Τέλος η διαμάχη Sony και Geohot

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
Ο hacker την γλίτωσε μόνο με ασφαλιστικά μέτρα. [UPDATED]

Έπεσε η αυλαία στο σήριαλ σήριαλ τριών μηνών που κρατούσε ανάμεσα στην Sony, τον Geohot και την ομάδα FAIL0VERFLOW που κατάφερε μαζί με τον πρώτο να σπάσει την ασφάλεια του Playstation 3.

Μετά την φυγή του Geohot στην Λατινική Αμερική κι ενώ περιμέναμε νέα επεισόδια στην πολυσυζητημένη αυτή υπόθεση, το σκηνικό ανετράπη. Η Sony συμβιβάστηκε, κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα έναντι του Geohot, ώστε ο τελευταίος να μην ανεβάσει ξανά στο Internet οποιεσδήποτε πληροφορίες αφορούν την ασφάλεια του Playstation 3. Το δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο επικύρωσε την απόφαση της Sony America, η οποία θεωρεί ότι το θέμα έχει λήξει.

Ο George Hotz αποδέχτηκε την πρόταση, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του, θεωρεί ακόμη ότι δεν έπραξε λάθος στην όλη υπόθεση του hacking, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά του ουδέποτε ήταν στις προθέσεις του να προκαλέσει πρόβλημα σε χρήστες ή να διευκολύνει την πειρατεία. Διευκρίνισε μάλιστα ότι δεν έχει καμία σχέση με τις πρόσφατες επιθέσεις αγνώστων hackers σε sites της Sony, καθώς επίσης και στο Playstation Network.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, αν και γεννιέται το ερώτημα για το πως θα καταφέρει η Sony να διορθώσει την κατάσταση με την πειρατεία στο Playstation 3.

Τι εμπεριέχει η απόφαση
Τα έγγραφα της απόφασης του δικαστηρίου είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, καθώς ο Geohot όχι μόνο δεν θα πρέπει να ανακοινώσει τίποτα δημόσια για το PS3, αλλά δεν θα πρέπει να...ξαναπειράξει οποιοδήποτε προϊόν της Sony για το υπόλοιπο της ζωής του! Συγκεκριμένα, η απόφαση λέει ότι δεν του επιτρέπεται ούτε να ανοίξει οποιοδήποτε προϊόν της Sony, αλλά ούτε και να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε εργαλεία για να σπάσει την ασφάλεια κάποιας κονσόλας.

Η ποινή για οποιαδήποτε τέτοια παράνομη δραστηριότητα θα είναι 10.000 δολάρια και το μέγιστο τις ποινής 250.000 δολάρια. Δηλαδή...αν δεν τον πιάσουν μέχρι τα 25 παραπτώματα, μπορεί να συνεχίζει ακάθεκτος! Ο George Hotz αντιμετώπισε την όλη κατάσταση με χιούμορ και καυστικότητα, καθώς με νέες δηλώσεις ανέφερε ότι η Sony θα ζημιωθεί οικονομικά και ότι θα πρέπει να αντιληφθεί ότι ως εταιρεία δεν είναι ανώτερη του νόμου.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Score
0 User Score
(0 vote)
User Reviews 0
Genre:
Developer:
Publisher:
Διάθεση:
Players:
Requirements:
Official Website:
Demo:
Full Game:
Release Date:
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν.
Κανένας
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

2
Prince of Persia   (8.7)
3
Grandia II   (8.6)
4
Crusader Kings III   (8.6)
5
It Takes Two   (8.3)
6
Monster Train   (8.3)
7
9
Hitman 3   (8)
10

Top Reviews (by user score)

1
Persona 5 Royal   (8.58)
2
3
Hades   (8.33)
5
Among Us   (8.25)
6
FIFA 21 (PS5)   (8.25)
7
8
Monster Train   (8.17)
9
Cyberpunk 2077   (8.15)
10

Latest User Reviews

3.
F1 2020   (7.5)
4.
Cyber Shadow   (8.0)
5.
6.
7.
Cyberpunk 2077   (8.0)
8.
10.
Notification