Fortified

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
Fortified

Fortified

Ένα νέο Third-Person Shooter/Tower Defense με ιδιαίτερη sci-fi αισθητική.

Η ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Clapfoot ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Fortified για PC και Xbox One.

To Fortified είναι φανερά επηρεασμένο από την sci-fi αισθητική των ταινιών της δεκαετίας του '50, ενώ στο gameplay του συναντάμε μια μίξη Tower Defense και Third-Person Shooter στοιχείων. Εσείς από την πλευράς σας καλείστε να αναλάβετε τον έλεγχο ενός εκ των τεσσάρων playable χαρακτήρων και να υπερασπιστείτε την Γη από τις ορδές των εξωγήινων δυνάμεων. Το οπλοστάσιό σας αποτελείται αποτελείται από διάφορα όπλα της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, αλλά και από πειραματικά όπλα εξωγήινης τεχνολογίας. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι θα υποστηρίζεται online co-op για 2-4 παίκτες.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των developers η εισαγωγή των action shooter στοιχείων στην παραδοσιακή tower defense φόρμουλα αποτελεί μια νέα φρέσκια προσέγγιση στο συγκεκριμένο genre, αφού παρέχει στους παίκτες μια ακόμη πιο δυνατή εμπειρία. Για να είμαστε ειλικρινείς βέβαια κάτι αντίστοιχο έχουμε δει και στην σειρά Toy Soldiers, οπότε κατά πόσο ή όχι η Clapfoot καταφέρνει να προσφέρει κάτι νέο στο χώρο θα το δούμε όταν το Fortified φτάσει στα ψηφιακά ράφια του Steam και του Xbox Store.

To Fortified θα κυκλοφορήσει στις 3 Φεβρουαρίου για PC και Xbox One. Για εκτενή συζήτηση γύρω από αυτό επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Purified Water (Level 17) 20/01/2016 21:28
Πω πω κυκλοφορούν πολλά παιχνίδια με θέμα την επιστημονική φαντασία και μάλιστα τις καλές εποχές της των ασπρόμαυρων ταινιών. Το fortified έχει πολύ πλάκα και νομίζω ότι αξίζει την αγορά αν και δεν τρελαίνομαι για πιστολίδια.
Notification