Review Detail

9.5 1 10 0.5
Reviews
GameWorld
GameWorld
November 21, 2009
Assassin's Creed II
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
9.5
Το δευτερο παιχνιδι της εκπληκτικης σειρας(μεχρι ενα σημειο) της ubisoft ,θεωρειται απο πολλους το καλυτερο της σειρας.Σ'αυτο το παιχνιδι ελεγχουμε τον Ezio.Η ιστορια λαμβανει χωρα στην Ιταλια.

Η ιστορια μπορω να πω πως ειναι εκπληκτικη!!!Απο την αρχη του παιχνιδου μπαινεις στο ρολο του ''κολοπαιδου αλλα καταβαθως καλοψυχου'' και ''γκομενιαρη'' Ezio ,αφου παιρνεις μερος σε ομαδικο ξυλικι.Ωστοσο,οταν η οικογενεια του φυλακιζεται(εκτος απο τη μανα του και την αδερφη του),καλειται απο τον πατερα του να σοβαρευτει,να ωριμασει και να γινει ενας assassin,ωστε να παρει εκδικηση(αφου στη συνεχεια η οικογενεια του,εκτος απο τη μανα του και την αδερφη του,κρεμιεται ομαδικως σε δημοσιο χωρο).
Το combat system,το θεωρω πολυ διασκεδαστικο.Θα εμπλακειτε αρκετες φορες ,αλλα δυσκολα θα βαρεθειτε τις ξιφομαχιες και γενικοτερα τις μαχες.Ο ezio διαθετει διαφορες κινησεις,οπως να κλεβει το οπλο του αντιπαλου οταν αυτος του επιτιθεται,να πηδα προς τα πισω ωστε να κανει dodge τα χτυπηματα του αντιπαλου κλπ , οι οποιες κανουν το ξυλικι πολυ ευχαριστο.
Ο κοσμος ειναι πανεμορφος!!!Ισως ο πιο καλοσχεδιασμενος και ζωντανος σε ολη τη σειρα.Την εξερευνηση του κοσμου αυτου δεν προκειται να βαρεθειτε,μιας και οπως σ'ολα τα assassin's creed ,το parkour κανει το παιχνιδι πολυ πιο ενδιαφερον,αφου μπορειτε να βλεπετε την πολη/ τις πολεις/ τα χωρια ,απο οποιο σημειο επιθυμειτε.
Περνωντας στα αρνητικα,το πρωτο που μου'ρχεται ν'αναφερω ειναι το αθλιο stealth.Εκτος απο το χασιμο στο πληθος,το παιχνιδι δε διαθετει κανεναν αλλο σοβαρο stealth μηχανισμο.Αυτο σημαινει πως σε περιοχες που πρεπει να πατε με stealth(restricted areas),απλα περπατατε πισω απο τον αντιπαλο η αν βρισκεστε πανω σε κτηριο,κρεμιεστε απο τη σκεπη.
Τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι σαφως πιο βελτιαμενα απο αυτα του πρωτου.Ωστοσο,σε συγκριση με παιχνιδια που κυκλοφορησαν την ιδια χρονια τα γραφικα του ac2 δεν ειναι ισαξια.
Γενικα,θεωρω το assassin's creed 2 ενα καταπληκτικο παιχνιδι.Κατα την αποψη μου αξιζει μια θεση στα top10 της 7ης γενιας.


Θετικα :
Ωραιο combat system
Ομορφα δημιουργημενα κοσμος
Ευκολο platinum/perfect/100 % achievements
Καταπληκτικη Ιστορια
Ο ezio ειναι ενας χαρακτηρας με''βαθος'' ως προς την ιστορια
parkour

Αρνητικα :
Eλαχιστοι stealth μηχανισμοι
Tα γραφικα θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα


Γενικα : 9,5/10
Report this review Was this review helpful? 0 0

Comments

Already have an account?
Score
0 User Score
(0 vote )
User Reviews 0
Genre:
Developer:
Publisher:
Διάθεση:
Players:
Release Date:
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν.
Κανένας
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification