Gamescom 2016: Bandai Namco

Hot
Gamescom 2016: Bandai Namco

Gamescom 2016: Bandai Namco


Θα παρουσιάσει νέο IP στην έκθεση.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε το line-up της για την γερμανικής έκθεση.

Η εταιρεία στην Gamescom 2016 που λαμβάνει χώρα στην Κολωνία θα παρουσιάσει συνολικά εφτά games μέσα στα οποία συγκαταλέγονται και τα Tekken 7 και Dragon Ball: Xenoverse 2. Η Bandai Namco δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τα υπόλοιπα games ανέφερε παρ’ όλα αυτά πως θα παρουσιάσει και ένα νέο IP το οποίο προορίζεται για “Δυτικό” κοινό, χωρίς να ξέρουμε αν το παιχνίδι αναπτύσεται από εταιρεία με έδρα στην Ευρώπη ή την Αμερική. Γενικά η Bandai Namco αναλαμβάνει την διανομή και γενικότερα το publishing και σε παιχνίδια που δεν έχει τα δικαιώματα, όπως για παράδειγμα το Witcher 3, πράγμα που σημαίνει ότι το παιχνίδι που θα παρουσιάσει μπορεί να είναι το οτιδήποτε.

Πάντως ξέρουμε σίγουρα πως και το Tekken 7 και το Dragon Ball: Xenoverse 2 θα είναι playable στα booth της Bandai Namco στην Gamescom.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για το Tekken 7 και συζητήστε περισσότερα για τo νέο IP Bandai Namco σε αυτό το forum topic που μόλις άνοιξε.

Συζητήστε τα πάντα για την Gamescom 2016 στο forum topic της έκθεσης.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification