Ειδήσεις Strategy Heroes of the Storm: Modes, Heroes και maps

Heroes of the Storm: Modes, Heroes και maps

Monday, 17 Apr 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος   | (16 σχόλια)
http://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f3/33/7c/lucio-overwatch-44-1486225487.jpg
 

Heroes of the Storm: Modes, Heroes και maps

Έρχεται ο Genji. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/7/14] Η Blizzard σχεδιάζει να εισάγει ένα ακόμα πεδίο μάχης στην alpha έκδοση του καινούργιου της MOBA, Heroes of the Storm, όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία στην τελευταία δημοσίευσή της στο blog του HotS.

Το Garden of Terror είναι ένα map με τρία lanes το οποίο διαθέτει έναν κύκλο ημέρας και αντίστοιχα έναν κύκλο νύχτας. «Όταν θα πέφτει η νύχτα, τα φρικαλέα πλάσματα θα βγαίνουν στην περιοχή του κήπου στο νέο αυτό map και όλα τα κανονικά μισθοφορικά camps θα εξαφανίζονται» αναφέρει η Blizzard και προσθέτει: «Το Garden of Terror μας παρέχει τη δυνατότητα να δείξουμε τις δυνατότητες του δυναμικού φωτισμού μας. Κατά τη διάρκεια της νύκτας, θα χαμηλώσουμε την φωτεινότητα της όρασης του ήρωά σας, ώστε το map να μετατραπεί σε πιο σκοτεινό. Συνιστούμε να είστε σε εγρήγορση αλλά και να μείνετε κοντά με τους συμμάχους σας, διότι η νύκτα είναι η τέλεια ευκαιρία για τους εχθρούς σας να χτυπήσουν και να επωφεληθούν από την μειωμένη ορατότητά σας».

Τέλος, ένα στοιχείο που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι οι αλλαγές στον χάρτη καθώς και οι κύκλοι ημέρας και νύκτας, ελέγχονται από εσάς. Με άλλα λόγια, η αλληλουχία της νύκτας δεν θα τελειώσει αν δεν εξολοθρεύσετε όλους τους αντιπάλους σας. Το Heroes of the Storm αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και Mac χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία διάθεσης.

[UPDATE: 1/2/15] Το Heroes of the Storm της Blizzard, έχει μέχρι στιγμής 33 heroes για να διαλέξετε και οι developers ισχυρίζονται πως θα συνεχίσουν να προσθέτουν ήρωες μέχρι "να βαρεθείτε να τους βλέπετε".

Μέσα από συνέντευξή του, ο game director του παιχνιδιού, Dustin Browder, ανέφερε μεταξύ άλλων πως υπάρχουν 6 ήρωες που δοκιμάζονται εσωτερικά, αλλά δεν υπάρχει κάποιου είδους "μυστικός αριθμός" για το πόσοι ήρωες θα υπάρχουν στο παιχνίδι ή για το πόσοι θα πρέπει να βγουν για να βγει από τη beta.

"Με έχουν ρωτήσει άπειρες φορές για το πόσους ήρωες θα χρειαστεί να κυκλοφορήσουμε για να κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε πλήρη μορφή. Η απάντηση μου είναι η ίδια. Ο αριθμός των ηρώων είναι μια χαρά. Θα το κυκλοφορούσα και σήμερα". Ο Browder προσέθεσε πως οι χάρτες στο παιχνίδι θα συνεχίσουν να αυξάνονται και πως οι ρυθμοί δε θα μειωθούν και οι προσθήκες δε θα σταματήσουν αν δεν το αποφασίσουν εκείνοι.

Heroes Of The Storm 13839464362965

"Προσθέτουμε (σ.σ. τους χάρτες) όσο πιο συχνά μπορούμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ακόμα και μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού", ισχυρίζεται ο Browder και προσθέτει: "Αυτό που παρατηρείτε τώρα στο Heroes of the Storm, δεν είναι κεκτημένη ταχύτητα development λόγω της επερχόμενης κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Αυτός είναι ο ρυθμός που ελπίζουμε να κρατήσουμε. Θα προσθέτουμε διαρκώς game modes, ήρωες και νέα battlegrounds. Στόχος μας είναι για το Heroes of the Storm, να επικοινωνήσουμε με το κοινό του όσο το δυνατόν καλύτερα και άμεσα. Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα. Δε θέλουμε αυτό το παιχνίδι να "μπαγιατέψει". Δε θέλουμε να θεωρηθεί επανάληψη άλλων games, αλλά να εξελίσσεται διαρκώς".

[UPDATE 2: 6/3/15] Η Blizzard ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της PAX East ότι η Sylvanas του Warcraft θα είναι ο επόμενος playable hero στο Heroes of the Storm.

Θα προστεθεί επίσης ένα νέο Battleground με τίτλο Tomb of the Spider Queen, με σκοτεινό μοτίβο. Σε αυτό θα κερδίζετε gem ενώ σκοτώνετε Minions. Με τα gems θα εξαπολύετε ένα κύμα από Webweavers για να επιτεθείτε στους εχθρούς σας. Αν πεθάνετε όμως τότε θα σας πέσουν gems τα οποία θα αποκτούν οι αντίπαλοί σας.

Ένα ακόμη Battleground είναι το Sky Temple, το οποίο θα περιλαμβάνει objectives έξω από τα lanes. Οι δύο ομάδες θα πρέπει ανά διαστήματα να πολεμήσουν και να καταλάβουν αρχαίους ναούς, να σκοτώσουν τους guardians τους και να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους για να καταστρέψουν αντίπαλα οχυρά.

Η Sylvanas ειδικεύεται σε DPS και Siege damage, ενώ μπορεί να κάνει corrupt και curse σε towers και minions. Τα ablities της είναι τα Withering Fire, Shadow Dagger, Haunting Wave, Wailing Arrow και Possession.

Η closed beta για το Heroes of the Storm άνοιξε στις 13 Ιανουαρίου και όσοι αγοράζουν το Founder’s Pack για το εν λόγω παιχνίδι, θα έχουν απευθείας πρόσβαση στο beta περιβάλλον του.

[UPDATE 3: 7/5/15 -  Aνακοινώθηκε ο Kael’thas] Μέσα από το Τwitter account του Heroes of the Storm ανακοινώθηκε ότι ο Kael’thas του Warcraft θα είναι ο επόμενος playable hero.

Το tweet της Blizzard ήταν αρκετά λακωνικό καθώς δεν περιείχε πληροφορίες σχετικά με τα abilities ή την ημερομηνία κυκλοφορίας του Kael’thas. Παρ’ όλα αυτά η αμερικάνικη εταιρεία υποσχέθηκε να απαντήσει σε όλες τις απορίες σχετικά με τον νέο ήρωα, μέσω ενός Reddit Q&A. Το Q&A θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαΐου στις 12.30 το βράδυ ώρα Ελλάδος και θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα.

Σας θυμίζουμε ότι ο Kael’thas Sunstrider ή αλλιώς Kael έκανε την πρώτη του εμφάνιση σαν playable χαρακτήρας στο Warcraft III: The Frozen Throne. Αρχικά, ήταν ένας ευγενής πρίγκιπας, πιστός στον λαό του και αφοσιωμένος στην μαγεία και στην τάξη, παρ’ όλα αυτά όλα άλλαξαν όταν ο Arthas κατέστρεψε την πατρίδα του. Ο ηγέτης των blood elves βρέθηκε εξορισμένος στην Outland και από τότε οι προτεραιότητες του άλλαξαν ριζικά καθώς δεν δίστασε ποτέ να θυσιάσει φίλους ή εχθρούς προκειμένου να ενισχύσει τις μαγικές του δυνάμεις. Ο παρανοϊκός πρίγκιπας των blood elves είναι ένα ξωτικό τελείως διαφορετικό από αυτά που η Blizzard μας έχει συνηθίσει και δίκαια κέρδισε μία θέση στο δικό μας Top 10 των κακών του Warcraft. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ήταν ένα από τα bosses που δυσκόλεψαν περισσότερο τους παίχτες του World of Warcraft.

Η open beta του Heroes of the Storm θα ξεκινήσει στις 20 Μαΐου, ενώ το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 2 Ιουνίου.

[UPDATE 4: 7/6/15 – Ανακοινώθηκε το Eternal Conflict] Μόλις μετά την επίσημη κυκλοφορία του Heroes of the Storm, η Blizzard ανακοινώνει ένα νέο mini-expansion με το όνομα Eternal Conflict.

Η θεματολογία του Eternal Conflict θα είναι από το σύμπαν του Diablo και θα περιέχει τον δαίμονα Butcher σαν playable ήρωα αλλά και ένα battleground με το όνομα Battlefield of Eternity. O Butcher θα είναι ένας melee assassin με μέτριο επίπεδο δυσκολίας που θα ειδικεύεται σε 1v1 combat. Μπορείτε να δείτε ένα preview με τα abilities του Butcher στο βίντεο που ακολουθεί.

Από την άλλη πλευρά το Battlefield of Eternity είναι ένα map με δύο lanes που στο κέντρο του πολεμάνε δύο Immortals, ένας άγγελος και ένας δαίμονας. Κατ’ επέκταση ο χάρτης χωρίζεται σε δύο μέρη, ένα φωτεινό του παραδείσου και ένα σκοτεινό της κολάσεως. Ο σκοπός σας σε αυτόν τον χάρτη είναι να βοηθήσετε το δικό σας Immortal να κερδίσει τον αντίπαλο του. Μπορείτε να δείτε ένα fly-over του Battlefield of Eternity στο βίντεο που ακολουθεί.

Το Eternal Conflict θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου στον Public Test Server και θα γίνει διαθέσιμο σε όλους την Τρίτη 30 Ιουνίου.

[UPDATE 5: 5/8/15] Η Blizzard ανακοίνωσε τρεις νέους χαρακτήρες για το Heroes of the Storm και έναν νέο χάρτη.

Καταρχήν θα προστεθεί ο Monk του Diablo III (Kharazim, Monk of Ivgorod), που παίζει ως support με melee abilities και έχει τρία διαφορετικά traits. Θα μπορεί να χρησιμοποιήσει Iron Fists για bonus attack damage, Transcendence (heal στον εαυτό του) κατά την διάρκεια melee μάχης ή το Insight με το οποίο θα αναπληρώνει το mana του.

Στο ρόστερ θα προστεθεί και ο Rexxar, hero από τον κόσμο του Warcraft. Παίζει ως ranged fighter και έχει μία αρκούδα ως pet με την ονομασία...Misha (καμία σχέση με το διάσημο χάσκι του YouTube...ελπίζουμε). Τον χαρακτηρίζει η ταχύτητα με την οποία μεταφέρεται στον χάρτη. Ο τρίτος νέος χαρακτήρας της παρέας είναι ο Artanis, αρχηγός των Protoss στο StarCraft. Παίζει melee και είναι ο πρώτος χαρακτήρας από το σύμπαν του StarCraft που μπαίνει στο παιχνίδι.

Θα προστεθεί επίσης ο χάρτης Infernal Shrines από το Diablo.

 

[UPDATE 6: 1/10/15] Ανακοινώθηκε η Lt. Morales.

Η Lt. Morales όντας εμπνευσμένη από την Terran μονάδα Medic του Starcraft II θα είναι ένα ranged support. Το πρώτο skill θα σας δίνει την δυνατότητα να heal-άρετε έναν μόνο σύμμαχο σας, αλλά το skill δεν έχει ούτε cooldown ούτε casting time που σημαίνει ότι θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε συνέχεια σε διαφορετικούς παίχτες χωρίς καθυστέρηση. Το δεύτερο Skill της Lt. Morales είναι το Safeguard, το οποίο μειώνει κατά 25% το damage που δέχεται ένας σύμμαχος σας. Το τρίτο skill είναι το Dispacement Grenade και σας επιτρέπει να ρίξετε μία χειροβομβίδα η οποία όταν έρθει σε επαφή με έναν αντίπαλο θα εκραγεί και θα τον στείλει μερικά μέτρα πίσω. Τα Heroic abilities της Lt. Morales είναι το Stim Drone και Medivac Dropship. Το Stim Drone αυξάνει την ταχύτητα και το attack damage ενός συμμάχου σας, ενώ το Medivac Dropship επιτρέπει σε σας και στους συμμάχους σας να ανεβείτε πάνω σε ένα Dropship και να μετακινηθείτε γρήγορα από την μία πλευρά του χάρτη στην άλλη. Δείτε το τρέιλερ.


[UPDATE 7: 18/4/16 - Η Tracer στο Heroes of the Storm]
Η Blizzard ανακοίνωσε ότι η σέξι Tracer του Overwatch θα κάνει το ντεμπούτο της στο Heroes of the Storm, αφού η τελευταία θα προστεθεί στο ρόστερ χαρακτήρων αρχής γενομένης αυτή την εβδομάδα. Αν έχετε προπαραγγείλει την Origins Edition του Overwatch, του Hero Shooter της Blizzard, τότε θα λάβετε την Tracer αύριο, σε διαφορετική περίπτωση, θα χρειαστεί να περιμένετε έως τις 26 Απριλίου. Θυμίζουμε ότι το Overwatch αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου.


[UPDATE 8: 17/5/16 - Έρχεται η Chromie]
Η αγαπημένη Gnome - Βronze Dragon του World of Warcraft. Chromie έρχεται σαν playable χαρακτήρας στο Heroes of the Storm. Δείτε το βίντεο με τα skills της.

 

[UPDATE 9: 2/8/16 - Έρχεται η Auriel] Η Blizzard μέσω βίντεο ανακοίνωσε ότι ο νέος playable χαρακτήρας του Heroes of the Storm θα είναι μία ranged support με το όνομα Auriel. Η Auriel είναι μία άγγελος από το σύμπαν του Diablo και ο βασικός μηχανισμός της έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα μπορεί να heal-άρει χωρίς την χρήση mana αλλά καταναλώνοντας energy το οποίο παράγεται από την ζημιά που κάνει στους αντιπάλους της. Δείτε το βίντεο με όλα τα skills της.

 

[UPDATE 10: 16/8/16 - Nέοι χάρτες και ήρωες από την Gamescom 2016] H ομάδα ανάπτυξης που βρίσκεται πίσω από το Heroes of the Storm μας έδειξε στο preview event της Blizzard στην Gamescom 2016 τους νέους χάρτες και ήρωες στους οποίους δουλεύει αυτή την στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα η Blizzard σκοπεύει να προσθέσει στο Heroes of the Storm δύο νέους χάρτες, τους Braxis Holdout και Warhead Junction. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τους χάρτες στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Επίσης, η εταιρεία σκοπεύει να προσθέσει δύο νέους playable ήρωες τους Alarak από το StarCraft 2 και Zarya από το Overwatch. Ανακοινώθηκαν επίσης πολλά νέα Legendary Hero Skin, τα οποία μαζί με την Zarya και τον Alarak μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο.

[UPDATE 11: 4/11/16 - BlizzCon 2016] Στο πλαίσιο της BlizzCon 2016 η BLizzard ανακοίνωσε το νέο περιεχόμενο που αναμένεται να προστεθεί στο Heroes of the Storm. Πιο συγκεκριμένα ο Varian Wrynn θα προστεθεί την εβδομάδα που μας έρχεται, ενώ ο Ragnaros τον Δεκέμβριο. Επίσης, ανακοινώθηκε ένας νέος χάρτης με όνομα Blackheart's Revenge. Δείτε τα νέα βίντεο.

[UPDATE 12: 16/1/17] Η Valeera Sanguinar θα αποτελέσει την νέα ηρωίδα του Heroes of the Storm.

Η γνωστή από το World of Warcraft Blood Elf, δεν ανήκει στους Horde ή στους Alliance. Προτιμά να είναι πιστή στους φίλους της και να έχει την δική της ιδεολογία. Στο Hearthstone θα παίζει με την class των Rogue.

Η ανακοίνωση έγινε από το επίσημο Twitter account του Heroes of the Storm.

[UPDATE 13: 17/1/17] Δείτε τα abilities της Valeera Sanguinar στο νέο βίντεο της Blizzard.

[UPDATE 14: 4/2/17] Σε συνέχεια της παρουσίας των χαρακτήρων της σε πολλά games, η Blizzard ανακοίνωσε ότι ο Lucio του Overwatch θα είναι ο νέος χαρακτήρας του Heroes of the Storm.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τα abilities του:

Trait
Wall Ride (D): Όταν τρέχετε προς άλλες μονάδες η ταχύτητά σας αυξάνεται κατά 20% και κάνει stack με άλλα bonus κίνησης που έχετε.

Βασικά abilities
Soundwave (Q): Προκαλεί damage στους εχθρούς σε μια περιοχή και ταυτόχρονα knockback.
Crossfade (W): Ο Lucio παίζει 1-2 τραγύδια που δίνουν στους συμμάχους του Speed Boost ή Healing Boost σε μια μεγάλη περιοχή γύρω σας. 
Healing Boost: Αναπληρώνετε health κάθε δευτερόλεπτο σε εσάς και τους γύρω συμμάχους σας.
Speed Boost: Αυξάνετε την ταχύτητά σας και των κοντικών συμμάχων σας κατά 15%.
Amp It Up (E): Ανεβάζετε τον ήχο του Crossfade track για τρία δευτερόλεπτα, δίνοντας Speed Boost 45% και αυξάνοντας το healing του Healing Boost.

Heroic abilities
Sound Barrier (R): Μετά από ένα δευτερόλεπτο, ο Lucio και οι σύμμαχοί του αποκτούν μια ασπίδα που φθείρεται εντός έξι δευτερολέπτων.
Reverse Amp (R): Το Crossfade track πέφτει πάνω στους εχθρούς του Lucio για τέσσερα δευτερόλεπτα, δίνοντας damage αντί Health και Slow αντί Speed bost.
Passive: Αύξηση της διάρκειας του Amp It Up.

[UPDATE 15: 17/4/17 - Έρχεται ο Genji] Η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει στο Heroes of the Storm τον Genji, ο οποίος γίνεται ο τέταρτος ήρωας του Overwatch που μεταπηδά στο MOBA της Αμερικανικής εταιρείας, μετά τους Tracer, Lucio και Zarya. Όλα αυτά στο Heroes of the Storm 2.0 update.

Ο Genji θα παίζει ως Assassin, θα είναι γρήγορος, θα προκαλεί υψηλό damage και θα έχει τα εξής skills:
Shuriken (Basic): Ρίχνει τρία shuriken. Το skill κρατάει μέχρι τρία charges και το cooldown τα αναπληρώνει και τα τρία.
Deflect (Basic): Για 1,25 δευτερόλεπτα μπλοκάρει το damage και αντεπιτίθεται με Kunai στον κοντινότερο εχθρό.
Swift Strike (Basic): Τρέχει και προκαλεί damage στους εχθρούς (area of effect). Το cooldown και το mana αναπληρώνονται αν πεθάνει ένας αντίπαλος ήρωας μέσα σε δύο δευτερόλεπτα μετά το χτύπημα της επίθεσης.
Dragonblade (Heroic): Για 8 δευτερόλεπτα ο Benji βγάζει το σπαθί του και προκαλεί υψηλό damage.
X-Strike (Heroic): Πετσοκόβει δύο φορές έναν εχθρό και προκαλεί υψηλό damage. Για 1,25 δευτερόλεπτα υπάρχει area of effect επιπλέον damage.

Δείτε ακόμη τον χάρτη Hanamura, ο οποίος θα προστεθεί με το update 2.0

Το Heroes of the Storm 2.0 update θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου.

Διαβάστε το review του Heroes of the Storm και πείτε μας την γνώμη σας για το MOBA της Blizzard σε αυτό το forum topic. Διαβάστε επίσης το guide της Χριστιάνας Θάνου για τους καλύτερους ήρωες για πρωτάρηδες.

Photos

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα σχολιασμού.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Σχόλια  

 
+3 #1 el_sak (Level 15) 02/02/2015 13:58
Έτσι έτσι! Καινούριους heroes και πίστες βλέπω! Πολύ καλό αυτό. Γενικά το game είναι τέλειο για εμένα. Απλά λίγο με τα gold που δίνει λίγα σε κάθε game, είναι δύσκολο να πάρεις παίχτες αλλά οκ :-)
 
 
+1 #2 ashbringer (Level 23) 08/03/2015 09:40
Η Blizzard ξέρει πάντα να κρατάει το ενδιαφέρον των παικτών της νέων η παλιών.Το Heroes of the Storm σίγουρα θα κρατήσει πολύ κόσμο καρφωμένο μπροστά στις οθόνες για αρκετό καιρό.ΛΙΩΣΙΜΟ!
 
 
+1 #3 pro-patzis (Level 20) 07/05/2015 21:01
Ημουν σιγουρος οτι οσοι κραζουν το HOTS για ελλειψη heroes/maps,θα ετρωγαν την πορτα τους.Πηγαινουμε προς το επισημο release και βλεπουμε οτι η Blizz ανακοινωνει νεα heroes και maps.Πιστευω οτι στο επισημο θα εχουμε μεγαλες εκπληξεις...
 
 
+1 #4 Scorcher (Level 21) 08/05/2015 05:47
Παραθέτοντας pro-patzis:
Ημουν σιγουρος οτι οσοι κραζουν το HOTS για ελλειψη heroes/maps,θα ετρωγαν την πορτα τους.Πηγαινουμε προς το επισημο release και βλεπουμε οτι η Blizz ανακοινωνει νεα heroes και maps.Πιστευω οτι στο επισημο θα εχουμε μεγαλες εκπληξεις...Μακάρι, θα ήθελα να δω πως θα αντιδράσει ο κόσμος όταν το παιχνίδι θα πρωχωρήσει σε στάδιο Open Beta.
 
 
#5 Celebrongr (Level 15) 08/05/2015 07:14
Specialist ή assasin o Kael’thas ....? Ιδου η απορια...
 
 
+1 #6 Crazzy Bass (Level 8) 18/05/2015 17:23
Heroes Of The Storm : το παιχνιδι π ευχομαι να μν γινει ποτε release γτ θα γεμησει και αυτο μωρα που βριζουν... Closed Beta! και ημαστε καλα!
 
 
#7 koutsabaki (Level 2) 18/05/2015 21:19
Ειναι ωραιο game απλα δεν εχεις πολλα περιθωρια αλλαγης στο παιχνιδι εν αντιθεση με το αν ειχε items
 
 
+1 #8 sophiaarcane (Level 4) 20/05/2015 05:23
Ελπίζω να μην έρθει όλο το comunity η έστω το μισό του lol στο hots :sad:
 
 
#9 supermario644ever (Level 20) 08/06/2015 18:02
πολύ καλό game.... :-)
 
 
#10 thanos zaxariadhs (Level 10) 08/06/2015 19:03
έχει πολύ πράμα να δώσει ακόμα, blizzard είναι αυτή
 
 
#11 DoUzOs (Level 26) 08/06/2015 20:02
Butcher: Melee Assassin με ειδικότητα στο 1v1. Τι σόι assassin είναι αυτός, 15 μέτρα ύψος και κανά-δύο τόνους βάρους; Τέλος πάντων, ωραίο artwork και για τον Butcher αλλά και για το νέο map, το οποίο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον!
 
 
#12 pro-patzis (Level 20) 09/06/2015 09:50
εγω θελω μονο νεα maps...οντως ο butcher με την κατασκευη που εχει πρεπει να ειναι και αργος...ειδωμεν ...
 
 
#13 Stergios Mitrakis (Level 6) 04/08/2016 16:33
Έτσιιιι...πάμε μωρή Auriel !!!!!!!!!!!!
 
 
#14 Stergios Mitrakis (Level 6) 21/08/2016 15:37
Καιρό είχαν να βγουν καινούρια battlegrounds.. .επιτέλους βγήκαν.Όσο για τους heroes ο Alarac πιστεύω πως θα είναι επικός !!!!!!!!
 
 
#15 Divine Raiden (Level 21) 17/01/2017 11:38
Με έψησε η Valeera να αρχίσω να ξαναπαίζω :P
 
 
#16 KConstantine (Level 12) 18/04/2017 07:45
Το avatar μου έρχεται! Άντε, να έρθει και ο Hanzo μην νιώθω μοναξιά.