• Reviews
  • The Walking Dead: Michonne: Episode 1

The Walking Dead: Michonne: Episode 1

Hot
REVIEWED ON PC   PS4   Xbox One (Primary version tested)   PS3   Xbox 360   Mac   iOS   Android  

Απευθείας στα βαθιά.

Απευθείας στα βαθιά.

Απευθείας στα βαθιά.

H Telltale Games κατέχει μια περίοπτη θέση στην καρδιά των φίλων των Adventures, καθώς από το 2012 μας έχει χαρίσει μια σειρά αξιόλογων δημιουργιών. Το πρώτο μεγάλο βήμα και αν θέλετε αυτό που καθιέρωσε την αμερικανική εταιρεία στην βιομηχανία των video games ήταν η πρώτη σεζόν του The Walking Dead. Οι περιπέτειες του Lee Everett και της Clementine στο ζοφερό σύμπαν του Robert Kirkman μας χάρισαν μοναδικές συγκινήσεις, άγγιξαν τις "ευαίσθητες" χορδές μας και μας δίδαξαν ότι αυτό που θα πρέπει να φοβόμαστε σε ένα ενδεχόμενο zombie apocalypse είναι οι άνθρωποι και όχι οι Walkers.

Είναι γεγονός πάντως ότι από το Νοέμβριο του 2012, όταν και κυκλοφόρησε το πέμπτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του The Walking Dead, μέχρι και σήμερα υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στην συνολική ποιότητα των κυκλοφοριών της αμερικανικής εταιρείας. Τα σκαμπανεβάσματα αυτά παρατηρούνται όχι μόνο στην σειρά The Walking Dead, αλλά και στα υπόλοιπα Adventures που έχουμε δει από την Telltale Games. Για παράδειγμα, το τέταρτο κεφάλαιο του Game of Thrones ήταν κάκιστο, ενώ το πέμπτο ήταν εξαιρετικό. Αντίστοιχα τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του Tales from the Borderlands είναι αξιόλογα, αλλά ωχριούν μπροστά στο μνημειώδες φινάλε της σειράς. Το ίδιο συμβαίνει και στο Minecraft: Story Mode, το οποίο μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα εξελίσσεται σε μία από τις κορυφαίες προτάσεις της αμερικανικής εταιρείας.


Όσον αφορά την σειρά The Walking Dead τώρα, τόσο το 400 Days DLC, όσο και η δεύτερη σεζόν του δεν κατάφεραν να μας προκαλέσουν ρίγη συγκίνησης. Κατόπιν αυτού, δεν μπορούμε παρά να αντιμετωπίσουμε το The Walking Dead: Michonne με σκεπτικισμό. Στην προκείμενη περίπτωση μιλάμε για μια νέα μίνι σειρά τριών επεισοδίων, η οποία ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει ως DLC για το The Walking Dead: Season Two. Εν τέλει, τον περασμένο Δεκέμβριο στα πλαίσια των The Game Awards 2015, η Telltale Games ανακοίνωσε ότι The Walking Dead: Michonne θα κυκλοφορήσει ως standalone. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η συγκεκριμένη κυκλοφορία αποτελεί ένα "ορεκτικό" πριν την διάθεση του The Walking Dead: Season Three. Θα καταφέρει άραγε το The Walking Dead: Michonne να μας... ανοίξει την όρεξη ή θα μας βάλει σε ακόμη περισσότερους προβληματισμούς;

H γυναίκα με την katana
Στην περίπτωση που έχετε εντρυφήσει στην κόμικ ή την τηλεοπτική σειρά The Walking Dead είναι δεδομένο ότι γνωρίζετε ποια ακριβώς είναι η Michonne, η πρωταγωνίστρια της νέας δημιουργίας της Telltale Games. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι τα γεγονότα του The Walking Dead: Michonne λαμβάνουν χώρα μεταξύ των τευχών 126 και 139 της κόμικ σειράς, στο διάστημα δηλαδή όπου η Michonne εγκατέλειψε προσωρινά τον Rick Grimes και τους υπόλοιπους επιζήσαντες για να αντιμετωπίσει τους προσωπικούς της δαίμονες.

Για όσους τώρα δεν γνωρίζουν την προσωπικότητα της Michonne να αναφέρουμε ότι πρόκειται για μια απόλυτα badass ηρωίδα που αρέσκεται στο να πετσοκόβει Walkers με την katana της. Κάτω βέβαια από αυτό το.. σκληρό εξωτερικό περίβλημα η έγχρωμη γυναίκα είναι αυτό που λέμε "ψυχούλα". Με άλλα λόγια έχουμε να κάνουμε με μια άκρως πολυδιάστατη ηρωίδα, η οποία φέρει βαθιά ψυχολογικά τραύματα (έχοντας χάσει τις δύο κόρες της) και καταδιώκεται από τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Αυτά τα φαντάσματα καταδιώκουν την ηρωίδα σας και στο ξεκίνημα της περιπέτειάς σας, το οποίο αποτυπώνεται με την μορφή ενός σύντομου tutorial όπου και καλείστε να πετσοκόψετε δεκάδες Walkers. Στην περίπτωση που έχετε παίξει κάποιο από τα προηγούμενα The Walking Dead θα μπείτε αμέσως στο κλίμα, καθώς με άλλα λόγια έχουμε να κάνουμε με τα τυπικά quick-time events σειράς. Κοινώς θα πρέπει να πατήσετε το κατάλληλο κουμπί ή να μετακινήσετε τον αριστερό αναλογικό μοχλό σε συγκεκριμένη κατεύθυνση για να προχωρήσετε παρακάτω. Η οποιαδήποτε λάθος κίνηση έχει ως άμεσο αντίκτυπο τον θάνατο της ηρωίδας σας, εντούτοις ακόμη κι αν πεθάνετε τα checkpoints είναι εξαιρετικά συχνά οπότε δεν θα χρειαστεί να επαναλάβετε μεγάλο μέρος της προόδου σας. Η σειρά The Walking Dead άλλωστε δεν φημίζεται για τον βαθμό πρόκλησής της, αφού η έμφαση δίνεται καθαρά στο storytelling και στις αποφάσεις που θα πάρετε στους εκάστοτε διαλόγους.


Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα Οι νέες περιπέτειες της Michonne ξεκινούν ουσιαστικά από ένα μικρό πλοίο ονόματι The Companion, στο οποίο έχετε αναζητήσει καταφύγιο. Η ηρωίδα σας αποτελεί μέλος μιας νέας ομάδας επιζώντων, της οποίας ηγείται ο Pete, ένας καλοκάγαθος καπετάνιος. Το πλοίο στο οποίο βρίσκεστε ταξιδεύει στο Chesapeake Bay της Βιρτζίνια έχοντας αφήσει πίσω του την φρίκη των Walkers ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε, καθώς πολύ νωρίς σε ένα φαινομενικά εύκολο ταξιδάκι για προμήθειες βρίσκεστε παγιδευμένοι από τους απέθαντους.

Ένα ακόμη Adventure φτιαγμένο εκ του ασφαλούς και χωρίς διάθεση για καινοτομίες από την Telltale Games.


Στην πορεία βέβαια θα διαπιστώσετε ότι τα zombies βρίσκονται στον... πάτο της τροφικής αλυσίδας. Οι πραγματικοί villains στον κόσμο του The Walking Dead είναι οι άνθρωποι. Με άλλα λόγια το In too Deep, το πρώτο επεισόδιο της νέας μίνι σειράς της Telltale Games, έχει τον ίδιο τόνο με τα επεισόδια Starved for Help και In Harm's Way της πρώτης και της δεύτερης σεζόν αντίστοιχα του The Walking Dead.


Τα 60-80 λεπτά διάρκειας βέβαια του πρώτου επεισοδίου δεν είναι αρκετά για να γνωρίσετε τους υπόλοιπους χαρακτήρες που πλαισιώνουν την Michonne. Στο διάστημα αυτό είναι αδύνατο να νιώσετε συμπάθεια ή μίσος και θα λέγαμε ότι αυτό είναι και το σημαντικότερο μειονέκτημα της συγκεκριμένης δημιουργίας. Ένας από τους λόγους που η πρώτη σεζόν του The Walking Dead ήταν και η καλύτερη είναι γιατί τα επεισόδιά της διαρκούσαν τουλάχιστον δύο με δυόμιση ώρες, οπότε υπήρχε το ανάλογο χρονικό περιθώριο για να γνωρίσετε τους NPC, να διαμορφώσετε συμμαχίες και να συσφίξετε τις σχέσεις σας μαζί τους.

Η μικρή διάρκεια είναι το σημαντικότερο μειονέκτημα της νέας δημιουργίας της Telltale Games, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το μόνο, καθώς οι developers εδώ και τέσσερα χρόνια κρατούν απαράλλαχτη την βασική φόρμουλα του gameplay. Αναγνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν τεράστια περιθώρια πειραματισμού, εντούτοις θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον ή έστω κάποιοι υποτυπώδεις γρίφοι. Το μεγαλύτερο φάουλ όμως των developers είναι το λεγόμενο "the story is tailored by how you play", κάτι που έχουμε επισημάνει άλλωστε αρκετές φορές στο παρελθόν. Όσο κι αν η Telltale Games προσπαθεί να μας πείσει ότι οι επιλογές μας στους διαλόγους έχουν άμεσο αντίκτυπο στην εξέλιξη της ιστορίας, τόσο περισσότερο μας δίνεται η εντύπωση ότι οι δημιουργοί του The Walking Dead και του Game of Thrones μας trollάρουν. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όποια απάντηση κι αν δώσετε στους διαλόγους, ότι επιλογή κι αν κάνετε, ακόμη κι αν μείνετε μουγγοί προσπαθώντας να παίξετε τον ρόλο της λιγομίλητης Michonne η τελική έκβαση της ιστορίας δεν αλλάζει.


Οι σεναριογράφοι πάντως έχουν κάνει για μια ακόμη φορά καλή δουλειά, καθώς το σενάριο του The Walking Dead: Michonne είναι αναμφισβήτητα ικανό να σας κρατήσει προσηλωμένους. Ο τρόπος με τον οποίο αποδίδεται μάλιστα η Michonne είναι πιστός στο lore της κόμικ, αλλά και της τηλεοπτικής σειράς The Walking Dead, έστω κι αν αντί για την katana της, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε διάφορα άλλα αιχμηρά αντικείμενα για να τεμαχίσετε τους εχθρούς σας.

Τα τυπικά προβλήματα
Στον οπτικό τομέα επικρατεί ένα γνώριμο σκηνικό, σε σύγκριση πάντα με τις υπόλοιπες κυκλοφορίες της Telltale Games. Με άλλα λόγια έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη game στηριγμένο στην Telltale Tool engine, με υπέροχα cel shaded γραφικά που δίνουν την αίσθηση ενός "ζωντανού" graphic novel. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι απουσιάζουν τα προβλήματα τεχνικής φύσεως, καθώς το frame rate κάνει σταδιακά “βουτιές”, ενώ ενίοτε παρατηρείται και στιγμιαίο πάγωμα (freeze) της οθόνης σας. Λιγότερο εμφανείς είναι κάποιες ατέλειες στο lip sync και στα animations και ως εκ τούτου δεν θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Από ηχητικής πλευράς πάντως το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό, καθώς για μια ακόμη φορά συναντάμε ένα αριστουργηματικό soundtrack από τον Jared Emerson-Johnson, το οποίο καταφέρνει να σας βάλει απόλυτα στο κατάμαυρο και ζοφερό κλίμα του σύμπαντος της σειράς. Εν τω μεταξύ, η Samira Wiley (Orange is the New Black) δίνει μια εξαιρετικά πειστική ερμηνεία στο ρόλο της Michonne, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι οι ερμηνείες των υπόλοιπων voice actors είναι κακές.


Πόσο ακόμη θα κάνουμε τα στραβά μάτια;
Το πρώτο επεισόδιο του The Walking Dead: Michonne θα μπορούσε κάλλιστα να είχε κυκλοφορήσει ως DLC για την δεύτερη σεζόν του The Walking Dead, καθώς πρακτικά δεν έχει να προσφέρει κάτι νέο. Οι παθογένειες των προκατόχων του δηλώνουν και πάλι βροντερά παρόν, καθώς οι αποφάσεις σας δεν έχουν κανένα αντίκτυπο στην εξέλιξη της ιστορίας, τα τεχνικά προβλήματα παραμένουν και στο καπάκι τα 60-80 λεπτά διάρκειας δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανήσετε (5 ευρώ). Αν κάνετε βέβαια τα... στραβά μάτια το In too Deep διηγείται την ενδιαφέρουσα ιστορία της Michonne, μιας πολυδιάστατης ηρωίδας που προσπαθεί να γιατρέψει την ψυχή της και να δραπετεύσει από μια βάναυση πραγματικότητα. Οι φίλοι των δημιουργιών της Telltale Games λοιπόν θα περάσουν ευχάριστα, αλλά ακόμη και αυτοί θα πρέπει να πάψουν να εθελοτυφλούν και να απαιτήσουν περισσότερα πράγματα από μια εταιρεία που θα πρέπει να εκδώσει ένα εγχειρίδιο με τίτλο "πως να βγάλετε το ίδιο video game κάθε μήνα και να πλουτίσετε από αυτό."

Θετικά:
- Υπέροχα cel shaded γραφικά
- Η απόδοση της προσωπικότητας της Michonne
- Εξαιρετικό soundtrack και πειστικές ερμηνείες από τους voice actors
- Ενδιαφέρον σενάριο

Αρνητικά:
- Ανύπαρκτη πρόκληση
- Οι ίδιοι μηχανισμοί gameplay από το The Walking Dead του 2012
- Η ελάχιστη διάρκεια δεν παρέχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να γνωρίσετε τους NPC
- Υψηλή τιμή για αυτά που προσφέρει
- Τραγικές πτώσεις του frame rate

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 9
Gameplay: 7
Αντοχή: 2
Γενικά: 6.5

Πάσχει από τα προβλήματα των προκατόχων του και παράλληλα διστάζει να καινοτομήσει.

Παντελής Δασκαλέλος 

NEWS   VIEW ALL

The Walking Dead: Michonne

[Αρχική δημοσίευση: 4/12/15] Στα πλαίσια των The Game Awards 2015 η Telltale Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του The Walking Dead: Michonne. Το εν λόγω Adventure ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει ως DLC για...
Posted (20 Apr 2016)

User reviews

1 review
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
6.0(1)
To write a review please register or
The Walking Dead: Michonne
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
6.0
THE WALKING DEAD: MICHONNE REVIEW

Γενικά έχω παίξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Telltale και πέρα από 1-2 θεωρώ ότι κινούνται στην μετριότητα. Είμαι fan του Walking Dead τόσο της σειράς, αλλά και των κομικ και έχω παίξει και τα παιχνίδια της Telltale τα οποία σε γενικές γραμμές ήταν καλά. Έτσι περίμενα κάτι καλό αγοράζοντας το στα summer sales του Steam με έκπτωση. Δυστυχώς όμως το παιχνίδι κινήθηκε στα γνωστά standards των άλλων τίτλων της Telltale, δηλαδή στη μετριότητα. Το έπαιξα ολόκληρο σε PC.

Πλοκή: Το παιχνίδι βασίζεται στο κομικ όπως και τα προηγούμενα της σειράς. Εδώ ακολουθούμε την Michonne, στο διάστημα όπου έφυγε από το γκρουπ του Ρικ στο chapter 126 των κομικ και μας δείχνει τι έκανε όσο βρισκόταν μακριά. Η Michonne βρίσκεται, χωρίς το κατάνα της, σε ένα σκάφος με άλλους 4 άντρες και σε όλο το ταξίδι αντιμετωπίζει τους προσωπικούς της δαίμονες που αφορούν τα γεγονότα που έζησε στην αρχή του outbreak, με τις 2 κόρες της. Το παιχνίδι ακολουθεί το ταξίδι που κάνουν οι 5 ήρωες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματική απειλή, που δεν είναι τα ζόμπι, αλλά οι άνθρωποι, αλλά και με άλλους survivors που χρειάζονται βοήθεια. Ο χαρακτήρας και το mentality της Michonne έχει αποδοθεί άριστα και οι φανς του κομικ θα την λατρέψουν αλλά: Οι χαρακτήρες πέραν της Michonne και του φίλου της και καπετάνιου του πλοίου, είναι ρηχοί. Λόγο της μικρής διάρκειας του παιχνιδιού δεν υπάρχει character development όπως στο story της Clementine και το σενάριο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Gameplay: To gameplay του παιχνιδιού όπως και σε όλα τα υπόλοιπα της Telltale είναι αρκετά απλό. Το παιχνίδι είναι περισσότερο σαν point and click adventure με πάρα πολλά QTE(quick time events) στα οποία πρέπει να πατάτε γρήγορα μερικά πλήκτρα. Επίσης έχει πάρα πολλές επιλογές στους διαλόγους, οι οποίοι η εταιρεία εικάζεται ότι αλλάζουν το πώς εξελίσσεται η ιστορία. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα, γιατί όσες αλλαγές και να γίνονται, το outcome είναι πάντα το ίδιο και καθιστά την πληθώρα επιλογών ανούσια. Ουσιαστικά σου δίνει την ψευδαίσθηση της επιλογής, ότι και καλά μετράνε οι επιλογές σου. Αυτό είναι αρνητικό σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της Telltale. Σε ένα σημείο ας πούμε που γινόταν κάτι σημαντικό, έκανα 4 reload για να κάνω διαφορετικές επιλογές στους διαλόγους και κατέληγα στο ίδιο αποτέλεσμα… Αρκετά εύκολο λοιπόν στον χειρισμό χωρίς κάποια καινοτομία από προηγούμενους τίτλους.

Γραφικά: Τα γραφικά είναι ίδια με των περισσότερων παιχνιδιών της Telltale, χάρτινα. Αυτό δίνει μια πρωτότυπη νότα στα παιχνίδια καθώς μοιάζει σαν να έχει ζωντανέψει το κόμικ, δυστυχώς όμως είχα πολλά θέματα με το frame rate και διάφορα κολλήματα σε αρκετά σημεία. Γενικά δεν είδα να προσφέρει κάτι καινούργιο η Telltale.

Ήχος: Ο καλύτερος τομέας του συγκεκριμένου τίτλου. Όμορφο soundtrack το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το κλίμα του παιχνιδιού. Το voice acting είναι εξαιρετικό, πολύ καλή δουλειά από τους ηθοποιούς σε όλους τους χαρακτήρες ανεξαιρέτως.

ΘΕΤΙΚΑ:
- Εξαιρετικός ηχητικός τομέας με υπέροχο soundtrack και πολύ καλό voice acting.
- Όμορφα γραφικά, παρότι κινούνται στα ίδια επίπεδα με προηγούμενους τίτλους της Telltale
- Πιστό στην απόδοση του χαρακτήρα της Michonne
- Αρκετό splatter και βία

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
- Πολύ μικρή διάρκεια, περίπου 4-5 ώρες το πολύ.
- Προβλήματα με το frame rate και αρκετά glitches.
- Μηδενικός βαθμός δυσκολίας
- Ρηχοί χαρακτήρες πέρα από τους 2 πρωταγωνιστές(φταίει η μικρή διάρκεια)
- Η ψευδαίσθηση ότι μετράνε οι επιλογές. Αυτή η ΚΟΡΟΙΔΙΑ από την Telltale έχει κουράσει…
- Πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει. Σε καμία περίπτωση μην το αγοράσετε full value. Περιμένετε εκπτώσεις.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
- Γραφικά: 7
- Ήχος: 9
- Gameplay: 7
- Αντοχή: 3
- Σενάριο: 5
ΓΕΝΙΚΑ: 6

Καλή ιδέα αλλά με προβλήματα όπως και πολλά άλλα παιχνίδια της Telltale. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει την τιμή του, αγοράστε το σε εκπτώσεις.

Report this review Comments (0) | Was this review helpful?

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 Verbal (Level 14) 25/03/2016 14:27
Είναι κρίμα που η Telltale έχει επαναπαυτεί στις επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος της και αρνείται να καινοτομήσει. Κάθε καινούρια σειρά της πλέον είναι λίγο περισσότερα από τα ίδια. Αν και οφείλω να ομολογήσω πως ακόμα και έτσι συνεχίζω να βρίσκω απολαυστικά τα παιχνίδια της και συναρπαστικά τα σενάρια της κάπου απογοητεύομαι που δεν προχωρούν σε κάτι καινούριο.
#2 supermario644ever (Level 20) 25/03/2016 16:42
Εμένα μου φαίνεται καλό έχοντας παίξει τα προηγούμενα και περίμενα να κυκλοφορήσει και κάτι άλλο αλλά θα ήταν ωραίο να είχαν καινοτομήσει λίγο όπως λέει και το review 8)
#3 Akis 7 (Level 20) 25/03/2016 17:03
Μην περιμενετε να δουμε κατι καινουργιο και συνταρακτικο οσον αφορα τις λειτουργιες του παιχνιδιου η τα γραφικα...Ας περιμενουμε λιγο την εναρξη της τριτης σεζον για να δουμε καινουργια πραγματα και κατι καινοτομο εκτος απο την ηδη υπεροχη ιστορια και φανταστικους χαρακτηρες.(αγα πω Clementine).Αν και σε αυτην την σεζον δεν προσθεσουν νεους μηχανισμους και προσθεσουμε και την χαμηλη διαρκεια τοτε ναι πιστευω η κατηφορα θα αρχισει για την Telltale αν και εγω θα συνεχιζω να παιζω αυτο το απιστευτο game!!!
#4 +1 Lordwinter (Level 28) 25/03/2016 17:21
Quoting Akis 7:
Μην περιμενετε να δουμε κατι καινουργιο και συνταρακτικο οσον αφορα τις λειτουργιες του παιχνιδιου η τα γραφικα...Ας περιμενουμε λιγο την εναρξη της τριτης σεζον για να δουμε καινουργια πραγματα και κατι καινοτομο εκτος απο την ηδη υπεροχη ιστορια και φανταστικους χαρακτηρες.(αγαπω Clementine).Αν και σε αυτην την σεζον δεν προσθεσουν νεους μηχανισμους και προσθεσουμε και την χαμηλη διαρκεια τοτε ναι πιστευω η κατηφορα θα αρχισει για την Telltale αν και εγω θα συνεχιζω να παιζω αυτο το απιστευτο game!!!

Δηλαδή να συμβιβαστούμε και πάλι με τα τεχνικά προβλήματα, τις πτώσεις του frame rate κτλ; Η να συμβιβαστούμε με το γεγονός ότι γίνονται συνεχώς "εκπτώσεις" όσον αφορά την συνολική διάρκεια του κάθε επεισοδίου; Και εγώ αγαπώ το σενάριο και το lore των The Walking Dead και έχω παίξει(κάνοντας παράλληλα και review) όλες τις κυκλοφορίες της εταιρείας τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά νισάφι πια.
#5 Akis 7 (Level 20) 25/03/2016 19:14
Quoting Lordwinter:
Quoting Akis 7:
Μην περιμενετε να δουμε κατι καινουργιο και συνταρακτικο οσον αφορα τις λειτουργιες του παιχνιδιου η τα γραφικα...Ας περιμενουμε λιγο την εναρξη της τριτης σεζον για να δουμε καινουργια πραγματα και κατι καινοτομο εκτος απο την ηδη υπεροχη ιστορια και φανταστικους χαρακτηρες.(αγαπω Clementine).Αν και σε αυτην την σεζον δεν προσθεσουν νεους μηχανισμους και προσθεσουμε και την χαμηλη διαρκεια τοτε ναι πιστευω η κατηφορα θα αρχισει για την Telltale αν και εγω θα συνεχιζω να παιζω αυτο το απιστευτο game!!!

Δηλαδή να συμβιβαστούμε και πάλι με τα τεχνικά προβλήματα, τις πτώσεις του frame rate κτλ; Η να συμβιβαστούμε με το γεγονός ότι γίνονται συνεχώς "εκπτώσεις" όσον αφορά την συνολική διάρκεια του κάθε επεισοδίου; Και εγώ αγαπώ το σενάριο και το lore των The Walking Dead και έχω παίξει(κάνοντας παράλληλα και review) όλες τις κυκλοφορίες της εταιρείας τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά νισάφι πια.

Συμφωνω απολυτα Παντελη,αλλα η τριτη σεζον θα ειναι το τελικο test για μενα!!!
#6 Lordwinter (Level 28) 25/03/2016 21:07
Και εγώ εκεί νομίζω θα κριθούν όλα, γιατί στα επόμενα επεισόδια του The Walking Dead: Michonne το μόνο πράγμα που μπορεί να γίνει καλύτερο είναι το σενάριο, το πως θα εξελιχθεί δηλαδή η ιστορία.
#7 Blood King (Level 25) 25/03/2016 21:17
Έχει ενδιαφέρον και ταυτόχρονα πολλές ελλείψεις απ' όσα διαβάζω, κρίμα γιατί βλέπω μια μεγάλη ευκαιρία να πηγαίνει χαμένη.
#8 Efane (Level 24) 26/03/2016 00:26
Ωχ κατάλαβα. Αυτό που έλεγα για το game of thrones δυστυχώς έρχεται και στο τριτο μέρος της αγαπημένης μου σειράς. Μια από τα ίδια και χειρότερα , περισσότερα μείον παρα συν βλέπω. Κρίμα.
#9 Akis 7 (Level 20) 26/03/2016 02:08
Quoting efane:
Ωχ κατάλαβα. Αυτό που έλεγα για το game of thrones δυστυχώς έρχεται και στο τριτο μέρος της αγαπημένης μου σειράς. Μια από τα ίδια και χειρότερα , περισσότερα μείον παρα συν βλέπω. Κρίμα.

Δεν ειναι το τριτο μερος αυτο!!!Η τριτη σεζον θα βγει μεσα στον χρονο...
#10 Blood Prince (Level 30) 20/04/2016 17:21
Πολύ ωραίο το συγκεκριμένο παιχνίδι.
#11 Shikabane_Hime7 (Level 29) 13/07/2016 16:27
Μέτριο παιχνίδι, ειδικά με το κόστος που έχει. Θα γράψω και ένα user review.
Score 6.5
7.35 User Score
(10 votes )
User Reviews 6
Genre: Adventure
Developer: Telltale Games
Publisher: Telltale Games
Διάθεση: Telltale Games
Players: 1
Requirements: 3GB RAM, Επεξεργαστής Core 2 Duo 2GHz, Κάρτα γραφικών 512ΜΒ, Χώρος στον σκληρό δίσκο 3GB, Λειτουργικό σύστημα Windows XP
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Mac: 23/2/2016, iOS, Android: 25/2/2016
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb thumb
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification