Xenoblade Chronicles X

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
2
Xenoblade Chronicles X

Xenoblade Chronicles X

Νέο gameplay βίντεο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/6/13] H κωδική ονομασία X αφορά το νέο project του Tetsuya Takahashi για το Wii U, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Nintendo Direct του περασμένου Ιανουαρίου. Ο Takahashi είχε εργαστεί στο παρελθόν στο εξαιρετικό Xenoblade Chronicles για το Wii, οπότε κατά πάσα πιθανότητα το X θα αποτελέσει τον πνευματικό διάδοχό του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την Νintendo Direct 23/1/13:

Παρόλα αυτά το λογότυπο του X προκαλεί εντύπωση καθώς θυμίζει το αντίστοιχο του Xenogears της Square Enix. Το Xenogears κυκλοφόρησε για το πρώτο PlayStation, αλλά δυστυχώς δεν έφτασε ποτέ από τα μέρη μας. Στην σημερινή Nintendo Direct που έλαβε χώρα στα πλαίσια της E3, o Satoru Iwata ανακοίνωσε ότι η νέα δημιουργία της Monolith Soft θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Wii U το 2014.


Μάλιστα το επερχόμενο JRPG θα εκτυλίσσεται σε έναν open world κόσμο και θα μπορείτε να πιλοτάρετε διαφόρων ειδών mechs. Το τελευταίο στοιχείο μας βάζει σε προβληματισμούς καθώς κάτι αντίστοιχο συνέβαινε στο Xenogears στο οποίο επίσης είχε εργαστεί ο Tetsuya Takahashi όταν εργάζονταν στην Square Enix. Βάση των παραπάνω το X θα αποτελέσει ή το νέο Xenogears ή το sequel του Xenoblade Chronicles.

Για να διαβάσετε το review του Xenoblade Chronicles κάντε κλικ εδώ.

Εσείς τι από τα δύο πιστεύετε ότι είναι; Πείτε μας τις απόψεις σας στο forum του GameWorld.

[UPDATE: 10/6/14] H Nintendo ανακάλυψε στο Digital Event της στην E3 την ονομασία του μυστηριώδους project της Monolith Soft. Το επερχόμενο JRPG θα ονομάζεται Xenoblade Chronicles X και θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.


[UPDATE 2: 12/6/14] Είναι γεγονός πως το ολιγόλεπτο βίντεο που έδειξε η Nintendo στο Digital Event της στα πλαίσια της E3 δεν μας έδωσε ιδιαίτερες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο Xenoblade Chronicles X. Παρόλα αυτά πριν από λίγη ώρα δόθηκε στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay βίντεο διάρκειας 35 λεπτών από το πολυαναμενόμενο JPRG του Wii U. Όπως θα δείτε και παρακάτω ο διάδοχος του εξαιρετικού Xenoblade Chronicles δείχνει αν μη τι άλλο υποσχόμενος.

[UPDATE 3: 8/2/15 - Co-Op 4 παικτών] Το Xenoblade Chronicles X έχει από σήμερα μια νέα εκτενής διάρκειας παρουσίαση 24 λεπτών στα ιαπωνικά.

Βάση της παρουσίασης θα υπάρξει Co-Op 2-4 παικτών, καθώς και online σύνδεση έως και 32 παικτών οι οποίοι θα συνδέονται για ανταλλαγή στρατηγικών πληροφοριών ή αντικειμένων. Το παιχνίδι θα έχει ανάλυση 720p και θα υποστηρίζει Wii U Gamepad με gameplay χωρίς την τηλεόρασή σας, Wii U Pro Controller και USB πληκτρολόγιο, αλλά και Miiverse όσον αφορά στις εφαρμογές. Το μέγεθός του ανέρχεται σε 22.7GB.

Το σενάριο θα λαμβάνει χώρα στον πλανήτη Mira, με επίκεντρο την πόλη του Νέου Λος Άντζελες που θα περιέχει εμπορικές, βιομηχανικές, στρατιωτικές αλλά και κατοικημένες περιοχές. Θα υπάρχουν πέντε ήπειροι στον πλανήτη, ενώ στο παρακάτω βίντεο εμφανίζονται και συστήματα εξερεύνησης όπως τα Navigation Ball και Hopper Camera. Το παιχνίδι θα είναι open world.

[UPDATE 4: 25/4/15 - Νέο Nintendo Direct με το Xenoblade Chronicles X στο επίκεντρο!] Η Nintendo μας παρουσίασε νέο gameplay video από το επερχόμενο Xenoblade Chronicles X στο χθεσινό Nintendo Direct. Έπειτα από μία μικρή εισαγωγή οκτώ λεπτών στην οποία είδαμε τον κόσμο του νέου Xenoblade, την σκυτάλη πήραν κάποια στελέχη της Nintendo America. Για πάνω από μία ώρα, έπαιξαν την ιαπωνική έκδοση του παιχνιδιού, εξηγώντας μας πάρα πολλά πράγματα. Συγκεκριμένα, μας έδειξαν τα πρώτα levels ενώ είδαμε και διάφορα άλλα στοιχεία του gameplay. Δυστυχώς, δεν είχαμε κάποιο νεότερο για την ημερομηνία κυκλοφορίας στην δυτική αγορά, με την επερχόμενη Ε3 να είναι η πιο πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης της. Μέχρι τότε, μπορείτε να απολαύσετε το νέο βίντεο παρακάτω.

[UPDATE 5: 16/6/15 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Nintendo ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου Xenoblade Chronicles X.


[UPDATE 6: 29/11/15 - Survival Guide] Η Nintendo μέσω του επίσημου καναλιού της στο Youtube έδωσε στην δημοσιότητα ένα εκτενές gameplay βίντεο, στόχος του οποίου είναι η επεξήγηση και κατανόηση των διαφόρων gameplay στοιχείων του Xenoblade Chronicles X. Το συγκεκριμένο βίντεο σας δείχνει κυρίως πως να διαχειριστείτε τα διάφορα resources και να κάνετε mining.


Το Xenoblade Chronicles X θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου για το Wii U. Συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 albedo90 (Level 10) 26/04/2015 13:17
ΑΥΤΟΣ ειναι ο λογος που πηρα wii u!!
#2 jkloth (Level 4) 26/04/2015 13:47
Δυνατο! Ανυπομονούμε!
#3 +1 LordPanag (Level 8) 27/04/2015 00:19
Συμφωνω ...ακομη και μονο για αυτο το παιχνιδι(με κεφαλαία) αξιζει η αγορα του Wii U
#4 supermario644ever (Level 20) 17/06/2015 13:41
Παίδες πολύ καλό game και άξιος απόγονος της σειράς
#5 Zaratoth (Level 28) 29/11/2015 11:44
Άντε να βγει! Ελπίζω να καταφέρω να το πάρω μέσα στο Δεκέμβρη.
Notification