Gears of War 2 (Xbox 360)

Hot
Μάνος Γρυπάρης
REVIEWED ON Xbox 360  

Gears of War 2
Ο βασιλιάς των Action Shooters επέστρεψε στο θρόνο του!

Site: gearsofwar.xbox.comΌτι και να πει κανείς για το Gears of War είναι λίγο. Το παιχνίδι που πρόπερσι έκανε πρωτοφανές ρεκόρ πωλήσεων στο Xbox 360 και πέρυσι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα PC, επανέρχεται φέτος σε ένα ονειρικό sequel. Οι αλλαγές που πραγματοποίησε η Epic Games είναι πολλές κι εστιάζουν κυρίως στην ατμόσφαιρα και τον ήχο. Όπως πολλοί από εσάς είχατε ήδη διαπιστώσει από τα gameplay trailers, τα γραφικά παρέμειναν στα ίδια επίπεδα (άλλωστε η Unreal Engine 3 είναι μια δοκιμασμένη κι επιτυχημένη μηχανή γραφικών) και το gameplay δεν υπέστη ιδιαίτερες αλλαγές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο τίτλος μπορεί να πορώσει ακόμα περισσότερο τους παλιούς χρήστες της σειράς αλλά και να μυήσει εύκολα τους νέους, έστω κι αν δεν είχαν παίξει το πρώτο μέρος.


Σενάριο και ατμόσφαιρα
Στο Gears of War ως γνωστόν βρισκόμαστε στο μέλλον όπου οι κάτοικοι του πλανήτη Sera δέχονται επίθεση από την εξωγήινη φυλή Locust. Έξι μήνες μετά τα γεγονότα του πρώτου Gears of War κι ενώ υπήρχαν σαφείς υπόνοιες ότι η μάχη θα συνεχιζόταν, οι Locust εξαφανίζουν μυστηριωδώς τις πόλεις Tollen και Montevado, ώσπου φτάνουν στο τελευταίο φρούριο της ανθρωπότητας, την πόλη Jacinto. Εσείς αναλαμβάνετε για άλλη μια φορά τον ρόλο του Marcus Fenix, ο οποίος ενώ στο πρώτο μέρος αποφυλακιζόταν μετά από τέσσερα χρόνια για να επανέλθει στο στράτευμα, σήμερα αποτελεί έναν άνθρωπο που όλοι σέβονται. Η Delta Squad, το σώμα στρατού στο οποίο είναι λοχίας, αποτελείται από νέους και παλιούς συναδέλφους αλλά και από νεαρούς στρατιώτες που ξεκινούν εκπαίδευση ενώ ο εχθρός βρίσκεται προ των πυλών. Αυτό δείχνει και την απελπιστική κατάσταση των ανθρώπων οι οποίοι πλέον είναι λιγότεροι από ποτέ. Για να σωθεί η ανθρωπότητα από τον αφανισμό ο πρόεδρος Prescott αποφασίζει να ξεκινήσει μία μεγάλη αντεπίθεση έναντι των Locust. Καλώς ήρθατε λοιπόν σε έναν…πραγματικό πόλεμο!

Η παρουσίαση της πλοκής στο Gears of War 2 είναι ακριβώς αυτή που περιμέναμε. Από τα πρώτα cut-scenes θα αντιληφθείτε αμέσως τι συμβαίνει γύρω σας, χωρίς να σας δημιουργηθούν ιδιαίτερες απορίες. Τα πλάνα της πόλης, η αύξηση της διάρκειας των βίντεο, η εστίαση σε μεγαλύτερους διαλόγους μεταξύ των πρωταγωνιστών και η διαφορετικότητα των χαρακτήρων τους θα σας βάλουν για τα καλά μέσα στο κλίμα ώστε να αισθανθείτε όπως ένας κεντρικός ήρωας σε ταινία του Hollywood. Επιπλέον, το σενάριο πολλές φορές δεν θα εξελιχθεί όπως ίσως περιμένατε και θα έχει πολλές ανατροπές που θα σας συγκινήσουν.

Οι μεγαλύτερης διάρκειας συζητήσεις, οι απόλυτα φυσικές αντιδράσεις και οι προβληματισμοί των ηρώων παίζουν μεγάλο ρόλο στο να σας αποδοθεί με 100% επιτυχία το κλίμα του παιχνιδιού μέσω του ήχου του. Επιπλέον, η μουσική στο background δεν επαναλαμβάνεται διαρκώς όπως στο πρώτο μέρος, αλλά έχει έναν πιο διακριτικό ρόλο που αναδεικνύει περισσότερο τις κραυγές και τα πυρά την ώρα της μάχης.

Gameplay
Το Campaign έχει τρία επίπεδα δυσκολίας τα οποία είναι πιο βατά σε σχέση με το πρώτο Gears of War. Το επίπεδο δύο αστέρων για παράδειγμα είναι αντίστοιχο με το εύκολο level του πρώτου μέρους και οι εχθροί σε αυτό πέφτουν πολύ πιο εύκολα απ’ ότι περιμένατε. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι υπάρχει και δυνατότητα για revive! Αν χτυπηθείτε από το όπλο ενός εχθρού, τότε θα δείτε τον Marcus να πέφτει στο έδαφος. Πατώντας συνεχώς το Α και μία κατεύθυνση μπορείτε να προχωρήσετε προς ένα ασφαλές σημείο που θα έχει κάποιον συνάδελφό σας για να σας κάνει revive. Αν δεν σας…αναστήσει κανείς μέσα σε ένα εύλογο χρονικό όριο τότε αναγκαστικά πεθαίνετε και συνεχίζετε από το τελευταίο checkpoint. Η Epic φρόντισε να βελτιώσει ακόμα και το σύστημα των checkpoints ώστε το save να γίνεται πολύ πιο συχνά και να μην αγανακτείτε χωρίς λόγο προσπαθώντας να περάσετε διαρκώς τις ίδιες δοκιμασίες. Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε σε όλα τα παραπάνω ότι revive κάνουν και οι Locust μεταξύ τους (όπως και οι συνάδελφοί σας), ενώ όταν υπάρξει σωματική επαφή με όπλο και ο Locust αποφασίσει να σας πετσοκόψει, τότε δεν έχετε την δυνατότητα για revive αλλά πεθαίνετε αμέσως επιστρέφοντας στο προηγούμενο checkpoint. Το ίδιο ισχύει κι αν πέσετε σε παγίδα ή αν δεχτείτε χειροβομβίδα.Αν δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν με το Gears of War, η επιλογή Training Grounds θα σας βοηθήσει μέσω αναλυτικών tutorials να εξοικειωθείτε σχεδόν αμέσως. Υπάρχουν πέντε ειδικά μαθήματα τα οποία σας μαθαίνουν τα κόλπα του παιχνιδιού και ταυτόχρονα σας γνωστοποιούν τα multiplayer modes του. Το Training Grounds σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε και όλα τα online modes στην κονσόλα σας, χωρίς καν να συνδεθείτε, απλά χρησιμοποιώντας τα bots τα οποία αντικαθιστούν επιτυχώς την παρουσία των άλλων χρηστών.

Ο χειρισμός παραμένει ίδιος όπως τον γνωρίζετε. Το σύστημα κάλυψης σας βοηθάει να κρυφτείτε από τα πυρά του εχθρού και μόλις αυτός ξετρυπώσει εσείς έχετε την ευκαιρία να τον στοχεύσετε (shoulder camera) και να αρχίσετε να βαράτε στο ψαχνό. Το καθαρό σκύψιμο και το καθαρό τρέξιμο (χωρίς δηλαδή το σκύψιμο για κάλυψη) θα μπορούσαν ίσως να βοηθήσουν περισσότερο τον έλεγχο του χαρακτήρα σας. Στα όπλα έχουμε τις ίδιες επιλογές με κάποιες μικροπροσθήκες. Ο Marcus Fenix κουβαλάει μέχρι τέσσερα όπλα, τα δύο από τα οποία είναι υποχρεωτικά πιστόλι και χειροβομβίδες (έως τέσσερις). Τα άλλα δύο είναι αυτόματα, snipers, bazooka ή εξωγήινα όπλα. Στο GoW 2 προστέθηκε και το φλογοβόλο κοντινής απόστασης, το chain gun και το mortar που εξαπολύει πυραύλους στην απόσταση που θα ορίσετε. Μέσα στα levels υπάρχουν διάσπαρτα τα κλασικά ammo packs, ώστε να αυξήσετε τον αριθμό των πυρομαχικών των όπλων που διαθέτετε, με εξαίρεση κάποια από τα ειδικά όπλα των Locust. Αν δεν βρείτε έγκαιρα ammo pack τότε μπορείτε ούτως ή άλλως να χρησιμοποιήσετε κάποιο όπλο που βρήκατε στο πτώμα ενός εχθρού. Βέβαια κάποιες φορές θα ξεμείνετε από σφαίρες στα καλά σας όπλα, ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείτε βαρύ όπλισμό που βρίσκετε από τους Locust. Η engine θα έπρεπε να επιτρέπει τη χρήση τριών όπλων οποιουδήποτε είδους (ακόμα και τις ίδιας κατηγορίας) ώστε να έχετε εύκαιρο τον οπλισμό της επιλογής σας, ανάλογα με το πως θέλετε να παίξετε. Σε όπλα όπως το bazooka ή το sniper υπάρχουν για άλλη μια φορά λίγες σφαίρες κι αυτό θα σας κάνει να σκεφτείτε καλά αν θα τα χρησιμοποιήσετε (με κίνδυνο να μείνετε τελικά με το πιστόλι στο χέρι) ή όχι. Όταν σκοτώνετε τους Locust με διάφορα όπλα ή διάφορους τρόπους τότε κερδίζετε achievements τα οποία καταγράφονται στο προφίλ σας στο Xbox Live. Το ίδιο ισχύει και για τα levels τα οποία περνάτε.

Από τις λίγες αλλά σημαντικές καινοτομίες στο gameplay ξεχωρίσαμε την σφαγή από κοντινή απόσταση που πλέον μπορεί να γίνει με τέσσερις τρόπους οι οποίοι αντιστοιχούν στα κουμπιά A, X, B και Y του controller σας. Μπορείτε να χτυπήσετε έναν Locust στο κεφάλι με το όπλο σας, να τον γρονθοκοπήσετε διαρκώς, να τον κόψετε με τον αλυσοπρίονό σας ή ακόμα και να τον χρησιμοποιήσετε για ανθρώπινη ασπίδα.


Αυτό που ανατρέπει την ποιότητα του gameplay είναι χωρίς αμφιβολία οι ευρηματικές και αναπάντεχες καταστάσεις στις οποίες βρίσκεστε εσείς και η ομάδα σας. Για κάθε συμβάν υπάρχει ως συνήθως ένα στρατηγικό σχέδιο. Πρόπερσι ίσως σας δόθηκε η αίσθηση ότι το παιχνίδι τελείωσε κάπως απότομα σε σχέση με ότι περιμένατε, ίσως γιατί οι προγραμματιστές δεν “χώρεσαν” αυτά που ήθελαν σε ένα DVD. Φέτος αυτό αλλάζει και οι κινήσεις σας έχουν μεγαλύτερο νόημα. Θα χρειαστεί για παράδειγμα να εκπαιδεύσετε έναν νεαρό στρατιώτη, να χρησιμοποιήσετε gun turrets για να υπερασπιστείτε το όχημά σας από πυραύλους ή να προστατέψετε τον μηχανικό σας την ώρα που επισκευάζει το μπλοκαρισμένο σας όχημα στη μέση του πουθενά. Με απλά λόγια, οι δραστηριότητές σας αυξάνονται, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία στο να βρείτε κάθε φορά τη λύση. Η επιλογή του δρόμου που θα ακολουθήσετε συνεχίζει να υφίσταται και φέτος, χωρίς να παίζει κάποιο ρόλο στο τι θα γίνει στη συνέχεια. Επίσης, θα συναντήσετε και ορισμένα ουδέτερα πλάσματα της φύσης τα οποία θα παίξουν τον ρόλο της κάλυψης. Περισσότερα περί αυτού δεν μπορούμε να σας πούμε καθώς ήδη έχουμε ρίξει αρκετό spoiler στο παρόν review.

Οι εξωγήινοι εχθροί σας έχουν σε γενικές γραμμές καλό Α.Ι., με εξαίρεση τα σημεία στα οποία τους πλαγιοκοπείτε ή τους επιτίθεστε από πίσω. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν να στοχεύουν μπροστά σαν να μην τρέχει τίποτα. Αυτό σε συνδυασμό με την πτώση του επιπέδου δυσκολίας, μπορεί να σας κάνει ήρωες ακόμα και στο Normal επίπεδο δυσκολίας χωρίς καν να χρησιμοποιήσετε κάλυψη. Το. A.I. των συμπολεμιστών σας έχει βελτιωθεί ώστε να επιτίθενται πιο δραστικά στους εχθρούς, επιχειρώντας μέχρι και περικύκλωση ή έφοδο. Αυτό όμως δεν θα έπρεπε να τους εμποδίζει να σας κάνουν revive ενώ βρίσκεστε δίπλα τους! Κι όμως, υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα της τάξεως του 10% να βρίσκεστε δίπλα σε έναν άλλο στρατιώτη κι αυτός αντί να σκύψει και να σας σηκώσει για revive να συνεχίσει να πυροβολεί μέχρι να εξουδετερώσει τον στόχο του ή να στέκεται ακίνητος λες και δεν τρέχει τίποτα. Στα σημεία του παιχνιδιού όπου θα πρέπει να χωριστείτε σε δύο ομάδες και τα bots να ανοίξουν δρόμο, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου το A.I. δεν θα λειτουργήσει και θα πρέπει να επιστρέψετε στο προηγούμενο checkpoint ώστε να αναλάβετε δράση εσείς οι ίδιοι. Το χειρότερο όμως είναι ότι υπάρχουν 3-4 σημεία στο παιχνίδι όπου θα πολεμήσετε μόνοι και ο συνάδελφός σας θα βρίσκεται ακίνητος αρκετά μέτρα πιο πίσω περιμένοντας το επόμενο checkpoint για να κάνει την εμφάνισή του.

”This is the day!”


Αυτό που μας εξέπληξε στο GoW 2 είναι η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του, τόσο στο campaign (περίπου 15 ώρες gameplay time) όσο και στα multiplayer modes τα οποία αυξάνουν ακόμη περισσότερο τη διαχρονικότητα του τίτλου. Οι δυσκολίες του πρώτου μέρους και τα εξαντλητικά boss fights έχουν μειωθεί και πλέον η Delta Squad έχει πιο εύκολο έργο, παίρνοντας το πάνω χέρι σε πολλά σημεία του πολέμου. Σε ορισμένα challenges χειρίζεστε ακόμα και οχήματα κι αυτό κάνει την δύναμή σας ακόμη πιο επιβλητική, παρά την πολυάριθμη υπεροχή των Locust.

Horde mode
Το νέο αυτό mode μπορεί να παιχτεί από έναν έως πέντε παίκτες. Οι χρήστες επιλέγουν την πίστα της επιλογής τους και ξεκινούν τη μάχη κόντρα σε ορδές από Locusts. Κάθε γύρος περιλαμβάνει κι ένα κύμα επιθέσεων (wave) από διαφόρων ειδών εξωγήινους. Οι χρήστες προσπαθούν να τους εξοντώσουν. Αργότερα τα κύματα επιθέσεων ολοένα και αυξάνονται. Στον κάθε γύρο κερδίζει ο χρήστης που στο τέλος θα μείνει όρθιος.


Multiplayer
Εκτός από το κυρίως campaign το οποίο μπορείτε να παίξετε με co-op μαζί με έναν φίλο σας, η Epic πραγματοποίησε και κάποιες προσθήκες στα Online modes. Έχουμε λοιπόν 10 νέα multiplayer maps, καθώς και τα modes Execution, Assassination, Annex, Warzone, καθώς και το King of the Hill το οποίο είχε εμφανιστεί στην έκδοση για PC. Τα ολοκαίνουργια modes είναι τα Horde (παίζεται και online), Guardian, Wingman και Submission. Το Guardian είναι ένα Team Deathmatch στο οποίο κάθε ομάδα έχει τον αρχηγό της. Όσο ο αρχηγός είναι ζωντανός, όλοι οι χρήστες της ομάδας μπορούν να κάνουν respawn. Αν πεθάνει τότε το respawn παύει να υφίσταται ώσπου αρχίζουν οι θάνατοι κι όποια ομάδα μείνει στο τέλος όρθια ανακυρήσσεται νικήτρια. Στο Wingman έχουμε για άλλη μια φορά ένα Team Deatchmatch στο οποίο όμως συμμετέχουν ντουέτα χρηστών και όχι ολόκληρες ομάδες. Τέλος, στο Submission θα πρέπει να κουβαλήσετε έναν όμηρο σε ένα συγκεκριμένο σημείο του επιπέδου, αποφεύγοντας τους αντιπάλους σας.

Γραφικά
Η Unreal Engine 3 που παρουσιάστηκε στο προ διετίας ντεμπούτο του παιχνιδιού δεν έχει κάποια εμφανή σημάδια βελτίωσης. Ακόμα όμως και μετά από αυτά τα δύο χρόνια, ξεχωρίζει για την ποιότητά της τόσο στον σχεδιασμό των χαρακτήρων όσο και στα περιβάλλοντα. Το Gears of War 2 καταφέρνει επιτυχώς να μην σας κουράζει με αλλεπάλληλες μάχες στους ίδιους χώρους. Το πρώτο μέρος είχε κάποια μικρά στοιχεία επανάληψης τα οποία πλέον έχουν εξαλειφθεί. Ο πόλεμος ξεκινάει από την πόλη σας και συνεχίζει καθοδόν σε ανοικτό τερέν, σε τούνελ, πάνω σε μεταφορικά μέσα ή ακόμα και στον υπέδαφος.


Οι Locust είναι στην πλειοψηφία τους οι ίδιοι εχθροί που είχατε αντιμετωπίσει και στο πρώτο μέρος, με μερικές εξαιρέσεις κυρίως στις υπολογίσιμες μονάδες μεσαίας κατηγορίας. Στα προχωρημένα επίπεδα παρατηρήσαμε αρκετά περίεργους εχθρούς, όπως οι αναβάτες πάνω σε pets, τα μεγάλα reavers που επιτίθονταν στη στεριά ή ακόμα και μεταλλαγμένα πειραματόζωα. Κάποιοι από τους Locusts θα παρατηρήσετε πως αντιγράφουν τις ανθρώπινες κινήσεις σας, όπως η πλάγια τούμπα-βαρελάκι. Το θετικό είναι ότι η ταυτόχρονη συνύπαρξη δεκάδων χαρακτήρων στο ίδιο σημείο δεν επηρεάζει πολύ το frame rate

Ήχος
Οι φωνές όλων των χαρακτήρων είναι πιο αληθοφανείς από ποτέ. Οι διάλογοι έχουν αυξηθεί δύο με τρεις φορές και οι ατάκες είναι πολύ πετυχημένες και με καλή αίσθηση του χιούμορ, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ότι πραγματικά ζείτε μέσα σε ένα έργο. Η γλώσσα που χρησιμοποιείται εδώ είναι κυρίως slang και εξαρτάται από την καταγωγή του καθενός. Η Epic Games χρησιμοποίησε στα vocals το ίδιο cast με την προηγούμενη έκδοση και πολύ σωστά έπραξε. Το να ακούς τον John Di Maggio στο ρόλο του Marcus Fenix ή τον τυπά Mighty Rasta στον ρόλο του Augustus Cole είναι πραγματική απόλαυση. Ακόμη, διατηρήθηκε και η ενδοεπικοινωνία με το Control Center, μαζί με τα γνωστά…προβλήματα στο σήμα.

Θα αναφέρουμε μερικά κλασικά παραδείγματα. Όταν θα μπείτε στο πρώτο πολύ σκοτεινό σημείο του παιχνιδιού ένας συνάδελφός σας θα πει “Γιατί δεν μας δίνουν φακό;” Όταν θα δείτε κάποια περίεργα φυτά και σας ρωτήσουν “Τι είναι αυτή η βλάστηση;” εσείς θα απαντήσετε “Σου μοιάζω για βοτανολόγος;”. Τα αξιοπερίεργα αντικείμενα έχουν αυξηθεί, τα μέρη που θα επισκεφθείτε ξεφεύγουν απ’ το συνηθισμένο και οι διάλογοι αυτοί που προκύπτουν μόνο μία φορά μέσα στο παιχνίδι κρατούν το ενδιαφέρον σας αμείωτο. Υπάρχουν ασφαλώς και μόνιμες ατάκες όπως το “Oooh, that gotta gurt” όταν σκοτώνετε εχθρό ή το “Stand up like a man” όταν κάποιος σας κάνει revive. Αυτή που μας άρεσε πολύ ήταν η ατάκα “Revive me!” όταν σέρνεστε στο έδαφος και ζητάτε revive. Απ’ τη μία δηλαδή θεωρείστε λιπόθυμος κι απ’ την άλλη ζητάτε “ένα χεράκι” για να σηκωθείτε! Αυτό έγινε ασφαλώς για τις ανάγκες του Co-Op αλλά παρέμεινε και στο Single-Player mode. 


Επίλογος
Το Gears of War επιστρέφει! Η δεύτερη έκδοσή του είναι σαφώς ανώτερη από την πρώτη, κάτι που την ανάγει αυτομάτως σε must για κάθε κάτοχο Xbox 360. Έχει περισσότερη δράση, περισσότερους διαλόγους, περισσότερο αίμα και περισσότερο…ρεαλισμό, όσο μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει αυτή τη φράση για ένα παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας (που όμως έχει κλέψει τις καρδιές μας). Το Gears of War 2 δεν κυκλοφορεί για PC, αλλά αυτή τη φορά είναι αμφίβολο ακόμα και το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει του χρόνου, μιας και η περυσινή του έκδοση είχε -σύμφωνα με δηλώσεις του Cliff Bleszinski- προβλήματα με την πειρατεία. Ας ελπίσουμε στο μέλλον η Epic και η Microsoft να αλλάξουν γνώμη.

Θετικά:
- Η παρουσίαση της πλοκής του Gears of War είναι η καλύτερη που έχουμε δει
- Ο καλύτερος ήχος που φτιάχτηκε ποτέ σε Action game. Άριστα vocals που θα ζήλευε ακόμα και κινηματογραφική ταινία
- Πιο εύκολο και δίκαιο σε σχέση με πριν, με δυνατότητα ακόμα και δικού σας revive
- Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
- Η Unreal Engine 3 έκανε και πάλι το θαύμα της και τα περιβάλλοντα είναι ποικιλόμορφα και πιο εντυπωσιακά από ποτέ
- Νέα Online modes
- Ορισμένα καινούργια όπλα

Αρνητικά:
- Τα μικροπροβλήματα στο A.I συνεχίζουν να υφίστανται
- Δεν υπάρχουν μεγάλες βελτιώσεις στο gameplay
- Δεν κυκλοφορεί σε PC

Βαθμολογία
Γραφικά: 9.5
Ήχος: 10
Gameplay: 9
Αντοχή: 9.5
Γενικά: 9.4

Το Gears of War επανέρχεται καλύτερο και απολαυστικότερο από ποτέ. Με ένα τόσο επιτυχημένο sequel, το μόνο που θα πρέπει να περιμένουμε είναι η μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη!

Μάνος Γρυπάρης

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Geonick (Level 28) 18/07/2009 14:39
Πιστευω Μανο οτι το sequel ηταν μακραν καλυτερο του πρωτου μερους στο οποιο βαλατε 9.5. Απλα οκ...απο θεμα πρωτοτυπιας και gameplay οντως δεν ειχε πολλες διαφορες.
#2 reinko24 (Level 10) 06/04/2010 23:05
Συνήθως τα sequel βγαίνουν μάπα αυτό εδώ όμως είανι αντάξιο και καλύτερι του προκατόχουτου!! κινηματογραφικά γραφικά κατεγιστικη δράση αρκετά καλή ιστορία!!!
#3 kiriakos_k23 (Level 13) 25/05/2012 03:11
Εντάξει...ένα επίπεδο πιο πάνω από το Gears 1 κατα την δικιά μου άποψη.Μπορεί να μην είναι τέλειο,άλλα τα σπάει από τις περισσότερες απόψεις.Αξίζει και με το παραπάνω. 9.5 από εμένα.
Score 9.4
8.83 User Score
(12 votes )
User Reviews 0
Genre: Action Shooter
Developer: Epic Games
Publisher: Microsoft
Διάθεση: Microsoft Hellas
Players:
Release Date: 7/11/2008
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

1.
eFootball 2023   (5.0)
2.
4.
5.
6.
Overwatch 2   (6.0)
7.
Trek to Yomi   (9.0)
8.
God of War (PC)   (9.0)
9.
Stray   (8.0)
Notification