Dance Central 3

Hot
REVIEWED ON Xbox 360   

Ξεβιδωθείτε στο χορό!

Ξεβιδωθείτε στο χορό!

Ξεβιδωθείτε στο χορό!


Ο κόσμος χορεύει σε party, σε clubs, όπου μπορεί, κι η βιομηχανία των games δεν θα ήταν δυνατόν να το αγνοήσει. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και πιο πολύ χορευτικούς τίτλους να εμφανίζονται. Η σειρά Dance Central για Xbox 360 με Kinect ξεχωρίζει πια, λόγω του εξαιρετικού χειρισμού της. Η φιλοσοφία του αισθητήρα Kinect προσφέρει μία μοναδική ελευθερία κινήσεων, εφόσον δεν χρειάζεται να κρατάτε τίποτα.

Η Harmonix Music Systems έχοντας κερδίσει πολύ καλές κριτικές για τη δημιουργία των Dance Cental και Dance Central 2, όπως επίσης με τις σειρές Guitar Hero και Rock Band, από μουσικής άποψης έχει συγκριτικό πλεονέκτημα για μια υπέροχη μουσικοχορευτική εμπειρία. Από την άλλη η Backbone Entertainment έχει αναπτύξει αρκετούς τίτλους με τα Age of Empires: The Age of Kings και Super Street Fighter II Turbo HD Remix να ξεχωρίζουν. Οι δυο προγραμματιστικές εταιρίες έχουν συνεργαστεί ξανά στα Rock Band Unplugged και Rock Band 3 με αξιόλογα αποτελέσματα. Θεωρούμε πως η Microsoft έχει επενδύσει πολύ σωστά πάνω τους, αφού το Dance Central 3 αποτελεί έναν σοβαρό λόγο να αποκτήσετε το Kinect, πάντα εφόσον αγαπάτε το χορό.

Special Agents at DCI
Βασικός στόχος σας είναι να αντιγράψετε τις κινήσεις των χορευτών με όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα. Όσο πιο καλά χορεύετε τόσο περισσότερους βαθμούς κερδίζετε και αντίστοιχα διασκεδάζετε. Κάθε φορά που θα κάνετε κάτι λάθος το αντίστοιχο μέρος του σώματός σας θα γίνεται κόκκινο.

Σε αυτό το τρίτο μέρος της σειράς υπάρχει μία σημαντική προσθήκη, το story mode που πλέον ξεφεύγει από το crew challenge και το οποίο στην ουσία αποτελεί το πρώτο (ας μας επιτραπεί η έκφραση) campaign για τη σειρά Dance Central. Έχετε φτάσει στα κεντρικά γραφεία της Dance Central Intelligence (DCI), μπροστά σε μία πόρτα υψίστης ασφαλείας και ένας σένσορας σας σκανάρει για να αποκτήσετε πρόσβαση. Όλα δείχνουν καλά και... καλώς ήλθατε στο πάρτυ!


Οικοδεσπότες σας είναι οι ειδικοί πράκτορες Rasa και Lima, δυο νέοι χαρακτήρες οι οποίοι σας ζητάνε να κάνετε επίδειξη των ικανοτήτων σας. Εφόσον σας εγκρίνουν σαν νέο πράκτορα, σας ενημερώνουν σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί. Ο doctor Tan, ένας παρανοϊκός τύπος, έχει δημιουργήσει την επιχείρηση lockstep με έναν ολόκληρο στρατό από χορευτές και σκοπός του είναι να κατακτήσει την πόλη εξαλείφοντας κάθε νέο είδος freestyle dance. Η DCI δεν μπορούσε να αφήσει κάτι τέτοιο να συμβεί εφόσον είναι ο προστάτης του νέου αίματος χορευτών και αποφάσισε να στείλει τους δυο καλύτερους πράκτορές της να κατασκοπεύσουν τον doctor Tan. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν υπολογίσει και η επαφή μαζί τους έχει χαθεί.

Η προσπάθεια διάσωσης της πόλης από τα χορευτικά εγκλήματα του ‘κακού’ Tan, περιλαμβάνει την αποστολή των πιο φρέσκων ομάδων πρακτόρων σε ένα ταξίδι στον χρόνο με σκοπό να βρεθούν οι χορευτικές κινήσεις που θα χρησιμοποιηθούν εναντίον τους. Εδώ αρχίζει ο δικός σας ρόλος! Πρέπει να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο, μέχρι το παρόν και να βρείτε όλους τους πράκτορες με σκοπό απ’ τη μία να εκπαιδευτείτε σε χορευτικές φιγούρες και απ’την άλλη να τους βοηθήσετε να επιστρέψουν πίσω. Η μουσικοχορευτική εμπειρία σας ξεκινάει από τη δεκαετία του ’70 και φτάνει μέχρι τα σύγχρονα κομμάτια.

Έχουμε πρόβα σήμερα
Το όλο ύφος του story είναι αρκετά ανεβαστικό και συνάμα πολύ σοβαροφανές, αφού όλοι οι πράκτορες του DCI περίμεναν εσάς να σώσετε την κατάσταση. Είστε δηλαδή ο κατάσκοπος 007 σε μία dance version. Εάν δεν είστε επαγγελματίες χορευτές τότε σίγουρα θα αντιμετωπίσετε κάποια προβληματάκια, εφόσον μερικές κινήσεις είναι αρκετά δύσκολες, κυρίως από άποψη συγχρονισμού. Έτσι θα βρεθείτε στην ανάγκη, να κάνετε πρόβα τα συγκεκριμένα κομμάτια για να καταφέρετε να προχωρήσετε.

Οι επιλογές στο μενού είναι κάθετες και γίνονται με το δεξί σας χέρι. Κινείτε το χέρι σας πάνω κάτω μέχρι να μαρκάρετε την επιθυμητή επιλογή και σύρετε προς τα αριστερά για επιβεβαίωση. Το αριστερό σας χέρι θα σας γυρνάει πίσω (back button) με τον ίδιο αντίστοιχο τρόπο. Επειδή οι επιλογές είναι αρκετά λεπτές θα χρειαστεί να κάνετε αργές κινήσεις, έτσι ώστε να μην τα κάνετε μαντάρα. Κατά τα άλλα η ανταπόκριση του αισθητήρα Kinect είναι άψογη εφόσον αναγνωρίζει την παρουσία σας και ανταποκρίνεται πλήρως στις κινήσεις σας. Επιπρόσθετα οι φωνητικές εντολές λειτουργούν αψεγάδιαστα και κάνουν την εμπειρία σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε perform όποιο τραγούδι επιθυμείτε κι αν έχετε και παρέα ακόμα καλύτερα. Μέχρι δυο άτομα ταυτόχρονα μπορείτε να δοκιμάσετε όλες τις κινήσεις, ενώ στο τέλος θα δείτε πόσα αστέρια πήρατε (με άριστα το πέντε) και το ποσοστό της απόδοσής σας. Η επιλογή rehearse είναι για έναν μόνο παίκτη και αποδεικνύεται απαραίτητη για τις μεγάλου επιπέδου χορογραφίες. Οι αρχάριοι χορευτές έχουν την ευκαιρία να μάθουν βήμα προς βήμα κάθε μία κίνηση, ενώ μπορούν να επικεντρωθούν μόνο σε αυτές που δεν τα καταφέρνουν. Επιλέξτε να έχετε τρεις προσπάθειες για κάθε κομμάτι της χορογραφίας και να προχωράτε ή να το παλεύετε μέχρι τέλους. Υπάρχει επίσης επιλογή για να επιταχύνετε (speed up) ή να επιβραδύνετε (slow down), ενώ η εγγραφή βίντεο μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την απόδοσή σας.

Dancers όλου του κόσμου ενωθείτε!
Όλοι οι χαρακτήρες από τα προηγούμενα δυο παιχνίδια επιστρέφουν και μαζί με την προσθήκη των Rasa και Lima φτάνουν τον αριθμό των 22. Τα πρώτα πέντε crews: DCI, Lush, Hi-Def, Flash4wrd και Riptide είναι ελεύθερα προς επιλογή από την αρχή, ενώ τα έξι επόμενα: D-Coy, M.O.C., Glitterati, D-Cypher, Icon και Ninja crew ξεκλειδώνουν όσο προχωράτε επίπεδα. Το Battle mode εξακολουθεί να υπάρχει (μάχη ένας προς έναν) με μία πολύ σημαντική βελτίωση, την προσθήκη του επιπέδου beginner στα τρία ήδη υπάρχοντα (easy, medium, hard). Φαίνεται πως οι δημιουργοί άκουσαν τα παράπονα του κοινού για το level easy, εφόσον ήταν αρκετά δύσκολο για τους νέους χορευτές. Χορεύετε λοιπόν εναντίον ενός ατόμου συγχρόνως το ίδιο κομμάτι με σκοπό να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Πριν τελειώσει η μάχη σας θα παίξετε ένα mini game, όπου στον κάθε έναν από εσάς θα εμφανίζονται συγκεκριμένες κινήσεις και όσες πιο πολλές καταφέρετε να φέρετε εις πέρας, τόσο πιο πολύ θα αυξηθεί το σκορ σας.

Η βελτίωση του Dance Central 3 έχει προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα και πλέον εάν έχετε μεγάλη παρέα στο σπίτι, ακόμα και οκτώ άτομα, μπορείτε να διασκεδάσετε όλοι μαζί στο crew throwdown. Είναι ένα battle mode σε multiplayer version, όπου οι παίκτες χωρίζονται σε δυο ομάδες. Κάθε ένας από τις ομάδες πρέπει να κάνει εγγραφή (register) και να καταχωρηθεί η φωτογραφία του. Οι μάχες γίνονται ένας εναντίον ενός εναλλάξ και κάθε crew προσπαθεί να γεμίσει με πόντους το αντίστοιχο tube meter. Το mode αυτό προσφέρει πολύ γέλιο και είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό.


Από το κεντρικό μενού μπορείτε να τρέξετε την επιλογή Start the party, όπου μπορείτε να χορέψετε όποιο τραγούδι θέλετε παίζοντας με πέντε διαφορετικούς τρόπους. Κι εδώ, όπως και σε όλα τα modes, με εξαίρεση το rehearse, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ένας δεύτερος χορευτής μπορεί να κάνει step in και να ιδρώσει μαζί σας. Εκτός των επιλογών perform και battle όπου έχουμε ήδη αναλύσει, επιπλέον έχουμε τα make your move, keep the beat και strike a pose. Κάντε τη δική σας κίνηση τέσσερις φορές και προκαλέστε τον αντίπαλό σας να κάνει το ίδιο. Για παράδειγμα μπορεί να σας ζητηθεί a daring (τολμηρή), a goofy (χαζή) ή a dinosaur move (δεινοσαυρίσια κίνηση), όπου αρκετές φορές δεν θα προλαβαίνετε να κινηθείτε από τα γέλια.

Κατακτήστε την πίστα και διασκεδάστε μέχρι τελικής πτώσης!

Το keep the beat εξετάζει κατά πόσο μπορείτε να κρατήσετε το ρυθμό. Θα βλέπετε το ολόγραμμά σας στην οθόνη και εάν γίνετε... groovy απ’ τη μία θα αποκτήσετε πολύ χρώμα, ενώ απ’ την άλλη οι βαθμοί σας θα αυξάνονται πολύ γρήγορα. Τέλος το minigame με το οποίο κάνετε μία πόζα είναι πολύ γρήγορο εφόσον μετά από κάθε επιτυχημένη προσπάθειά σας η ταχύτητα θα μεγαλώνει.

Own it! Nail it! Burn it down!
Αρκετοί από εσάς θα αγοράσετε το Dance Central 3 για να μάθετε χορό, για να διασκεδάσετε, ενώ άλλοι για να κάνετε ευχάριστη γυμναστική. Oκ κορίτσια για σας λέω που θέλετε να κάψετε και καμιά θερμίδα. Τι καλά που μας σκεφτήκανε! Στο fitness mode έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τα τραγούδια που ταιριάζουν στο προσωπικό σας πρόγραμμα. Φυσικά μπορείτε να βλέπετε πόσες θερμίδες καίτε, να καταχωρήσετε εβδομαδιαίους στόχους και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας γενικότερα. Για βελτιωμένα αποτελέσματα εισάγετε το φύλο, το ύψος, το βάρος και το έτος γέννησής σας. Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιούνται από τα Xbox games και apps που υποστηρίζουν κάψιμο θερμίδων.

Η έλλειψη online multiplayer θα σας στεναχωρήσει, αλλά υπάρχει κάτι που έχει μεγάλη ανταπόκριση κυρίως στα facebook games, τα live challenges. Υπάρχει feed list για να παρακολουθείτε τις προκλήσεις που έχετε λάβει είτε από φίλους σας στο Xbox Live είτε από την ίδια την Harmonix. Δοκιμάστε να νικήσετε το σκορ των αντιπάλων σας κερδίζοντας αστεράκια, μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας εν δράση και συγκρίνετε την επίδοσή σας στα leaderboards. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως υπάρχει η εφαρμογή Xbox SmartGlass για smartphone/tablet που μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε τηλεχειριστήριο για το Xbox 360 σας. Δημιουργήστε μία λίστα αναπαραγωγής κατεβάζοντας το app από το Google play.

Η απεικόνιση της χορογραφίας είναι εξαιρετική και ιδιαίτερα πολύχρωμη. Τα crews είναι πολύ όμορφα σχεδιασμένα και τα cutscenes τόσο στο battle mode όσο και στο story mode σας προδιαθέτουν ευχάριστα. Θα έχετε για background τα κεντρικά του DCI ή θα χορεύετε σε μία Disco, ενώ άλλοτε θα βρίσκεστε στο δρόμο και άλλοτε σε κάποιο Live. Δυστυχώς σε κάποιες οδηγίες με κείμενο τα γράμματα είναι πολύ μικρά ακόμα και για μία οθόνη 32” και όσο κοντά κι αν πάτε η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Ευτυχώς το φαινόμενο είναι σπάνιο και οι οδηγίες που σας δίνονται υπάρχουν εν συντομία στα tutorials γραμμένα με μεγαλύτερες γραμματοσειρές, όπως επίσης σας δίνεται και εικονική απεικόνιση.

Ο χειρισμός έχει παραμείνει το ίδιο απλοϊκός με μόνο αγκάθι το κόκκινο πλαίσιο που εμφανίζεται στο μέρος του σώματος που δεν συγχρονίζεται με την χορογραφία. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια άλλη ένδειξη για το τι κάνετε λάθος έτσι ώστε να το διορθώσετε. Θα πρέπει να το κάνετε πολλές φορές μέχρι να το εντοπίσετε ή ακόμα και να τραβήξετε βίντεο από την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει. Έτσι θα διαπιστώσετε τι πρέπει να αλλάξετε, συγκρίνοντας τις δικές σας κινήσεις με αυτές των χορευτών.

Let the music play!
Ηχητικά το ταξίδι σας ξεκινάει από το 1970 με τα I will survive και Y.M.C.A. να ξεχωρίζουν. Από τη δεκαετία του `80 θα χορέψετε με τους New Kinds On The Block την τότε επιτυχία You Got It (The Right Stuff) και την Shannon στο Let the Music Play. Για τα επόμενα δέκα χρόνια θα κινηθείτε σε πιο καρναβαλικούς ρυθμούς μαθαίνοντας τη χορογραφία του Macarena και του Samba De Janeiro, όπως επίσης και το υπέροχο Ice Ice Baby του Vanilla Ice.

Όσον αφορά τα πιο σύγχρονα τραγούδια, από το 2000 και μετά, λατρέψαμε τον 50 Cent στο In da Club, την Ciara με το 1, 2 Step και τους Edward Maya και Vika Jigulina στο αξέχαστο Stereo Love. Πρέπει να σημειώσουμε πως υπέροχα φωνητικά και χορευτικά είναι τα Bass Down Low, Boyfriend και Sexy and I Know It. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Jennifer Lopez με το On the Floor και η Kelly Clarkson με το Stronger (What doesn’t Kill You). Οι επιλογές στα τραγούδια είναι πολύ προσεγμένες και ξεπερνούν τις 40, αλλά δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την απουσία μεγάλων ονομάτων από τη συλλογή, όπως ο Michael Jackson ή η Madonna.


Εάν θέλετε να κατακτήσετε νέες φιγούρες και να εμπλουτίσετε τη βιβλιοθήκη των κομματιών σας υπάρχει downloadable content διαθέσιμο στο Xbox LIVE Marketplace, όμως επί πληρωμή. Κάθε ένα νέο τραγούδι θα σας κοστίσει 240 Microsoft Points ή 2.79 ευρώ. Επιλέξτε ανάμεσα από οκτώ επιπλέον κομμάτια, όπως το Gangnam Style του πασίγνωστου πια Ασιάτη PSY ή τα Alejandro και Paparazzi της ιδιόρρυθμης Lady Gaga.

Το Dance Central 3 υποστηρίζει όλα τα τραγούδια από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, συμπεριλαμβανομένου και του περιεχομένου που έχετε κατεβάσει, κάτι που κατά τη γνώμη μας είναι υπερβολικό εφόσον πάλι πρέπει να βάλετε το χέρι στην τσέπη. Τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στους δίσκους, μπορείτε να τα εισαγάγετε με 400 MS Points ή 4.80 ευρώ ανά δίσκο. Αν έχετε εισαγάγει ήδη τα κομμάτια του πρώτου Dance Central, δεν χρειάζεται να επαναλάβετε τη διαδικασία. Όλα τα τραγούδια που έχετε κατεβάσει κατά το παρελθόν, θα εμφανιστούν αυτόματα στη λίστα σας μόλις ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Γίνε εσύ ο κυρίαρχος της πίστας!
Το Dance Central 3 είναι αδιαμφισβήτητα ότι καλύτερο έχει να προσφέρει ένα Kinect game μέχρι σήμερα, με την άριστη απόκριση κινήσεων που διαθέτει. Θα σας εκπαιδεύσει σε νέες χορευτικές φιγούρες και θα σας ταξιδέψει ευχάριστα στην μουσική σκηνή από την εποχή της Disco μέχρι σήμερα. Κάποιες κινήσεις θα σας δυσκολέψουν, αλλά μην ανησυχείτε αφού μπορείτε να κάνετε πρόβα και να διαπρέψετε δεόντως. Το story mode είναι ικανοποιητικό, όπως επίσης και το multiplayer που μπορεί να μετατρέψει το σπίτι σας σε party dance floor.

Τα γραφικά και ο χειρισμός παραμένουν τα ίδια και είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβετε τι κάνετε λάθος, παρά μόνο εάν προσπαθείτε ξανά και ξανά μέχρι να ιδρώσετε. Η έλλειψη online multiplayer θεωρείται σημαντικό μειονέκτημα, αλλά παρόλα αυτά η μουσικοχορευτική εμπειρία που σας προσφέρει θα σας μείνει αξέχαστη.

Θετικά:
- Προσθήκη story mode
- Εισαγωγή επιπέδου δυσκολίας begginer
- Εθιστικό multiplayer

Αρνητικά:
- Πάνω κάτω περίπου το ίδιο
- Μη ύπαρξη online multiplayer
- Δυσκολία στον εντοπισμό των λάθος κινήσεων

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 9
Gameplay: 8.5
Αντοχή: 7.5
Γενικά: 8.2

Δεν αποτελεί τυχαία το καλύτερο παιχνίδι που έχει να προσφέρει το Kinect!

Άντζελα Μαυρομάτη

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 jester (Level 19) 04/12/2012 19:01
WTB making of video του review της Άντζελας :P
#2 Vasilis (Level 25) 04/12/2012 19:22
ένα καλός τρόπος να περνάμε καλά με την παρέα μας :-)
#3 Dartis (Level 12) 04/12/2012 19:42
Ωραίος τρόπος να αδυνατίσεις.
#4 Glamorous (Level 27) 04/12/2012 20:11
Ωραίο review Άντζελα! Μου έκαναν εντύπωση τα τραγούδια και όπως είπες και εσύ, είναι λίγα και προσεγμένα. Θα ήθελα και εγώ να δω video review :lol:
#5 geololj (Level 28) 04/12/2012 20:33
Ωραίο ακούγεται και θα έχει τρομερή πλάκα με παρέα στο σπίτι. Αν είχε και online multiplayer, θα ήταν τέλειο, αλλά μάλλον αυτό το κρατάνε για το Dance Central 4. Περιμένω να δω το video review Άντζελα :D
#6 giannisfaf (Level 19) 05/12/2012 13:33
Let's Dance.!!! Ωραίο review! 8)
#7 Lordwinter (Level 28) 06/12/2012 02:04
Video review Άντζελα ζητάει ο λαός ακούς?Κανόνισε την πορεία σου.
#8 fanlandria (Level 16) 07/12/2012 20:35
Quoting Lordwinter:
Video review Άντζελα ζητάει ο λαός ακούς?Κανόνισε την πορεία σου.

Το παλεύω βρε παιδιά! Χρειάζομαι χρόνο και το Nike+ Kinect Training μου τρώει αρκετό...
Στα υπόψιν!
#9 treloysis (Level 15) 08/12/2012 12:38
Ωραιο review! Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο για το ειδος του..... Βεβαια εγω δεν παιζω dancing αλλα καλο φενεται!
#10 fanlandria (Level 16) 10/12/2012 09:21
Quoting treloysis:
Ωραιο review! Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο για το ειδος του..... Βεβαια εγω δεν παιζω dancing αλλα καλο φενεται!

Ένα θα σας πω... Μαζευτήκαμε 6 άτομα στο σπίτι μου και μετά από πολλά games καταλήξαμε να χορεύουμε. Ακόμα και αυτοί που δεν θέλανε να χορέψουνε το λιώσανε! Είναι πραγματικά φοβερό για παρέα στο σπίτι! Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
#11 StratosK (Level 2) 12/01/2013 21:07
Quoting fanlandria:

Ένα θα σας πω... Μαζευτήκαμε 6 άτομα στο σπίτι μου και μετά από πολλά games καταλήξαμε να χορεύουμε. Ακόμα και αυτοί που δεν θέλανε να χορέψουνε το λιώσανε! Είναι πραγματικά φοβερό για παρέα στο σπίτι! Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!


Ημουν κι εγώ ένας από τους 6 . Λέω να το τυπώσω και σε μπλουζάκι :D
Πάντως μετά από εκείνο το βράδυ αποφάσισα και πήρα kinect!
Score 8.2
7.48 User Score
(23 votes )
User Reviews 0
Genre: Dance game
Developer: Harmonix Music Systems - Backbone Entertainment
Publisher: Harmonix Music Systems (retail), Microsoft Studios (Xbox Live)
Διάθεση: Microsoft Hellas
Players:
Requirements: Kinect
Official Website: Κλικ εδώ
Demo: Download
Full Game: Download
Release Date: 19/10/2012
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν.
Κανένας
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

1.
Martha is Dead   (9.0)
3.
5.
It Takes Two   (8.0)
6.
7.
9.
10.
Dead by Daylight   (7.0)
Notification