Lollipop Chainsaw

Hot
REVIEWED ON PS3   Xbox 360  

Γλυκά πονούσε το πριόνι.

Τα παιχνίδια του Goichi Suda (ή Suda51) ήταν, είναι και θα είναι περίεργα φρούτα. Το όχι και τόσο συμβατικό gameplay τους είναι ένα στοιχείο που θα κάνει τους περισσότερους gamers να τα αποφύγουν, ενώ το εκκεντρικό στυλ και το παράξενο χιούμορ τους είναι αυτό που θα κάνει τον τελικό διαχωρισμό μεταξύ αυτών που θα τα μισήσουν και αυτών που θα τα λατρέψουν, περιμένοντας με ανυπομονησία για την επόμενη περιπέτεια απ τον τρελό δημιουργό. Με λίγα λόγια, τα games του είναι cult διαμάντια, φτιαγμένα για ένα πολύ μικρό κοινό.

Μετά το σκοτεινό Shadows of the Damned, ο επόμενος μεγάλος τίτλος από τον Suda51 και την εταιρία του, Grasshopper Manufacture, είναι το Lollipop Chainsaw, ένα παιχνίδι που παρότι διατηρεί το παράλογο στυλ των προγενέστερων games του Ιάπωνα δημιουργού, έχει αρκετές διαφορές που το κάνουν μια πιο χαρούμενη, αλλά όχι και τόσο αξιομνημόνευτη εμπειρία.


Hot teen gets head
Η ιστορία ξεκινάει με την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, την τέλεια ξανθιά έφηβη Juliet Starling, να εξηγεί την περίεργη ζωή της, που χωρίζεται μεταξύ της καθημερινότητας της (μαθήτρια, σέξι μαζορέτα, κοπέλα του τυπά Nick Carlyle) και της κρυφής οικογενειακής επιχείρησης, η οποία έχει να κάνει με το ξεπάστρεμα των ζωντανών νεκρών που απειλούν τον κόσμο.

Μετά από αυτή την εισαγωγή η ηρωίδα του παιχνιδιού ξεκινάει για το σχολείο της, μόνο και μόνο για να βρει ότι όλοι οι συμμαθητές της έχουν μετατραπεί σε zombies από ένα ψυχοπαθή γκοθά με το όνομα Swan. Ακόμα και ο Nick πέφτει θύμα των μαγικών του, αλλά την τελευταία στιγμή η Juliet καταφέρνει (εν μέρει τουλάχιστον) να τον σώσει, κόβοντας το κεφάλι του και επαναφέροντάς το στη ζωή με μαγικά. Αυτό το συμβάν χαλά εντελώς τα 18α γενέθλια της Juliet, πράγμα που την κάνει να βάλει μπρος το φονικό της αλυσοπρίονο, για να καθαρίσει το σχολείο απ’ τα χιλιάδες zombies και να σταματήσει τον Swan, πριν οι τάσεις του για κυριαρχία προχωρήσουν πέρα απ τους τοίχους του σχολείου.

You are already dead
Όπως σε πολλά action games, έτσι και στο Lollipop Chainsaw, η ιστορία έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Συγκεκριμένα, το σενάριο μοιάζει σχεδόν ανύπαρκτο μέχρι το τέλος της πρώτης ώρας του παιχνιδιού και, μετά από την αποκάλυψη του κεντρικού στόχου, τα κομματάκια ιστορίας που δίνονται κατά τη διάρκειά των levels μοιάζουν ασήμαντα. Για να καλύψει αυτή την αδυναμία του, το Lollipop Chainsaw χρησιμοποιεί την λεγόμενη φόρμουλα του Michael Bay, κάτι που σημαίνει σκηνές δράσης, πολλές εκρήξεις και…ακόμα πιο πολύ χιούμορ.


Μιλώντας για χιούμορ, ο τίτλος του Suda 51 στοχεύει δυνατά σε αυτό το κομμάτι, προσεγγίζοντάς το από διάφορες πλευρές. Πέρα απ το κωμικό ντουέτο Nick και Juliet (το οποίο δεν είναι τόσο δυνατό όσο αυτό του Shadows of the Damned ή του –παρόμοιου ύφους- NeverDead), υπάρχουν επίσης πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα, αστεία σχετικά με το θέμα της κάθε περιοχής, zombies με περίεργες συμπεριφορές και -για τους πιο παρατηρητικούς- αναφορές σε ταινίες, anime και games, στοιχεία που θυμίζουν έντονα το Scary Movie. Και η αλήθεια είναι ότι όσο προχωράει το σενάριο, τα αστεία γίνονται σιγά-σιγά λιγότερο πετυχημένα.

Ένα αρνητικό που έρχεται μαζί με το αδύναμο σενάριο είναι οι προσωπικότητες των βασικών χαρακτήρων. Οι περισσότεροι από αυτούς, πέρα από επιφανειακά χαρακτηριστικά και αστείες ατάκες, δεν δίνουν αρκετά για να τραβήξουν το ενδιαφέρον. Οι λίγες εξαιρέσεις (π.χ. ο μπαμπάς της Juliet), εμφανίζονται μόνο σε δύο-τρεις σκηνές, βοηθώντας την ιστορία να πάρει τα πάνω της. Ακόμα και η Juliet, η οποία είναι δυναμική, γλυκιά και σέξι, δεν δίνει αρκετή έμφαση σε κανένα από τα τρία στοιχεία, καταντώντας έτσι ένα avatar με μερικές αναλαμπές προσωπικότητας.Οδηγίες χρήσης αλυσοπρίονου
Το βασικό gameplay είναι σε γενικές γραμμές αυτό που θα περιμένατε από ένα action game. Ο αριστερός μοχλός κινεί τον χαρακτήρα, ο δεξιός περιστρέφει την κάμερα (για να κοιτάξετε μέχρι και κάτω από τη φούστα της Juliet), το τετράγωνο κάνει τις ελαφριές επιθέσεις (κινήσεις μαζορέτας), το τρίγωνο τις υψηλές δυνατές, το Χ τις χαμηλές δυνατές (κινήσεις αλυσοπρίονου) και με τον κύκλο εκτελούνται τα άλματα, τα οποία χρησιμοποιούνται περισσότερο για την αποφυγή επιθέσεων. Επίσης στο κουμπί L1 υπάρχει η λειτουργία Lock-on, ενώ με το R2 ενεργοποιείται το Star Soul Mode (παρόμοιο με το Rage of the Gods του God of War), με το οποίο η Juliet διαλύει τα zombies με ένα χτύπημα.

Το σύστημα μάχης δυστυχώς δεν είναι τόσο δυνατό όσο θα έπρεπε. Οι επιθέσεις διακόπτονται εύκολα από τους αντιπάλους, δεν βρίσκουν πάντα τον στόχο τους και η αποτελεσματικότητά τους είναι μικρότερη απ’ όσο θα έπρεπε. Επίσης, υπάρχει μία καθυστέρηση μεταξύ πατήματος του κουμπιού και κίνησης του χαρακτήρα, πράγμα που κάνει την εκτέλεση των combos πιο δύσκολη. Αυτά τα προβλήματα δεν θα ήταν σοβαρά αν μιλάγαμε για ένα άμυαλο Hack ‘n’ slash, στο οποίο σφάζετε zombies για πλάκα, το θέμα όμως είναι ότι το Lollipop Chainsaw υποκρίνεται πως είναι κάτι παραπάνω.

Ένας σημαντικός μηχανισμός γύρω απ’ τον οποίο έχει χτιστεί το gameplay, είναι το Sparkle Hunting, ένα σύστημα παρόμοιο με το Tate απ’ το Shinobi (PS2), με το οποίο μαζεύετε zombies σε ένα σημείο με τις κινήσεις της μαζορέτας και στη συνέχεια τους σκοτώνετε όλους μαζί ταυτόχρονα. Αν καταφέρετε να νικήσετε πάνω από τρεις αντιπάλους, τότε παίρνετε ένα μεγάλο μπόνους σε βαθμούς και zombie medals (το νόμισμα του παιχνιδιού). Με τα προαναφερθέντα προβλήματα και το μικρό χρονικό όριο που δίνεται για τη θανάτωση των zombies, το Sparkle Hunting είναι πολύ δύσκολο στην εκτέλεσή του, ειδικά στα πρώτα levels, όπου οι κινήσεις είναι λίγες και τα όπλα αδύναμα.Με αυτά στο μυαλό είναι προφανές ότι το Lollipop Chainsaw δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα Hardcore standards που θέτει στον εαυτό του. Οι μηχανισμοί που διαθέτει είναι αρκετοί για να σκοτώνετε zombies, να σώζετε συμμαθητές σε κίνδυνο και γενικά να περνάτε καλά, όμως κάποιος που ξέρει από action games όπως Devil May Cry και Bayonetta, θα έχει πάντα την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα.

Costume fetish
Σε συγκεκριμένα σημεία μέσα στην κάθε πίστα υπάρχουν τα καταστήματα Chop 2 Shop. Σε αυτά σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα zombie medals που έχετε συλλέξει για να αγοράσετε διάφορα πράγματα που θα σας βοηθήσουν στο παιχνίδι. Με τα χρυσά μετάλλια μπορείτε να εμπλουτίσετε την μικρή λίστα επιθέσεων με νέα combos και να αυξήσετε τις δυνατότητες της Juliet, αγοράζοντας upgrades για τη ζωή, τη δύναμη και την εμβέλεια των επιθέσεών της.

H Juliet είναι σαν μία ξανθιά Bayonetta. Σέξι, δυναμική, αλλά χαζή όσο δεν πάει.

Πέρα απ τα χρυσά μετάλλια υπάρχουν επίσης και τα σπάνια platinum zombie medals. Με αυτά αγόραζε συλλεκτικά αντικείμενα όπως concept art, νέα τραγούδια απ’ το soundtrack και το κυριότερο, πάρα πολλά skins για να ντύσετε την Juliet με αστεία κοστούμια, να την μετατρέψετε σε χαρακτήρες από anime ή να της φορέσετε ότι πιο σέξι υπάρχει στη διάθεσή σας.

Ένα πρόβλημα που θα προκαλέσει εκνευρισμό σε όποιον παίξει το Lollipop Chainsaw είναι το ότι δεν είναι πάντα προφανές το τι κάνουν οι επιθέσεις που είναι διαθέσιμες στο μαγαζί. Οι κινήσεις έχουν πάντα μία μικρή περιγραφή στο κάτω μέρος της οθόνης, αλλά μέχρι να τις αγοράσετε και να τις χρησιμοποιήσετε στη μάχη δεν θα γνωρίζετε με σιγουριά το τι ακριβώς κάνουν. Μερικές από αυτές κοστίζουν πολύ αλλά δεν είναι τόσο χρήσιμες όσο κάποιες πιο φθηνές, άλλες έχουν παραπλανητικές περιγραφές και άλλες ξεχνούν να αναφέρουν ότι είναι κομμάτια μεγαλύτερων επιθέσεων. Είναι ένα πρόβλημα που άλλα action games δεν αντιμετωπίζουν, αφού τα περισσότερα διαθέτουν εικόνες ή βίντεο επίδειξης των combos. Το Lollipop Chainsaw αντίθετα, προτίμα να σας απογοητεύει, κάνοντάς σας να ξοδεύετε τα λεφτά σας σε επιθέσεις που δεν αξίζουν.


Juliet's toys
Κάθε level φέρνει και κάτι διαφορετικό για τη Juliet. Δευτερεύοντα όπλα, νέες ικανότητες και upgrades προσδίδουν διαφορετικά στοιχεία στο gameplay. Το Chainsaw Dash δίνει στη Juliet την ικανότητα να τρέχει με το αλυσοπρίονο, χτυπώντας με αυτό ότι zombie βρει μπροστά της. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μάχη, αλλά και σε ένα minigame, το οποίο θυμίζει πολύ 3D Sonic game (και παίζει το ίδιο χάλια). Το Chainsaw Blaster είναι ένα πιστόλι που κάνει φοβερή ζημιά σε αντιπάλους. Τέλος, το κεφάλι του Nick μπορεί να κάνει πολλά μαγικά, αλλά η χρήση τους κοστίζει πολύτιμά zombie medals και γι’ αυτό δεν συμφέρει τόσο όσο η αγορά κινήσεων και upgrades.

Πέρα από μερικές εξαιρέσεις, το πρόβλημα με αυτά είναι ότι η χρησιμότητα και η αποτελεσματικότητά τους είναι πολύ μικρή, με αποτέλεσμα η προσθήκη τους στο παιχνίδι να μοιάζει ανούσια. Βέβαια υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα σημεία που η χρήση τους είναι απαραίτητη, αλλά πέρα από αυτά οι συγκεκριμένες ικανότητες ξεχνιούνται και αφήνονται στην άκρη.

Legends of Rock
Στο τέλος κάθε περιοχής, η Juliet έχει να αντιμετωπίσει έναν από τους Dark purveyors, πέντε παντοδύναμα zombies από έναν άλλο κόσμο, τα οποία έχουν κληθεί στη γη από τον Swan. Οι Dark purveyors είναι επηρεασμένοι από διαφορετικά είδη μουσικής (π.χ.punk rock, psychedelic, funk κ.α.) και ο τρόπος που παλεύουν, καθώς και οι πίστες τους, τραβούν στοιχεία από αυτά. Οι μάχες μαζί τους είναι πολύ ενδιαφέρουσες και οι θάνατοί τους αρκετά ικανοποιητικοί, αλλά οι επιθέσεις τους είναι κάπως προβλέψιμες και το σύστημα μάχης δεν σας αφήνει να τους απολαύσετε στο έπακρό.Rainbows come from awesome
Το art style του Lollipop Chainsaw επηρεάζεται από το στυλ προηγούμενων δεκαετιών, κυρίως όσον αφορά μουσικές τάσεις, ταινίες grindhouse και ένα σχολικό και εφηβικό θέμα το όποιο ταιριάζει με όλα τα παραπάνω. Τα σχετικά απλά γραφικά του παίρνουν ένα διαφορετικό τόνο με τη βοήθεια ενός φίλτρου εικόνας, το οποίο δίνει την αίσθηση παλιού κόμικ. Τα μοντέλα των χαρακτήρων βρίσκονται επίσης σε αποδεκτά επίπεδα, αλλά χωρίς υψηλή λεπτομέρεια.

Η βία και το αίμα, αγαπημένα στοιχεία στα παιχνίδια του Suda51, έχουν δεχτεί μερικές αλλαγές για χάρη του πιο χαρούμενου τόνου. Αν και συνεχίζουν να υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό, οι μακάβριές εικόνες του Lollipop Chainsaw είναι πιο απαλές, με ροζ σταγόνες να βγαίνουν μέσα απ τις πληγές των αντιπάλων κάθε φορά που τους χτυπάτε, πυροτεχνήματα να αντικαθιστούν τα σιντριβάνια αίματος και ουράνια τόξα να ξεπετάγονται μέσα από τα διαμελισμένα σώματά τους.


H δουλειά της Grasshopper Manufacture με την Unreal Engine 3 στο Shadows of the Damned ήταν σαν τη δουλειά ενός παιδιού που φτιάχνει πύργους από τραπουλόχαρτα. Μέτριο προς κακό level design, πράγματα που μετά βίας λειτουργούν, screen tearing, βασανιστικό loading και textures που αργούν να φορτώσουν. Το Lollipop Chainsaw απ’ την άλλη αποτελεί μία πολύ καλύτερη προσπάθεια. Το loading έχει δει βελτίωση, το φόρτωμα των textures γίνεται πάρα πολύ σπάνια αντιληπτό και πέρα από ένα glitch που κοκαλώνει τον χαρακτήρα, τα περισσότερα προβλήματα έχουν εξαλειφθεί.

Rock 'n' Roll is here to stay
Το ισχυρό μουσικό θέμα του Lollipop Chainsaw δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τον τομέα του ήχου. Ο μεγάλος συνθέτης Akira Yamaoka (silent hill) επιστρέφει μετά τη δουλειά του στο Shadows of the Damned, δημιουργώντας ένα φοβερό soundtrack, με πολλά νέα κομμάτια και αγαπημένες επιτυχίες από τα παλιά. Αυτά τα τραγούδια συνεισφέρουν επίσης στο χιούμορ του παιχνιδιού, αφού με τη χρήση τους σε συγκριμένα σημεία (π.χ. το You Spin Me Round των Dead or Alive σε μία πίστα που οδηγείτε ένα θεριστικό) δίνουν ένα ειρωνικό τόνο.

Οι ηθοποιοί που δίνουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες του παιχνιδιού κάνουν πολύ καλή δουλειά. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην ανταπεξέρχεται στις ανάγκες του ρόλου η να ακούγεται παράξενα (εκτός και αν είναι μέρος της προσωπικότητας του χαρακτήρα). Τα μαγικά zombies του παιχνιδιού είναι κάπως πιο ομιλητικά απ ότι έχετε συνηθίσει σε άλλα games και οι βραχνές φωνές τους χρησιμεύουν στο να πετούν μερικές αστείες ατάκες.Το τετράωρο είναι το νέο δεκάωρο
Η ιστορία του Lollipop Chainsaw είναι αρκετά μικρή. Οι 7 πίστες του διαρκούν γύρω στις 4 ώρες την πρώτη φορά και τα επόμενα playthroughs γίνονται πολύ πιο γρήγορα λόγω των upgrades που έχετε μαζέψει. Για να μη φαίνεται τόσο αυτό το πρόβλημα, το παιχνίδι ξεζουμίζει τον εαυτό του, χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμή ευκαιρία για να σας κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται. Δύο διαφορετικά φινάλε, μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας, challenge modes, πολλά unlockables και μερικά απαιτητικά trophies, θα σας δώσουν λόγους για να ασχοληθείτε μαζί του λίγο παραπάνω, αν δεν σας ενοχλεί το ανακριβές σύστημα μάχης και τα πράγματα που οι developers βαφτίζουν ως “συλλεκτικά”.

Hot or Not ?
Το Lollipop Chainsaw είναι ένα δημιούργημα που δεν δίνει αρκετούς λόγους για να το αγοράσετε. Τα αστεία του είναι καλογραμμένα, η δυναμική του ατμόσφαιρα κρατάει διαρκώς το ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα και το μουσικό του θέμα οδηγεί σε ένα φοβερό soundtrack και μερικά πολύ δημιουργικά levels, αλλά η μικρή του διάρκεια και το κάπως προβληματικό σύστημα μάχης του δεν αφήνουν να το πάρετε στα σοβαρά. Σίγουρα αξίζει ένα playthrough, αλλά από εκεί και πέρα, δύσκολα προτείνεται για αγορά, εκτός βέβαια κι αν ανήκετε στους fans του Suda 51.

Θετικά:
- Φοβερό χιούμορ
- Δράση, εκρήξεις και δυναμισμός
- Καλοφτιαγμένο soundtrack
- Όμορφο art style

Αρνητικά:
- Η μικρή διάρκεια του Story Mode
- Σύστημα μάχης με πολλά ελαττώματα
- Ασαφείς περιγραφές των νέων κινήσεων στο store
- «Ρηχό» σενάριο και ασήμαντοι χαρακτήρες

Βαθμολογία
Γραφικά: 7.5
Ήχος: 8
Gameplay: 6
Αντοχή: 5
Γενικά: 6.5

Προσεγγίστε το όπως θα προσεγγίζατε μία ταινία δράσης και θα χαρείτε τα όσα έχει να προσφέρει.

Παναγιώτης Σεντουκάς

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 psmaniac (Level 15) 20/06/2012 01:54
Αα ζόμπι σκοτώνει....? και την είχα παρεξηγήσει την κοπέλα....
#2 draginfable (Level 23) 20/06/2012 02:03
Χαχα 6 για το παιχνίδι +1 για την κοπέλα!
#3 ObsessedGeorge (Level 17) 20/06/2012 02:05
Ωραίο το review Πάνο! Το παιχνίδι θα το νοικιάσω για ένα playthrough. Αν είχε καλύτερα γραφικά και μια ιστορία μεγαλύτερης διαρκειας, τότε ίσως να το αγόραζα. Αυτό που είπες για το σύστημα μάχης δεν το περίμενα. Κάτι τέτοιοι τίτλοι πρέπει να δίνουν βάση στο gameplay. Αν δεν μπορούν ούτε αυτό να κάνουν τότε τι να πω.
#4 Genji (Level 11) 20/06/2012 03:29
Τι ωραία με γλίτωσες από 50 ευρώ που θα χάλαγα για αυτό το game μόνο και μόνο για να παρακολουθήσω μια ξανθιά barbie να σφάζει ζόμπι χοροπηδώντας.Πό σο ενδιαφέρον μπορεί να έχει πια? Φαντασία μηδέν.
#5 Lordwinter (Level 28) 20/06/2012 05:02
Πάνο καλό το review, αλλά για μένα προσωπικά το παιχνίδι είναι από τα χειρότερα που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια από όποια πλευρά και αν το προσεγγίσω.
#6 Devilhunter_PS (Level 19) 20/06/2012 13:30
καλύτερο η χειρότερο απ τα xblades / blades of time ?
#7 Lordwinter (Level 28) 20/06/2012 23:05
Από το XBlades είναι καλύτερο, αλλά όχι από το Blades of Time. Τουλάχιστον εκείνο είχε και την Rewind ability που ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα.
#8 Mouse (Level 13) 20/06/2012 23:38
0 για το παιχνίδι 7 για το τούμπανο την Juliet!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=424552300922684&set=a.112826162095301.6576.112814875429763&type=3&theater
#9 Devilhunter_PS (Level 19) 21/06/2012 00:01
@Lordwinter Δεν ξέρω, αυτά τα παιχνίδια είναι τρομαχτικά, το βλέπω σαν βλασφημία να λέει κάποιος ότι είναι καλύτερα από κάτι άλλο, άσε που νομίζω ότι αυτό το time rewind το έχω πετύχει σε κάποιο από τα echochrome..... Δεν βαριέσαι, όπως είπα είναι Suda51 game, θα ήταν παράξενο αν άρεσε σε όλους.
#10 IamTheOne (Level 15) 21/06/2012 01:46
Το game είναι ένα teaser από μόνο του.teaser trailer,cocktea ser κι ολα τα teaser μαζι για να παιξεις πόσο?4 ώρες.Πάει για ενοικίαση μόνο και μόνο για τα boobs.end of story.
#11 +1 John Danilo (Level 8) 11/08/2013 14:06
Τους τιτλους του Suda 51 τους τοποθετω χαλαρα στην κατιγορια love it or leav it... ;)
Ενδιαμεσο δεν μπορει να υπαρξει για την παρτη του.... :)
Score 6.5
6.67 User Score
(32 votes )
User Reviews 0
Genre: Action
Developer: Grasshopper Manufacture
Publisher: Warner Bros. Interactive Entertainment, Kadokawa Games
Διάθεση: Zegetron (210-6856000)
Players:
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 15/6/2012
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το έχουν.
Κανένας
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

1
Elden Ring   (9.2)
2
God of War (PC)   (9)
4
Forza Horizon 5   (8.8)
7
Gran Turismo 7   (8.3)
9
The Riftbreaker   (8)
10

Top Reviews (by user score)

2
Stray   (8.07)
3
4
The Quarry   (7.83)
5
Elden Ring   (7.64)
6
Knockout City   (7.5)
7
Trek to Yomi   (7.5)
9
Bonfire Peaks   (7.3)
10

Latest User Reviews

1.
Stray   (8.0)
3.
Elden Ring   (9.0)
4.
Martha is Dead   (9.0)
6.
8.
It Takes Two   (8.0)
9.
10.
Notification