Gone Home για PS4 και Xbox One

Hot
Gone Home για PS4 και Xbox One

Gone Home για PS4 και Xbox One

Καθυστερεί η κυκλοφορία του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/3/14] Το Gone Home ήταν το indie "χιτάκι" που έκανε αίσθηση την χρονιά που μας πέρασε, όντας ένα ιδιαίτερο (αν και εξαιρετικά σύντομο) Adventure. Η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού The Fullbright Company ανακοίνωσε λοιπόν πως θα μεταφέρει τον τίτλο της και στις κονσόλες εντός του 2014. Τώρα σε ποιές κονσόλες ακριβώς, ακόμα δεν το γνωρίζουμε.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Steve Gaynor, συνιδρυτή της The Fullbright Company: "Όταν ξεκινήσαμε να δημιουργούμε το Gone Home αποφασίσαμε πως πρώτα θα το διαθέταμε σε PC/Mac/Linux, για πολλούς σημαντικούς λόγους: δεν θα έπρεπε να ανησυχούμε για τους τεχνολογικούς περιορισμούς του hardware των μηχανημάτων της προηγούμενης γενιάς, δεν θα μπλέκαμε με περιορισμούς console certification/όρια ηλικίας κτλ., ενώ θα μπορούσαμε να διανείμουμε το παιχνίδι κατευθείαν, χωρίς DRM και μέσω Steam".

"Όμως πάντα ελπίζαμε να καταφέρουμε τελικά να μεταφέρουμε το παιχνίδι και στις κονσόλες - απλώς δεν ξέραμε ακριβώς το πως θα το κάναμε αυτό. Είμαστε μια πολύ μικρή ομάδα και δεν ήμασταν έτοιμοι να αφιερώσουμε μήνες στον χρόνο ανάπτυξης για να κάνουμε το port μόνοι μας, όμως γνωρίζαμε ότι το να βρεθεί ο κατάλληλος συνεργάτης για να κάνει αυτή τη δουλειά θα ήταν μια πραγματική πρόκληση. Θα άξιζε τον κόπο τελικά η μεταφορά;" διερωτάται στη συνέχει ο Gaynor.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος συμπληρώνει: "Για αυτό το λόγο ήμασταν τόσο χαρούμενοι όταν αρχίσαμε να μιλάμε με τον Casey Lynch της Midnight City, τη νέα εταιρεία της Majesco Entertainment (σσ. Cooking Mama, Zumba). Ο Casey έχει μεγάλη εμπειρία στα media και το PR, ενώ τα παιδιά στην Midnight City γνωρίζουν ακριβώς τι χρειάζεται ένας indie τίτλος από τον εκδότη του αυτή την εποχή", καταλήγοντας πως "δεν ψάχναμε για έναν συνηθισμένο εκδότη - και η Midnight City είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένη".

[UPDATE: 8/12/15] Το Gone Home, το Adventure από την ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Fullbright, έρχεται επιτέλους και στις κονσόλες.

Αν και αυτή η είδηση είχε ανακοινωθεί σχεδόν δύο χρόνια πριν, η ανάπτυξη του port για τις κονσόλες είχε παγώσει λόγω του ότι η εκδότρια εταιρεία Midnight City αποφάσισε να κλείσει. Τώρα όμως η Fullbright αναβαθμίζει την μηχανή από Unity 4 σε Unity 5, προσθέτει σχολιασμό από τους developers και το σημαντικότερο: Ανακοινώνει ημερομηνία κυκλοφορίας για τις κονσόλες.

[UPDATE 2: 13/1/16] Οι εκδόσεις του Gone Home για PS4 και Xbox One ήταν προγραμματισμένες για κυκλοφορία στην Ευρώπη στις 12/1. Τελικά η The Fullbright Company δεν κατάφερε να το κυκλοφορήσει στην ώρα του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ανάπτυξης στο Twitter λόγω "επιπλοκών της τελευταίας στιγμής" με το certification και την αξιολόγηση σε Ευρώπη και Αυστραλία, η κυκλοφορία του Gone Home θα καθυστερήσει για τις δύο αυτές περιοχές. Πάντως, το Gone Home είναι από χθες διαθέσιμο κανονικά στα Αμερικάνικα stores. 

Καινούργια ημερομηνία κυκλοφορίας για την Ευρώπη δεν ανακοινώθηκε.

Διαβάστε το review του Gone Home για PC και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 HOTBLADE (Level 9) 11/03/2014 22:09
Φαινεται ωραιο το παιχνιδι αντε να παρουν και τα πανω τους τα Adventures.
#2 SirLvr (Level 27) 12/03/2014 00:44
Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Κακώς.
#3 GamerPs3maniac (Level 16) 12/03/2014 20:27
Μακάρι να βγει καλό και στις κονσόλες. Όχι ότι γνωρίζω για την PC κυκλοφορία του. :P
#4 supermario644ever (Level 20) 18/12/2015 21:13
Μια πολύ καλή επιλογή για τους κατόχους ps4
Notification