Super Seducer

Hot
REVIEWED ON PC  

Γίνε κι εσύ ο PickUp Artist. 

Γίνε κι εσύ ο PickUp Artist. 

Γίνε κι εσύ ο PickUp Artist. 

Γυναίκες. Ο πόθος των αντρών. Το κυριότερο θέμα συζήτησης μεταξύ τους. Ποιος θα αποκτήσει την πιο όμορφη και ταυτόχρονα την πιο καλή σε θέμα χαρακτήρα; Για ένα μεγάλο ποσοστό του φύλου μας ακόμα και η ευτυχία τους εξαρτάται από το πόσο όμορφες θα είναι οι γυναίκες που έχουν δίπλα τους. Μερικοί κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν ή είναι ικανοί να παραμελήσουν ακόμα και σημαντικά κομμάτια της καθημερινότητάς τους για να τους αφιερώσουν χρόνο.

PUAs ή αλλιώς PickUp Artists. Μία φυσική άμυνα των ανδρών εδώ και μία δεκαετία. Δημιουργήθηκε καθώς περάσαμε από ένα μεταβατικό στάδιο των δεκαετιών ’70, ’80 και λίγο από ’90, όταν το φλερτ και το σεξ ήταν πλήρως απενοχοποιημένα στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Με την αλλαγή χιλιετίας ωστόσο και την εισβολή του Internet και των social media, το φλερτ έφτασε στο απώγειό του. Επήλθε ένας “κορεσμός”, καθώς οι γυναίκες απέκτησαν πλήθος μηνυμάτων, άρα και επιβεβαίωση. Οι PickUp Artists προσπαθούν να διαφέρουν από το σύνολο της πλειοψηφίας των ανδρών, αναπτύσσοντας τακτικές με τις οποίες έχουν απώτερο σκοπό –φυσικά- να τις κατακτήσουν. Κατ’ επέκταση ωστόσο, οι γυναίκες έχουν μάθει πλέον πολλές από τις τακτικές αυτές και κάποιες από αυτές αναγνωρίζουν αν ένας άνδρας είναι PUA ή όχι.

Η τέχνη των PUA ξεκίνησε το 2005 με το βιβλίο “The Game” του Neil Strauss, το οποίο περιέγραφε τον Καναδό Erik von Markovik (γνωστό και ως Mystery) και τις ερωτικές του περιπέτειες, αλλά και το πως μπορούσε να προσεγγίζει γυναίκες εύκολα με διάφορες μεθόδους. Ακολούθησε το 2006 η τηλεοπτική σειρά The PickUp Artist. Ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο ο Mystery μάθαινε σε άλλους άνδρες, άσχετους με το φλερτ, το πως θα προσεγγίσουν γυναίκες. Πραγματοποιήθηκαν δύο σεζόν και η σειρά κατηγορήθηκε για στημένα σκηνικά. Σήμερα η μέθοδος του Mystery θεωρείται από πολλούς ξεπερασμένη. Απ’ την άλλη, ο Richard La Ruina, ένα διάσημος Pick Up Artist όχι μόνο την χρησιμοποιεί αλλά ανέπτυξε και το video game Super Seducer, το οποίο περιέχει FMVs (Full Motion Videos), γυρίστηκε στο Μινσκ της Λευκορωσίας και απώτερος στόχος του είναι να σας μάθει πως θα φλερτάρετε.

Ας αρχίσει το φλερτ
Το Super Seducer διαθέτει 10 levels, στα οποία θα πρέπει να πείτε τις κατάλληλες ατάκες με στόχο να καταφέρετε να ρίξετε στο κρεβάτι σας διάφορες όμορφες παρουσίες. Δυστυχώς οι ηθοποιοί είναι ελάχιστοι, καθώς ορισμένες εξ αυτών επαναλαμβάνονται ανάμεσα στα levels. Επίσης…είναι όλες τους από την Λευκορωσία! Τα γυρίσματα του παιχνιδιού έγιναν στο Μινσκ και ειλικρινά εκεί γέλασα με τους διαλόγους και την προφορά γιατί κατά το παρελθόν είχα κάνει δύο φορές σχέσεις με Ρωσίδα. Ο La Ruina ναι μεν ανεβάζει το value του παιχνιδιού δείχνοντας ωραίες γυναίκες από το Σοβιετικό μπλοκ (κάποιες από αυτές μέτριες είναι η αλήθεια), αλλά ξεχνάει ότι οι συγκεκριμένες, με βάση την δικιά μου εμπειρία και των περοσσότερων, προσεγγίζονται περισσότερο πρώτα με το χρήμα και στη συνέχεια με το value και όχι από έναν PUA.

Προσωπικά θα προτιμούσα περισσότερα levels και περισσότερες γυναίκες από διαφορετικές χώρες. Ωστόσο, το Super Seducer είναι πιο κοντά στη λογική ενός σωστού Dating game σε σύγκριση με την σειρά Larry για παράδειγμα που είναι καθαρά παιχνίδι. Εδώ έχουμε βίντεο με ηθοποιούς και 2-6 επιλογές με τις οποίες θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε σωστά τις γυναίκες με τις οποίες φλερτάρετε. Αν αποτύχετε σε μια επιλογή τότε μπορείτε να ξαναπροσπαθήσετε από το ίδιο σημείο. Υπάρχει επίσης η σωστή επιλογή και κάποιες φορές μία μέτρια επιλογή, που “θα μπορούσε να είναι και καλύτερη”

"Καλησπέρα, θα ήθελα την γνώμη σου"
Οι ρουτίνες για φλερτ στο Super Seducer βασίζονται στη μέθοδο Mystery. Σε περιπτώσεις όπου η γυναίκα είναι στατική στη θέση της την ανοίγουμε με opinion opener του στυλ “Θα ήθελα να αγοράσω ένα δώρο για μια φίλη μου και θα ήθελα την γνώμη σου”. Στο day game όπου έχουμε moving target πάμε από μπροστά και direct λέγοντας ένα κοπλιμέντο. Στο club θα χορέψουμε και δεν θα ανοίξουμε συζήτηση με opinion opener. Ένα level περιλαμβάνει και παιχνίδι με wingman, ξέρετε τώρα…ο ένας φίλος προσεγγίζει και ο δεύτερος έρχεται λίγα λεπτά μετά.

Μάθε πώς να φλερτάρεις…όταν δεν βρίσκεσαι στη χώρα σου.

Φυσικά οι ατάκες αυτές δουλεύουν στις περισσότερες χώρες του κόσμου με εξαίρεση πρώτα την Ελλάδα, μετά την Ιταλία και τρίτες τις χώρες της Βόρειας Αφρικής και των Βαλκανίων. Εκεί απλά…δεν φλερτάρεις. Είναι red pill η φάση, το ποσοστό επιτυχίας μικρότερο και θα πρέπει να είσαι ελκυστικός σε εμφάνιση και βέβαια σε καλή ηλικία, κάπου στο 18-35 κατά προτίμηση. Το να προσπαθήσετε στη χώρα μας να φλερτάρετε με αυτές τις ατάκες είναι σαν να σας έχουν μάθει στο στρατό στη βολή πώς να πυροβολάτε και ξαφνικά να βρεθείτε σε κατάσταση πολέμου με κινούμενους στόχους. Άντε χτύπα τους. Ας έρθουν όλοι οι PUA εδώ όπου είμαστε…για τις ειδικές δυνάμεις.

Ειλικρινά πέθανα στο γέλιο με ορισμένες επιλογές που καταλήγουν σε αστεία σκετσάκια, όπως “Βγάλε την μπλούζα σου”, “Προσπάθησε να της πιάσεις τα οπίσθια”, “Δείξτης μια dickpick σου” ή “Κάντης twerking”. Δημιουργήθηκαν απλά για τον χαβαλέ και δίνουν μια πολύ ευχάριστη νότα. Επίσης, τα levels εκτός από επιλογές, περιέχουν και ερωτήσεις προς εσάς για το τι σημαίνει η γλώσσα του σώματος μιας γυναίκας. Δυστυχώς βέβαια κάποιες επιλογές δεν δείχνουν τι άλλο θα πει ο La Ruina, δηλαδη μπορεί να σας φαίνονται σωστές για το πως θα περπατήσει ή τι θα πει για αρχή, ωστόσο δεν αποκαλύπτουν την γλώσσα του σώματος που θα εφαρμόσει. Τουλάχιστον, ο La Ruina εξηγεί εύστοχα κάθε επιλογή σας με την σχετική ανάλυση στο τέλος.

Ψυχολογία
Το παιχνίδι καλύπτει πολλά διαφορετικά ενδεχόμενα φλερτ και σας βοηθάει να αποφύγετε τα shit tests των γυναικών με διάφορες εύστοχες ατάκες. Ο Richard La Ruina παίζει Playful game με λίγο value. Μου έκαναν εντύπωση βέβαια ορισμένες επιλογές του, όπως το γεγονός ότι φεύγει στην ψύχρα όταν χαιρετάει, κάτι που ναι μεν μπορεί να λειτουργεί σε γυναίκες του Σοβιετικού μπλοκ, αλλά σε χώρες της Μεσογείου ή της Λατινικής Αμερικής μπορεί κάποιες να το λάβουν ως μη ενδιαφέρον. Ακόμη, η τεχνική του bounce (instant date σε άλλη τοποθεσία) επίσης δεν πιάνει τις περισσότερες φορές, όχι μόνο σε Αμερικανίδες, Βρετανίδες ή Ρωσίδες, αλλά γενικά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στις ρουτίνες ψυχολογίας που χρησιμοποιεί ο Richard La Ruina δίνει πολύ καλές και σωστές βάσεις στο πως θα αξιοποιηθούν. Θα βρείτε μεταξύ άλλων τον κύβο και τις φράουλες. Δεν συνάντησα πολλές ακόμη ρουτίνες, όπως για παράδειγμα τις πόρτες, μια κλασική αγαπημένη που χρησιμοποιώ. Επίσης, ένα μεγάλο αρνητικό του παιχνιδιού είναι ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικά σενάρια. Μια επιλογή σε διαλόγους δεν οδηγεί σε διακλάδωση. Τα πάντα στους διαλόγους είναι linear κι αυτό είναι τουλάχιστον τραγικό, καθώς η όλη διαδικασία μοιάζει με “ξερό” tutorial και όχι με παιχνίδι. Τα γυρίσματα για παράδειγμα εν μέσω των 10 levels που περιέχουν ίσα με 15 απαντήσεις και τελειώνουν σε περίπου 2,5 ώρες, αφήνεται να εννοηθεί ότι θα πήραν περίπου μία εβδομάδα. Συνεπώς η τιμή του Super Seducer είναι υψηλότερη απ’ ότι θα έπρεπε.

Θα γίνεις ο επόμενος PUA;
Στον κόσμο του Super Seducer μπορεί. Οι αγαπητές ηθοποιοί που συμμετέχουν αντιδρούν με απόλυτα φυσικό τρόπο, σαν να μην υπάρχει σενάριο, καθώς δίνεται η εντύπωση ότι οι διάλογοι είναι πραγματικοί και ότι όσα βλέπετε δεν είναι στημένα. Ωστόσο, όσα βλέπετε είναι…σκηνοθετημένα. Υπάρχουν κάμερες, φώτα, ηθοποιοί και ένας βασικός “μπούσουλας” για σενάριο. Αν δοκιμάσετε αντίστοιχες τακτικές έξω τότε τα ποσοστά επιτυχίας θα εξακολουθήσουν να είναι χαμηλά. Στην καλύτερη από το 0,1-0,5% που είστε τώρα να φτάσετε στο 1-2%, ειδικά στην Ελλάδα.

Το Super Seducer εμβαθύνει περισσότερο από τα άλλα games σε τεχνικές προσέγγισης, αλλά δεν μπορεί να σταθεί αυτόνομα ως παιχνίδι. Το ότι ο Richard La Ruina αναλύει ένα σωρό τακτικές και αιτιολογεί κάθε απάντηση είναι θετικό. Η στάση του σώματός του, τα negs, τα ψυχολογικά τεστ και οι επεξηγήσεις, βασίζονται σε γνωστές τακτικές PUA και αναλύονται όπως πρέπει. Αλλά η πολύ μικρή διάρκεια και οι ελάχιστοι ηθοποιοί που συμμετέχουν, δεν είναι κι ότι καλύτερο. Αν μιλούσαμε για περισσότερες διακλαδώσεις διαλόγων, και πολλαπλάσια levels με περισσότερους ηθοποιούς τότε ίσως κάτι γινόταν. Επίσης, ουδής κατάλαβε γιατί ενώ η Valve επέτρεψε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στο Steam, η Sony τελικά το απέρριψε, ενώ αρχικά το είχε δεχτεί. Προφανώς κάποια άτομα που εξετάζουν το περιεχόμενο του PSN θεωρούν ότι ένα παιχνίδι φλερτ δεν γίνεται να εγκριθεί, την στιγμή που υπάρχουν games με ακρωτηριασμούς μελών (Doom), σεξ με ιερόδουλες (GTA) και πολλά άλλα τέτοια παραδείγματα. Κάτι δεν πάει καλά εδώ.

Θετικά:
- Εκμάθηση φλερτ μέσω μελετημένων τεχνικών
- Οι ρουτίνες ψυχολογίας και πολλές ακόμη προηγμένες τακτικές
- Θα σπάσετε πλάκα με ορισμένες αστείες επιλογές
- Πολύ καλή επεξήγηση των όσων γίνονται

Αρνητικά:
- Πολύ μικρή διάρκεια
- Δεν προσαρμόζεται στην κουλτούρα των γυναικών και της κοινωνίας όλων των χωρών, όσον αφορά το φλερτ από αγνώστους
- Δεν υπάρχει διακλάδωση συζητήσεων
- Όφειλε να έχει περισσότερους ηθοποιούς

Βαθμολογία
Γραφικά: -
Ήχος: 9
Gameplay: 6 
Σενάριο: 6
Αντοχή: 3
Γενικά: 6.1 

Μπορεί να σας δώσει μόνο βασικές γνώσεις, αλλά με τόσο μικρό περιεχόμενο και χαμηλά production values δεν μπορεί να σταθεί από μόνο του ως παιχνίδι.

Μάνος Γρυπάρης

NEWS   VIEW ALL

Παίζουμε Super Seducer

[Αρχική δημοσίευση: 8/3/18 - Φλερτάρουμε με το MenofStyle.gr] Στο σημερινό μας gameplay video παίζουμε το Super Seducer, το απόλυτο Flirt game που βασίζεται στην τακτική των PickUp Artists. Δημιουργή...
Posted (20 May 2018)

Super Seducer: Απαγορεύτηκε η πώληση του στο PS4 από την Sony

Η Sony μπλόκαρε τις πωλήσεις στο PS4 του Super Seducer το οποίο αυτοχαρακτηρίζεται ως το πιο ρεαλιστικό simulator για το πώς να φλερτάρεις γυναίκες, την ημέρα της κυκλοφορίας του. Η Ιαπωνική εταιρεία...
Posted (08 Mar 2018)

Super Seducer

Οι old-school gamers θα θυμάστε την σειρά Larry που παλιότερα έκανε θραύση. Ξεκίνησε την δεκαετία του '80 με τα παλιά pixel art γραφικά της εποχής και εξελίχθηκε μέχρι και την εποχή του 3D, όπου ο -πι...
Posted (05 Mar 2018)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Lyricaldemon (Level 22) 10/03/2018 15:14
How to Gyp'ing simulator!Αν και δεν δουλεύει εδώ πιστεύω αλλού θα έπεφτε γέλιο και νούμερα!
Εδω μάλλον θα σε φώναζαν νούμερο.Ωραίο review Μάνο!
#2 +2 JaGuAr (Level 30) 10/03/2018 15:16
Δεν θα μπορούσε να γράψει άλλος αυτό το review :lol: Αλίμονο αν βασιστούμε στο Super Seducer για να αποκτήσουμε έστω στοιχειώδη εμπειρία. Το καλό είναι πως μπορεί στα σίγουρα να μας διδάξει τι να ΜΗΝ κάνουμε :P Αρκετή φάση, αλλά πράγματι πολύ δύσκολο να σταθεί από μόνο του. Πολύ καλό review !
#3 +3 DimutriKs (Level 16) 10/03/2018 16:52
Αν το δεις σαν date simulator η οδηγό για φλέρτ θα μιλάμε για ένα συνηθισμένο παιχνίδι του ίντερνετ. Ωστόσο αν το δεις πιο καγκούρικα και πατήσεις όλες τις κάφρικες επιλογές έχει αρκετό γέλιο. Κυνηγώντας κάθε καμμένη επιλογή, πέρασα ένα πολύ αστείο και συνάμα ευχάριστο 2ώρο. Οι ερμηνείες ήταν καλές και το γεγονός πως οι κοπελιές ήταν πιο καθημερινές και όχι μοντέλα του χόλιγουντ έδωσε ωραία αίσθηση. Φυσικά με τόσα παιχνίδια να περιμένουν, δεν αξίζει περαιτέρω ενασχόληση...
#4 +2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 10/03/2018 19:46
Τίποτα το ιδιαίτερο το παιχνίδι, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το έβγαλε η Sony από το store.
#5 +1 Mr.Dododi (Level 25) 15/03/2018 15:06
Θα έκανα ένα walkthrough μόνο και μόνο για να δω τα όρια της καφρίλας του. Σίγουρα έχει πλάκα αλλά δεν είναι και για πολλά.
#6 loup-garou (Level 11) 18/03/2018 20:41
Βλέποντας το παιχνίδι αυτό, το μυαλό μου πάει σε επεισόδιο του Black Mirror
www.imdb.com/title/tt3973198/?ref_=ttep_ep4
Score 6.1
6.38 User Score
(8 votes )
User Reviews 0
Genre: Cinematic Adventure
Developer: RLR Training Inc
Publisher: RLR Training Inc, Red Dahlia Interactive
Διάθεση: RLR Training Inc
Players: 1
Requirements: 6GB RAM, Επεξεργαστής 64-bit, Κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 3000, Χώρος στο σκληρό δίσκο 11GB
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 6/3/2018
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

1
Forza Horizon 5   (8.83)
3
Lost Judgment   (8.43)
4
Deathloop   (8.42)
7
Halo Infinite   (8.38)
9
F1 2021   (8.31)
10

Latest User Reviews

2.
It Takes Two   (8.0)
3.
4.
6.
7.
Dead by Daylight   (7.0)
9.
10.
Gran Turismo Sport   (8.0)
Notification