Agony

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
8
Agony

Agony

Κυκλοφόρησε το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/6/16] Η νεοϊδρυθείσα εταιρεία ανάπτυξης MadMind Studio ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Agony, ενός νέου Survival Horror, το οποίο θα λαμβάνει χώρα στην κόλαση.

Να σημειωθεί εδώ ότι η MadMind Studio αποτελείται από μόλις εννιά στελέχη, εντούτοις όλοι τους είναι βετεράνοι της βιομηχανίας των video games, καθώς έχουν εργαστεί σε AAA τίτλους, όπως το The Witcher 3: Wild Hunt και το Tom Clancy's: The Division. Στο δυναμικό της συναντάμε επίσης πρώην developers της City Interactive, οι οποίοι είχαν εργαστεί στα Sniper: Ghost Warrior 2, Enemy Front και Alien Rage.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του Agony, το οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα πριν από λίγες μέρες:

Όπως προαναφέραμε, το σενάριο του Agony λαμβάνει χώρα στην κόλαση και ο κεντρικός πρωταγωνιστής βασανίζεται σε αυτή, χωρίς να έχει καθόλου αναμνήσεις από το παρελθόν του. Η αποστολή σας είναι απλά να επιβιώσετε (όσο απλή μπορεί να είναι η επιβίωση στην κόλαση) και για να επιτύχετε τον σκοπό σας θα πρέπει να καταλάβετε το σώμα άλλων δαιμόνων. Στο ταξίδι σας θα συναντήσετε και άλλους κατοίκους της κόλασης και θα μάθετε ότι ο μόνος τρόπος για να αποδράσετε είναι να συναντήσετε την Red Goddess.

[UPDATE: 22/8/16 - Νέο gameplay video από την Gamescom 2016] H εταιρεία ανάπτυξης MadMind Studio έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο διάρκειας 10 λεπτών το οποίο προβλήθηκε στην Gamescom 2016 στη Γερμανία.

Κατά την διάρκειά του οι σκηνές που θα παρακολουθήσετε είναι άκρως σοκαριστηκές καθώς δείχνουν να σας στέλνουν...στην κόλαση! Αυτό είναι άλλωστε και το σενάριο του παιχνιδιού. Ένα ταξίδι στα βάθυ της κολάσεως δίχως αύριο.

Στο δρόμο σας θα μπορέσετε να ελέγξετε ανθρώπους που βασανίζονται στην κόλαση και να καταλάβετε την ψυχή μικρών δαιμόνων. Άλλες ψυχές ωστόσο θα είναι πανίσχυρες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε. Απ' τη μία δαίμονες κι απ' την άλλη άνθρωποι που βασανίζονται στην κόλαση θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε. Το περιβάλλον έχει δημιουργηθεί με κάθε λεπτομέρεια και τα ηχητικά εφέ από το αίμα που ρέει δίπλα σας και τα μουγκρητά στους τοίχους σοκάρουν. Άραγε θα έχουμε να κάνουμε με άλλο ένα παιχνίδι που θα δεχθεί απαγορεύσεις σε ορισμένες χώρες; Είδωμεν. Προς το παρόν το βίντεο μιλάει από μόνο του.

[UPDATE 2: 29/11/16 - Περίοδος κυκλοφορίας] Η MadMind Studios ανακοίνωσε ότι το Agony θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2017, αφού κατάφερε να πιάσει όλους του τους στόχους στο Kickstarter.

Στο Agony ξεκινάτε ως μια ψυχή και σύμφωνα με το σενάριο, δεν έχετε αναμνήσεις για την ζωή σας και ούτε πώς φτάσατε στην κόλαση. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, θα χρειαστεί να εξερευνήσετε την κόλαση και να μιλήσετε με άλλες ψυχές, στην προσπάεθειά σας να επιβιώσετε και να μάθετε τι σας συνέβη.

[UPDATE 3: 23/2/17] Το Αgony καταφέρνει να μας δημιουργεί αγωνία για τα όποια δευτερόλεπτα κρατάει κάθε νέο του τρέιλερ. Δείτε λοιπόν το νέο βίντεο που μας δείχνει πρακτικά έναν δαίμονα να κάνει επίθεση.

[UPDATE 4: 4/1/18 - Νέο τρέιλερ με κόκκινη δαιμονική θεότητα] Η MadMind Studio παρουσίασε ένα νέο σύντομο τρέιλερ για το Agony, στο οποίο παρουσιάζεται μια δαιμονική θεότητα κόκκινου χρώματος, η οποία συμβολίζεται με αίμα και άλλες δαιμόνιες υπάρξεις.

Λογικά θα την βρείτε στο δρόμο σας στο επερχόμενο First-Person Horror. Δείτε το βίντεο:

[UPDATE 5: 11/5/18 - Ανατριχιαστικό story trailer] Κυκλοφόρησε ένα νέο, ανατριχιαστικό story trailer για το Agony.

Ο τρόμος που είναι ικανό να προκαλέσει το επερχόμενο Agony φάνηκε για ακόμα μία φορά μέσα από το νέο τρέιλερ που έφερε στη δημοσιότητα η Madmind Studio. Οι εικόνες αυτού είναι αρκετά σκληρές, αφού βλέπουμε ένα βρέφος να ταΐζεται σε ένα τεράστιο στόμα και πολλά ακόμα βίαια σκηνικά. Όσον αφορά την ιστορία του, λίγα πράγματα γίνονται αντιληπτά. Μάλλον πρόκειται για ένα βασίλειο τύπου κόλασης, στο οποίο τα τέρατα που ζουν σε αυτό οφείλουν να εναρμονιστούν στις απαιτήσεις μίας θεότητας για να επιβιώσουν.

[UPDATE 6: 3/6/18 - Launch trailer] Η MadMind Studio παρουσίασε το launch trailer του Agony.

Το Agony κυκλοφόρησε από τις 29 Μαΐου για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε τα gameplay videos του Agony. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/06/2016 11:32
Εφιαλτικό τρέιλερ .Δεν θα ξανακοιμηθούμε σωστά ποτέ πια τα βράδια.Αν και είναι μακριά η κυκλοφορία του η όλη υπόθεση είναι πολύ ελκυστική.
#2 TerminaTorr (Level 6) 02/06/2016 17:09
Πολυ ωραία γραφικά! Φαίνεται αρκετά ''Brutal'' horror game.... Θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία να το μοιραστείς με την παρέα σου!!!
Επίσης τέλειους developers!! :lol:
#3 Divine Raiden (Level 26) 23/02/2017 19:28
Το παιχνίδι θα το παίξω όπως και δήποτε.Και το πρώτο trailer που είχα δει καθώς και το demo ήταν απίστευτα πορωτικά!Η αηδία σε όλο της το μεγαλείο :D I am totally in for this game!
#4 Dovahkiin (Level 22) 23/02/2017 19:41
Πορώστε μας κι άλλο! Απ' τα πιο πολυαναμενόμενα του 2017 για μένα.
#5 Professor_Severus_Snape (Level 28) 23/02/2017 20:54
Βάζει άνετα υποψηφιότητα για το top 5 των πιο αρρωστημένων παιχνιδιών ever, διεκδικώντας κορυφή ως φαβορί.
#6 RipAndTear (Level 7) 23/02/2017 22:07
oh my god... όταν το πρωτοείδα ήξερα ότι δεν πρόκειται να το αγγίξω ever αυτό το game.
#7 Efane (Level 24) 23/02/2017 22:54
Δείχνει με την μια ότι φτιάχτηκε απο διαστροφικα μυαλά χωρίς κανένα έλεος προς τον παίχτη ...γι' αυτό πρέπει να το παίξω απο τους πρώτους!
#8 ashbringer (Level 25) 25/02/2017 08:20
Η κόλαση παρουσιάζεται σε αυτόν τον τίτλο με το καλύτερο δυνατό τρόπο.Εντυπωσια κές σκηνές με αρκετές δόσεις τρόμου και αγωνίας!
#9 Divine Raiden (Level 26) 04/01/2018 19:26
Θα φάμε τρελή φρίκη με το συγκεκριμένο παιχνίδι!
#10 ashbringer (Level 25) 05/01/2018 09:58
Με κάθε βίντεο βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο στον σκοτεινό του κόσμο.Ανυπομονώ για τον Μάρτιο.
Notification