• Reviews
  • Tales from the Borderlands: Episode 5

Tales from the Borderlands: Episode 5

Hot
REVIEWED ON PC   PS4   Xbox One (Primary version tested)   PS3   Xbox 360   Mac   iOS   Android  

Ανοίγοντας το κουτί της Pandora.

Ανοίγοντας το κουτί της Pandora.

Ανοίγοντας το κουτί της Pandora.

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου του Minecraft: Story Mode, αλλά και του Back to the Future: The Game: 30th Anniversary Edition η Telltale Games επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο με το πέμπτο επεισόδιο του Tales from the Borderlands. Ο Rhys και η Fiona μας κράτησαν ευχάριστη συντροφιά για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο με τις περιπέτειές του και πλέον ήρθε η ώρα να δούμε το τέλος της ιστορίας.

Για να είμαστε ειλικρινείς περιμέναμε με ιδιαίτερη αγωνία την έλευση του The Vault of the Traveler, καθώς το φινάλε του Episode 4 μας είχε αφήσει αρκετά ερωτήματα ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα εξελίσσονταν η πλοκή στη συνέχεια. Όπως θα δείτε και παρακάτω, αυτή την φορά η Telltale Games πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό της. Το τελευταίο επεισόδιο του Tales from the Borderlands είναι ότι καλύτερο μας έχει επιδείξει η αμερικανική εταιρεία τα τελευταία τρία χρόνια, από όταν κυκλοφόρησε δηλαδή η πρώτη σεζόν του The Walking Dead.


The Vault of the Traveler

Στο τέταρτο επεισόδιο (Escape Plan Bravo) οι δύο ήρωες της ιστορίας, ο Rhys και η Fiona είχαν επιβιβαστεί στον διαστημικό σταθμό Helios με στόχο να αποκτήσουν το τελευταίο upgrade της Gortys. Στην πορεία ο Rhys κατάφερε να γίνει αυτό που πάντα ονειρεύονταν, κοινώς το αφεντικό της Hyperion, ενώ η Fiona και η αδερφή της (Sasha) ήταν έτοιμες να καταλήξουν στις φυλακές του Helios.

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα λίγο πριν την έναρξη του πέμπτου επεισοδίου, αλλά η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν θα μπορούσε να σας προετοιμάσει για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν στην συνέχεια. Οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και συνοδεύονται και από τις ανάλογες αλλαγές των συναισθημάτων σας για τους διάφορους χαρακτήρες της ιστορίας. Στα πρώτα επεισόδια το Tales from the Borderlands χαρακτηρίζονταν από ένα ανάλαφρο κλίμα, στα πρότυπα της σειράς Borderlands της Gearbox Software, εδώ όμως έχουμε και αρκετές δραματικές στιγμές. Κοινώς το The Vault of the Traveler θα σας κάνει να γελάσετε, να κλάψετε, να νιώσετε συμπόνοια ή μίσος για τον Handsome Jack και τους υπόλοιπους NPC και θα λέγαμε ότι προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που έχουμε να την ζήσουμε χρόνια.


Το αντίκτυπο των αποφάσεων σας
Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι στις δημιουργίες της Telltale Games έχετε διάφορες επιλογές στους διαλόγους, οι οποίες επηρεάζουν την εξέλιξη της πλοκής. To τελικό αποτέλεσμα πάντως είναι συνήθως προκαθορισμένο, άσχετα με το τι έχετε επιλέξει. Κάτι αντίστοιχο έχουμε δει σε όλες τις κυκλοφορίες της αμερικανικής εταιρείας καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η φράση "the story is tailored by how you play" που τις συνοδεύει ισχύει μόνο κατ' ευφημισμό. Όταν μάλιστα τους προηγούμενους μήνες έχει προηγηθεί και ένα Until Dawn, το οποίο μας εντυπωσίασε με τους δεκάδες διαφορετικούς τρόπους εξέλιξης της ιστορίας και τα πολλαπλά φινάλε του, είναι λογικό να έχουμε πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από την Telltale Games.

Ανατροπές, ίντριγκες, δράση, γέλιο, δράμα, το πέμπτο επεισόδιο του Tales from the Borderlands έχει τα πάντα!


Στην προκειμένη περίπτωση θα διαπιστώσετε ότι όλες οι κρίσιμες αποφάσεις που πήρατε στα προηγούμενα επεισόδια έχουν και το ανάλογο αντίκτυπο. Συγκεκριμένα λίγο πριν εφορμήσετε για να κατακτήσετε τους αμύθητους θησαυρούς που κρύβει το Vault of the Traveler θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ομάδα ικανών Vault Hunters. Η ομάδα αυτή απαρτίζεται από διάφορους χαρακτήρες που συναντήσατε στα προηγούμενα επεισόδια, το αν αυτοί βέβαια θα αποφασίσουν να σας βοηθήσουν εξαρτάται καθαρά από τις αποφάσεις που πήρατε στο παρελθόν.


Εν τέλει λοιπόν, κάθε επιλογή που κάνατε όσο μικρή κι αν ήταν αυτή μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το φινάλε της ιστορίας. Στο τελευταίο επεισόδιο αποκτά νόημα ακόμη και το pickpocket skill της Fiona, βάση του οποίου κλέβατε λεφτά. Αυτό γιατί αν έχετε συγκεντρώσει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό μπορείτε να στρατολογήσετε στην ομάδα σας έναν κρυφό Vault Hunter. Ποιος είναι αυτός; Και να θέλαμε να σας το αποκαλύψουμε δεν το γνωρίζουμε, γιατί πολύ απλά δεν είχαμε ασχοληθεί με την συλλογή χρημάτων στα προηγούμενα επεισόδια.

Είμαστε σίγουροι ότι το επόμενο ερώτημά σας αφορά την συνολική διάρκεια του πέμπτου επεισοδίου και η αλήθεια είναι ότι εδώ εντοπίζεται το μοναδικό μειονέκτημά του. Συγκεκριμένα το The Vault of the Traveler θα σας κρατήσει συντροφιά για δύο περίπου ώρες, οι οποίες θα περάσουν "νεράκι" καθώς από την αρχή μέχρι το τέλος είναι δεδομένο ότι θα μείνετε καρφωμένοι στις θέσεις σας. Ένα playthrough πάντως δεν φτάνει για να δείτε όλα τα πιθανά endings, καθώς χρειάζονται τουλάχιστον δύο για να εντάξετε όλους τους Vault Hunters στην ομάδα σας, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνετε rewind στα προηγούμενα επεισόδια και να αλλάξετε κάποιες από τις αποφάσεις σας.


Βελτιωμένο και από τεχνικής πλευράς
Στον οπτικό τομέα το Tales from the Borderlands είναι ένα πραγματικό χάρμα οφθαλμών, που αναδεικνύεται μέσα από την cel shaded αισθητική της Telltale Tool engine. Στα προηγούμενα επεισόδια πάντως είχαμε διαπιστώσει αρκετά προβλήματα στην Xbox One έκδοση με σημαντικές πτώσεις του frame rate, ενώ η οθόνη μας "πάγωνε" για κάποια δευτερόλεπτα όταν γίνονταν loading μιας νέας τοποθεσίας. Τα προβλήματα αυτά είχαν κορυφωθεί στο τρίτο επεισόδιο, εδώ όμως δεν είναι ιδιαίτερα αισθητά. Συγκεκριμένα με εξαίρεση κάποιες σεκάνς δράσης, το frame rate παραμένει σταθερό χωρίς ενοχλητικά hiccups.

Από ηχητικής πλευράς τώρα το όλο αποτέλεσμα δεν επιδέχεται ιδιαίτερη κριτική, καθώς για μια ακόμη φορά το soundtrack του Jared Emerson-Johnson κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ το voice acting είναι απλά κορυφαίο. Ο Troy Baker δίνει μια από τις καλύτερες ερμηνείες του στον ρόλο του Rhys, ενώ ο Dameon Clarke είναι απολαυστικός ως Handsome Jack. Το εντυπωσιακό cast ηθοποιών συμπληρώνεται από τον Nolan North (Uncharted), την Laura Bailey (Infamous: Second Son) και τον αμερικανό κωμικό Chris Hardwick, o οποίος κάνει εδώ το ντεμπούτο του στην βιομηχανία των video games υποδυόμενος τον Vaughn.


Ένα space western έπος
To Tales from the Borderlands κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποδεικνύοντας ότι η Telltale Games έχει ακόμη πολλά να μας δώσει. Σαφώς και θα συνεχίσουμε να τις ασκούμε κριτική για την εμμονή που δείχνει σε συγκεκριμένες gameplay φόρμουλες, η οποία μάλιστα θα γίνει ακόμη πιο έντονη αν δεν ακολουθήσουν κυκλοφορίες ανάλογης ποιότητας με το παρόν πέμπτο επεισόδιο. Ο πήχης αυτή την φορά είναι πιο ψηλά από ποτέ και ευχόμαστε να δούμε ένα ανάλογο φινάλε και στο Game of Thrones, το οποίο η αλήθεια είναι ότι μας έχει απογοητεύσει.

Θετικά:
- Πλοκή που καθηλώνει από το πρώτο λεπτό
- Δεκάδες ανατροπές, δραματικές στιγμές και αστείρευτο χιούμορ
- Οι αποφάσεις σας επιτέλους αποκτούν νόημα
- Ποικίλοι τρόποι εξέλιξης της ιστορίας
- Voice acting για Όσκαρ και κορυφαίο soundtrack

Αρνητικά:
- Μικρή διάρκεια
- Ασταθές frame rate

Βαθμολογία
Γραφικά: 8.5
Ήχος: 9.5
Gameplay: 9
Αντοχή: 6
Γενικά: 8.6

Ένα εμφατικό φινάλε που θα σας συγκλονίσει.

Παντελής Δασκαλέλος 

NEWS   VIEW ALL

Tales from the Borderlands: Episode 5: Ημερομηνία κυκλοφορίας

[Aρχική Δημοσίευση] Η Telltale Games ανακοίνωσε πως το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Tales from the Borderlands με όνομα The Vault of the Traveler θα κυκλοφορήσει στo τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου....
Posted (17 Oct 2015)

User reviews

1 review
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.5(1)
To write a review please register or
Tales from the Borderlands
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.5

Βλέποντας τους τίτλους τέλους να εμφανίζονται και το πανέμορφο ακουστικά τραγούδι που έπαιζε, ένα χαμόγελο φώτιζε το πρόσωπό μου. Όταν ένα παιχνίδι σε κάνει στο τέλος να χαμογελάς και να το σκέφτεσαι τότε σίγουρα ήταν καλό, καθώς σου προσέφερε μια αξιόλογη εμπειρία. Αυτό έγινε και στη δική μου περίπτωση με το Tales from the Borderlands για το οποίο θα γράψω και στη σχετική ανάλυση.

Υπάρχουν κάποιες εταιρείες που μου είναι αντιπαθείς για διάφορους λόγους. Μια από αυτές είναι η Telltale, λόγο των γεμάτων σε προβλήματα στο τεχνικό κομμάτι παιχνιδιών της και φυσικά με την τεράστια για μένα απάτη που είναι το “The story is tailored by your choices”. Με ελάχιστες εξαιρέσεις όλα της τα παιχνίδια έχουν συγκεκριμένο τέλος και ότι επιλογές και να διαλέξεις θα σε οδηγήσουν σε αυτό, με λίγα λόγια έχουμε το λεγόμενο “illusion of choice”. Παρά τη διαρκή μου γκρίνια για τη συγκεκριμένη εταιρεία και τους τίτλους της, κάποια από τα παιχνίδια της είναι αρκετά καλά. Το Tales from the Borderlands είναι graphic adventure και ακολουθεί τη κλασσική συνταγή των παιχνιδιών της Telltale καθώς η ιστορία του εξελίσσεται σε 5 επεισόδια. Βασίζεται στο κόσμο της διάσημης και πετυχημένης σειράς παιχνιδιών  Borderlands και η ιστορία που θα δείτε είναι canonμε το σύμπαν της όλης σειράς, οπότε ετοιμαστείτε να επισκεφτείτε γνώριμα και μη μέρη στη Pandora καθώς και γνωστούς αλλά και νέους χαρακτήρες.

 

ΠΛΟΚΗ:

Καταρχάς δεν χρειάζεται να έχει παίξει κάποιος τα παιχνίδια της σειράς Borderlands, καθώς εδώ η ιστορία είναι αυτόνομη αν και όπως ανέφερα πριν είναι canon. Σου εξηγεί τα περισσότερα που χρειάζεται να ξέρεις, απλά όσοι έχουν γνωρίσει τον κόσμο της Pandoraθα καταλάβουν ευκολότερα κάποια πράγματα και καταστάσεις.

Για πρώτη φορά σε παιχνίδι της Telltale ελέγχουμε δύο διαφορετικούς χαρακτήρες. Τον Rhysκαι την Fiona. Ο Rhys είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της πανίσχυρης εταιρείας Hyperion, ο οποίος έχει ως είδωλο του τον πλέον νεκρό ιδιοκτήτη της εταιρείας, τον θρυλικό στο κόσμο της Pandora Handsome Jack. Σκοπός του είναι να αναρριχηθεί στην ηγεσία της εταιρείας με κάθε δυνατό τρόπο και να αναλάβει την εξουσία ώστε να συνεχίσει το έργο του ειδώλου του. Πιστός ακόλουθος του ο καλύτερος του φίλος και συνεργάτης Vaughn. Στην προσπάθεια τους να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους πέφτουν πάνω στον ανταγωνιστή του Rhys, Hugo Vasquez ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες τους ρίχνει βαθμό και τους κάνει απλούς καθαριστές. Οι δύο φίλοι αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να εκδικηθούν τον Vasquez, πηγαίνοντας κρυφά στη θέση του για να κλείσουν μια τεράστια δουλειά στο πλανήτη της Pandora και να τον ανατρέψουν. Τα πράγματα όμως θα αρχίζουν να παίρνουν αναπάντεχες τροπές με κάθε κίνηση τους! 

Στην Pandora, θα συναντήσουμε μέσω του Rhys την Fiona, μια στιλάτη απατεώνισσα με τεράστια ικανότητα στο να ξεγελάει και να κατευθύνει τους άλλους για τους δικούς της δόλιους σκοπούς. Η Fionaθα βρεθεί μπλεγμένη στη δουλειά που θέλουν να κλείσουν ο Rhysκαι ο Vaugnκαι οι μοίρες των ατόμων που θα συμμετέχουν σε αυτή θα μπλέξουν μαζί και θα τους οδηγήσουν σε μια τεράστια περιπέτεια γεμάτη κινδύνους, ανελέητο κυνηγητό αλλά και κωμικοτραγικές καταστάσεις, όπως έχουμε συνηθίσει με το χιούμορ και το στυλ των Borderlands. Το φινάλε είναι σχεδόν πάντα το ίδιο, αλλά είναι από τα λίγα παιχνίδια της Telltale που βλέπουμε διαφοροποιήσεις σε αρκετά πράγματα με βάση τις επιλογές μας, κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα. Η ιστορία του θα σας προσφέρει μοναδικούς χαρακτήρες, αγωνία, μυστήριο, ρομάντζο, ανατροπές, τρελό γέλιο και άφθονη δράση! Όλα αυτά θα ενωθούν σε ένα εκρηκτικό μείγμα που θα σας προσφέρει μια αξέχαστη και γεμάτη εμπειρία!

GAMEPLAY:

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι έχει τους μηχανισμούς που είχαμε δει και σε προηγούμενους τίτλους της Telltale.  Το παιχνίδι είναι point and click με λίγους τελείως απλοϊκούς γρίφους, του τύπου να συνδυάζεις 1-2 αντικείμενα για να κάνεις κάτι άλλο, πράγμα που ελάχιστα θα σας δυσκολέψει καθώς σχεδόν πάντα όλα είναι καθοδηγούμενα. Αυτό που βλέπουμε συχνά είναι όπως και σε όλα τα παιχνίδια της Telltale τα quick-time events. Για να κάνετε πράγματα όπως να ανοίγετε κιβώτια, πόρτες κλπ θα πατάτε συγκεκριμένα πλήκτρα που θα εμφανίζονται, πότε μια φορά και πότε συνεχόμενα, μεμονωμένα ή με συνδυασμούς. Επίσης τα συναντάμε και στις σκηνές δράσης όπου θα πρέπει να είστε γρήγοροι για να αποφεύγετε τους κινδύνους αλλά και να επιτίθεστε. Το παιχνίδι έχει μηδαμινή δυσκολία καθώς και να πεθάνετε(δεν μου έτυχε ποτέ) θα βγείτε από κοντινό checkpoint

Ευχάριστη έκπληξη είναι το ότι συναντάμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τους άλλους τίτλους της εταιρείας, καθώς οι πρωταγωνιστές μας έχουν ο καθένας τους ξεχωριστές ικανότητες. Ο Rhys έχει την ικανότητα μέσω ενός εμφυτεύματος να σκανάρει την κάθε περιοχή για να βρίσκει σημεία αλληλεπίδραση που χρειάζονται για να προχωρήσεις, πληροφορίες για αυτό που σκανάρετε με σπαρταριστές λεπτομέρειες και χαρακτηρισμούς με το μοναδικό στυλ των Borderlandsαλλά και να χακάρει οτιδήποτε ηλεκτρονικό. Η Fiona έχει την ικανότητα του looting, να βρίσκει δηλαδή χρήματα σε κιβώτια, σκουπίδια κλπ ακριβώς όπως και στα Borderlands. Επίσης έχει στη διάθεση της ένα πιστόλι που διαθέτει σφαίρες με διαφορετικά elements, αλλά δεν μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όποτε θέλετε εσείς, μόνο σε συγκεκριμένα quick-time events. 

Η ιστορία θα διαδραματίζεται μέσα από τα μάτια και των 2 πρωταγωνιστών καθώς θα ελέγχετε πότε τον έναν και πότε τον άλλον. Σε πολλές περιπτώσεις φυσικά θα πρέπει να συνεργαστούν για να προχωρήσουν αλλά ακόμα και τότε θα έχουν ως απώτερο σκοπό το συμφέρον τους!

ΓΡΑΦΙΚΑ:

Η Telltale γενικά έχει μείνει στα ίδια και στα ίδια και αυτό συναντάμε και εδώ, cel-shaded γραφικά που πάντως είναι αρκετά κοντά σε αυτό που έχουμε γνωρίσει στα Borderlands και όσοι έχουν παίξει και είναι fansτης σειράς θα νιώσουν «σαν στο σπίτι τους». Υπάρχουν τα κλασσικά θέματα που έχουν γενικότερα οι δημιουργίες της Telltale, όπως μικρό-κολλήματα και πτώση στο framerate αλλά γενικά η ποιότητα είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, ίσως λόγω του ότι το στυλ ταιριάζει όπως ανέφερα και πριν με την αισθητική των Borderlands. Τα μοντέλα των χαρακτήρων είναι ξεχωριστά στο σχεδιασμό, τόσο στους νέους αλλά και στους γνωστούς χαρακτήρες με τον καθένα να έχει το δικό του μοναδικό στυλ. Οι εκφράσεις στα πρόσωπα είναι καλές, σίγουρα ανώτερες από άλλα παιχνίδια της εταιρείας που έχω δει. Το οπτικό κομμάτι του παιχνιδιού αν και δεν είναι τρομερό  έχει τη δικιά του ομορφιά που μαζί με τον εξαιρετικό ηχητικό τομέα, για τον οποίο γράφω παρακάτω, αφήνει θετικές εντυπώσεις σαν μίξη.

ΗΧΟΣ:

To voice acting παίρνει άριστα καθώς συναντάμε σπουδαία ονόματα του χώρου όπως Laura Bailey, Troy Barker, Chris Hardwick και άλλους, οι οποίοι δίνουν πνοή και δυναμισμό στους χαρακτήρες τους. Οι φωνές των ηθοποιών ταιριάζουν απόλυτα με τους χαρακτήρες τους και γίνονται ένα με αυτούς. Το soundtrackείναι εκπληκτικό, με εξαιρετικά τραγούδια που ταιριάζουν με το ύφος του παιχνιδιού και θεωρώ πως θα κολλήσετε μαζί τους για κάποιο διάστημα. Η openingσκηνή που έχει το κάθε επεισόδιο είναι πραγματικά κινηματογραφική και η μουσική το πάει σε άλλο επίπεδο! 

 

ΘΕΤΙΚΑ:

-          Εξαιρετική πλοκή με πολλές ανατροπές
-          Υψηλού επιπέδου voice acting
-          Αξέχαστο soundtrack
-           Υπέροχοι χαρακτήρες
-          Πιστό στην αισθητική των Borderlands, ειδικά με το εξαιρετικό χιούμορ!
-          Οι επιλογές μας παίζουν ρόλο στο πως θα εξελιχθούν τα πράγματα σε αρκετούς τομείς.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:

-          Μικρο-προβλήματα στο τεχνικό κομμάτι
-          Λίγες καινοτομίες από την Telltaleστο gameplay
-          Μηδαμινή δυσκολία. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Γραφικά: 8

Ήχος: 10

Gameplay: 8

Αντοχή: 7,5

Σενάριο: 9

Γενικά: 8,5

 

Για μένα το καλύτερο παιχνίδι της Telltale, εξαιρετικό είτε έχετε παίξει τα Borderlandsείτε όχι, θα σας μείνει αξέχαστο σαν εμπειρία!

Report this review Comments (0) | Was this review helpful?

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 geololj (Level 28) 28/10/2015 16:04
Η Telltale Games δε σταματά να μας προσφέρει ωραίες εμπειρίες. Περιμένω και ένα crossover με Max Payne τώρα και θα είμαστε κομπλέ 8)
Ωραίο review Παντέλαρε.
#2 +1 TheRedWood (Level 17) 28/10/2015 20:08
Ωραίο review Παντελή! Πολύ γέλιο το 5ο επισόδειο, συν το ότι είχε τα πάντα(όπως γράφεις και στο review). Το μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ είναι το ότι οι επιλογές σου δεν επηρεάζουνκαι πολύ το παιχνίδι(όπως π.χ. το Life Is Strange). Επίσης έχω να σημειώσω ότι στην PC έκδοση δε συνάντησα προβλήματα στο framerate, ίσως είναι θέμα της κονσόλας.
#3 Lordwinter (Level 28) 28/10/2015 23:22
Quoting TheRedWood:
Ωραίο review Παντελή! Πολύ γέλιο το 5ο επισόδειο, συν το ότι είχε τα πάντα(όπως γράφεις και στο review). Το μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ είναι το ότι οι επιλογές σου δεν επηρεάζουνκαι πολύ το παιχνίδι(όπως π.χ. το Life Is Strange). Επίσης έχω να σημειώσω ότι στην PC έκδοση δε συνάντησα προβλήματα στο framerate, ίσως είναι θέμα της κονσόλας.

Στο Life is Strange δε νομίζω ότι έχουν κάποια βαρύτητα οι επιλογές σου από την στιγμή που κάνεις ένα rewind και αλλάζεις τα πάντα. Δεν είμαι απόλυτος πάντως γιατί έχω παίξει μόνο τα δύο πρώτα επεισόδια. Ναι πιθανόν τα τεχνικά ζητήματα αφορούν μόνο το Xbox One ή τις κονσόλες γενικότερα.
Score 8.6
8.32 User Score
(11 votes )
User Reviews 8.5
Genre: Adventure
Developer: Telltale Games
Publisher: Telltale Games
Διάθεση: Telltale Games
Players: 1
Requirements: 3 GB RAM, Επεξεργαστής Core 2 Duo 2GHz, Κάρτα γραφικών 512MB, Χώρος στον σκληρό δίσκο 3GB, Λειτουργικό σύστημα Windows XP/Vista/7/8
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: PC, PS4, PS3, Mac: 20/10/2015, Xbox One, Xbox 360: 21/10/2015, iOS, Android: 22/10/2015
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb thumb
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification