The Escapists 2

Hot
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
2
The Escapists 2

The Escapists 2

Αποδράστε σε φυλακή του διαστήματος. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/10/16] Αποδράστε για δεύτερη φορά από τη φυλακή μεσα από το sequel του The Escapists.

Η Mouldy Toof Studios σε συνεργασία με την Team 17 ανακοίνωσαν το sequel του επιτυχημένου The Escapists. Το The Escapists 2 θα περιέχει πιο λεπτομερή γραφικά, ενώ παράλληλα θα συντηρεί το pixel art ύφος που έχει ο προκάτοχός του. Οι λεπτομέρειες στα γραφικά θα σας δίνουν περισσότερες δυνατότητες στο customization των χαρακτήρων, ενώ πλέον θα μπορείτε να επιλέξετε και κοπέλα. Όπως ήταν φυσικό, οι developers έχουν προσθέσει νέους τρόπους απόδρασης και νέα craftable items. Τέλος, το μεγαλύτερο ατού του The Escapists 2 είναι η δυνατότητα για multiplayer και co-op τόσο online όσο και με split-screen. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.

Ο ιδρυτής της Mouldy Toof Studios, Chris Davis, δήλωσε ενθουσιασμένος για την συνεργασία του με την Team 17 με σκοπό την κυκλοφορία ενός νέου κεφαλαίου για την σειρά The Escapists. Ο Davis συνέχισε λέγοντας ότι το νέο Strategy RPG παίρνει ότι αγαπήσαν οι fans του πρώτου και το διευρύνει με πολλές νέες προσθήκες. Να θυμίσουμε ότι το The Escapists κατάφερε να αγγίξει τα 1,8 εκατομμύρια πωλήσεις.

[UPDATE: 9/6/17 - Ανακοινώθηκε νέο τρέιλερ και κυκλοφορία μέσω φυσικών αντίτυπων] Η εταιρεία ανάπτυξης Team17 κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο Escapists 2. Το τρέιλερ καλύπτει πολλές νέες πτυχές του multiplayer του sequel, κάτι που η κοινότητα ζήτησε να υπάρχει όταν κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι.

Το multiplayer θα περιλαμβάνει μερικές διαφορετικές επιλογές. Η πιο ενδιαφέρουσα είναι το νέο drop in, drop out mode τεσσάρων παικτών για να σχεδιάσετε τις αποδράσεις σας με τους φίλους σας. Επίσης, θα υπάρχει split-screen τεσσάρων παικτών για όλες τις πλατφόρμες εκτός από το Switch, το οποίο θα περιοριστεί στους δύο παίκτες για την ίδια συσκευή,αλλά το online multiplayer τεσσάρων παικτών θα λειτουργήσει κανονικά. Επιπλέον, θα υπάρξει ένα VS mode για να παίξετε με άλλους. Με βάση το τρέιλερ, φαίνεται πως θα περιλαμβάνει μάχες α λα Fight Club παντού, από τα δωμάτια μέχρι και τα μπάνια. Τέλος, θα υπάρξουν αγώνες για την ελευθερία σας, όπου θα παίξετε ένας εναντίον ενός.

Σύμφωνα με την Team 17: "Μπορείτε να παίξετε ολόκληρη την εκστρατεία του The Escapists 2 μόνοι σας ή να συνεργαστείτε με άλλους, αλλά αν επιλέξετε να το κάνετε, η απόδραση δεν θα είναι εύκολη. Θα πρέπει να εργαστείτε γύρω από το αυστηρό χρονοδιάγραμμα των φυλακών και να αποφύγετε την ανεπιθύμητη προσοχή των φρουρών. Θα χρειαστεί να φτιάξετε αυτοσχέδια όπλα και εργαλεία ή να τα κλέψετε στη φυλακή, αλλά προσέξτε τις έρευνες στα κελιά. Ξεκινήστε μια δουλειά ή αναλάβετε quests για να αγοράσετε ζωτικής σημασίας προμήθειες, όλα αυτά ενώ αναζητάτε τρόπους απόδρασης."

Τέλος, αναφέρονται στο τρέιλερ και οι νέες επιλογές στο customization. Θα υπάρχουν 300 διαφορετικοί τρόποι για να κάνετε τους φυλακισμένους και τους φύλακες σας μοναδικούς με μάσκες του χόκεϊ, μουστάκια και καπέλα, ενώ θα μπορείτε να τους δώσετε και διαφορετικά ονόματα.

Σε άλλα νέα, η εταιρεία ανάπτυξης Team17 θα συνεργαστεί με την εταιρεία διανομής games Sold Out για να πουληθεί το Escapists 2 μέσω λιανικής με θήκη για Xbox One και PS4 σε παίκτες και συλλέκτες. Η έκδοση λιανικής θα είναι διαθέσιμη μόνο στην Ευρώπη, καθώς ο προμηθευτής των φυσικών αντίτυπων βρίσκεται στο Λονδίνο. Ωστόσο, οι καταναλωτές εκτός Ευρώπης μπορούν να εισάγουν το παιχνίδι, αν το επιθυμούν, στις χώρες τους. Δυστυχώς, η φυσική έκδοση δεν θα κυκλοφορήσει για PC και Switch. Αυτό ίσως αλλάξει όταν κυκλοφορήσει το Escapists 2, αλλά γενικότερα οι τίτλοι μικρότερης κλίμακας δεν κυκλοφορούν για Switch. Το πρώτο Escapists επίσης πουλήθηκε στην Ευρώπη και μέσω φυσικών αντίτυπων, μέσω της Sold Out. Η εταιρεία έχει επίσης συνεισφέρει στην κυκλοφορία των Yooka-Laylee, Banner Saga και το πρόσφατο Aven Colony.

[UPDATE 2: 30/7/17 - Νέο τρέιλερ...στο διάστημα] Στο νέο τρέιλερ του The Escapists 2 η Mouldy Toof Studios μας παρουσιάζει τις περιπέτειες των αγαπητών χαρακτήρων...στο διάστημα.

Στο βίντεο παρουσιάζεται η U.S.S. Anomaly, μια φυλακή που χτίστηκε πάνω από την Γη με σκοπό να λύσει το πρόβλημα συμφόρησης που υπάρχει στις φυλακές του πλανήτη. Περιλαμβάνει ρομποτικούς φρουρούς, σκύλους, jetpacks και διάφορες εκπλήξεις.

Το The Escapists 2 θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox One στις 22 Αυγούστου.

Διαβάστε το review του The Escapists και του The Escapists: The Walking Dead και συζητήστε για το The Escapists 2 στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 scriptor (Level 7) 03/10/2016 13:19
Μου θυμιζει πολυ το look των pokemon games αλλα με περισσοτερη λεπτομερεια και γενικοτερα περισσοτερο lore. Looks promising...
#2 supermario644ever (Level 20) 03/10/2016 16:44
Το πρώτο είναι πολύ καλό και ανυπομονώ για την συνέχεια
#3 ashbringer (Level 25) 04/10/2016 07:36
Φαίνεται υπέροχο και αρκετά διασκεδαστικό.Τ α γραφικά είναι μια χαρά και πιστεύω θα το ευχαριστηθούν όλοι.
Notification