυξήσετε στο μέγιστο τα στατιστικά των ηρώων σας. Κοινώς αν σκέφτεστε να αντιμετωπίσετε τα Ruby και Emerald Weapons (δύο από τα κρυφά bosses του παιχνιδιού), μπορείτε πλέον να το πράξετε χωρίς να δαπανήσετε δεκάδες ώρες κάνοντας grinding! Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Steam έκδοση του Final Fantasy VΙΙ είναι δύο ευρώ φθηνότερη από την αντίστοιχη στο επίσημο site της Square Enix.

[UPDATE 2: 7/12/14] Το Final Fantasy VII ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή RPG όλων των εποχών θα επανακυκλοφορήσει στο PS4.

Το port θα διατεθεί μέσα στο 2015, όπως ανακοίνωσε ο Shinji Hashimoto της Square Enix στα πλαίσια του PlayStation Experience event. Δείτε ένα δείγμα από το Final Fantasy VII του PS4 στο παρακάτω τρέιλερ:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση για τη next-gen κονσόλα της Sony δεν αναμένεται να διαφέρει από την αντίστοιχη που είχε διατεθεί τα δύο προηγούμενα χρόνια για PC μέσω του Steam και μέσω του online store της Square Enix. Είναι πολύ πιθανό πάντως ότι θα υπάρχει trophy support, αν κρίνουμε από τις αντίστοιχες PC εκδόσεις. Θυμίζουμε πάντως ότι την τελευταία δεκαετία εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες ζητούν από την Square Enix να ετοιμάσει ένα remake του Final Fantasy VII. H ιαπωνική εταιρεία βλέπει θετικά την όλη όλη κίνηση, παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε άλλα projects, όπως το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn και το επερχόμενο Final Fantasy XV, το οποίο μάλιστα αναμένεται να έχει περισσότερα Action στοιχεία και ένα real-time σύστημα μάχης.

Εσείς θα παίξετε το Final Fantasy VII στο PS4 ή η κυκλοφορία του σας αφήνει παγερά αδιάφορους; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWord.

Το Final Fantasy VII θα κυκλοφορήσει για PS4 την άνοιξη του 2015, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία διάθεσης.

[UPDATE 3: 7/7/16] H Square Enix ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ότι το Final Fantasy VII είναι από σήμερα διαθέσιμο και για Android συσκευές.

Να θυμίσουμε ότι το δημοφιλέστερο κατά γενική ομολογία κεφάλαιο της σειράς Final Fantasy είχε κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2015 για iOS, ενώ τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς είχε κυκλοφορήσει και στο PS4. To Final Fantasy VII κυκλοφόρησε αρχικά στο PlayStation το 1997 και από τότε μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα από 11 εκατομμύρια αντίτυπα και έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού και των κριτικών ανά την υφήλιο.

Η έκδοση για τις Android συσκευές κοστίζει 15.99 ευρώ και μπορείτε να την κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ. Να σημειωθεί επίσης ότι σας δίνεται η δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τα random encounters στα world και area maps ώστε να απολαύσετε το story απερίσπαστοι, αλλά και να maxάρετε τα στατιστικά σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε grinding. Ουσιαστικά μιλάμε για τον μηχανισμό Character Booster, τον οποίο και είδαμε στην PC έκδοση του Final Fantasy VII στο Steam.

To Final Fantasy VII κυκλοφορεί ήδη για PC, PS4, iOS και από σήμερα διατίθεται και για Android συσκευές.

Διαβάστε το review του Final Fantasy VII από το GameWorld. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 gelf (Level 3) 12/12/2014 02:21
Ας κοιταξει η Square Enix να βγαλει καμια καλη καινουργια εκδοση και η Sony να βαλει κανενα backwards compatibility γιατι ειναι κοροιδια πια τα remasters που τα χρυσοπληρωνουμε .
#2 +1 Mystique (Level 23) 12/12/2014 20:36
Καλο ειναι να ξαναβγαζουν τα παλια καλα rpg που οι νεοτεροι απο εμας τα εχουμε χασει. Να μπορεσουμε να απολαυσουμε next-gen graphics επιτελους. ;-)
#3 donkrueger (Level 13) 14/12/2014 18:06
Αντε με το καλο και το final fantasy 8!
Notification